kaśka maciej 09.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzień dobry mati gacie, tematyczne http://www.lulu.pl/images/produkty/373/a7p9kcjfkazcwf4bybah.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cieszysz się, że już wróciłaś ... tak ale pojadę jeszcze w sierpniu gzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 help zamawiam glazurę i mam dylemat: do jakiej wysokości nad blatami kuchennymi przyjąć ta glazurę? nie będzie szafek wiszących help.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Froszka -jedziesz do Nysy ...bardzo lubilam tam jedzic tak , do Nysy ..........jezdze tam od 10 lat i jeszcze mi sie nie znudzilo my w Nysie po raz pierwszy no wiesz co przyjedz nas odwiedzic chcesz To przeżyć ze mną ? jasne to bylby moj piewszy raz ..... czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 help zamawiam glazurę i mam dylemat: do jakiej wysokości nad blatami kuchennymi przyjąć ta glazurę? nie będzie szafek wiszących help.... hmmm, może zrób tak jakoś nieregularnie, wyżej koło kuchenki i zlewu, zależy jakie duże masz mieć te płytki no nie wiem sama, taki dylemat będę mieć na jakieś 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 tez mam A Rh plus , ale jestem po konflikcie wiedzialam moja krew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka, cześć nie zapomniałaś o czymś przypadkiem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 hej nooo niezle wczoraj balowaliscie noo, trzeba było uczcić obronę podyplomówki No to gratulacje dla Szanownego Pana Królika ode mnie tez gratulejszyn i od Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka, cześć nie zapomniałaś o czymś przypadkiem?????? nie jedna przesylka nawalila czekam na nastepna aaaaaaaaa.......... MAMY OD DZISIAJ PRUND !!!!!!!!!! ......na dzialce oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka, cześć nie zapomniałaś o czymś przypadkiem?????? nie jedna przesylka nawalila czekam na nastepna aaaaaaaaa.......... MAMY OD DZISIAJ PRUND !!!!!!!!!! ......na dzialce oczywiscie no to extra z tym prądem ale daj znać jak już dojdzie ta przesyłka, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka, cześć nie zapomniałaś o czymś przypadkiem?????? nie jedna przesylka nawalila czekam na nastepna aaaaaaaaa.......... MAMY OD DZISIAJ PRUND !!!!!!!!!! ......na dzialce oczywiscie wow wiem jak to cieszy gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam wszystkich, których nie witałem Dzięki za gratki frosch również gratulacje i pozdrów Bodzia mykam na chate, muszę się zresetować dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka, cześć nie zapomniałaś o czymś przypadkiem?????? nie jedna przesylka nawalila czekam na nastepna aaaaaaaaa.......... MAMY OD DZISIAJ PRUND !!!!!!!!!! ......na dzialce oczywiscie SUPERAŚNO!!!! Cieszę się razem z Wami!! Jak się miewacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam wszystkich, których nie witałem Dzięki za gratki frosch również gratulacje i pozdrów Bodzia mykam na chate, muszę się zresetować dzisiaj no hej króliczku to ja się dziś dopiero dowiaduję, ładne rzeczy ale gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka, cześć nie zapomniałaś o czymś przypadkiem?????? nie jedna przesylka nawalila czekam na nastepna aaaaaaaaa.......... MAMY OD DZISIAJ PRUND !!!!!!!!!! ......na dzialce oczywiscie SUPER!!!!! dobrze ze nie będziecie juz musieli nosić go wiaderkami :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 no to see you moi drodzy do wieczora prasowanie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 no to see you moi drodzy do wieczora prasowanie czeka brr....nie cierpię prasować ... Kasia powodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 zlewka jaka czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a u mnie gorrrąCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 i nie zlewa z nieba nic nic nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts