mikopiko 09.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam i gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 oraz gatki http://www.kobieca.eu/images/poesia%200287%20gors.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a ja byłam na shreku noo a my byliśmy wczoraj na szklanej pułapce..krótkometrażowy był, skończył się po jakiś 5 km od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ania (jesli pozwolisz ) to najpoważniejsza chyba kłótnia do lat Maxi - taaaak..wiem, ze tak się gada...ale jutro nie będzie wcale dobrze smęcę...wiem.. ...ale moze jak si e trochę wygadam to mi ulży arco , jesteście tacy młodzi Tak już jest że w pierwszych latach małzeństwa są nieraz bardzo ostre starcia , ale to normalne . Małżeństwo to sztuka kompromisu i trzeba sie jej uczyć . Wierz mi , to przychodzi wraz ze stażem . I nadchodzi taki dzień kiedy nie ma Twoje - moje , jest tylko nasze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Streszczenie: Był bób, bób, bób i jeszcze raz bób. Arcobaleno pokłóciła się z mężem, Maxi wróciła z urlopu a froschka jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mikopiko Ależ... odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 arcobaleno Mój mąż mi się zawiesił na Twoim avatarku Bo właśnie koło mnie usiadł No i ja muszę uciekać w związku z tym, niestety Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Aniu z Wietrznej Północy, pod pręgieżem mnie postaw bom o urodzinach Twych zapomnieć raczył. Wybacz tę jawną skuchę i przyjmij życzenia serdecznie coby w dzień i w nocy radosne chwile Cię nie omijały, a zdrowie szlachetne zawsze na podorędziu było. Czoła chylę i toast miodem przednim wznoszę. Wszystkiego najlepszego droga Anno. http://www.twojekwiaty.pl/photo/600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Heloł Desperado! Heloł Aniu z Wietrznej Północy Ty się nie smiej tylko sie przebieraj Gaciorki http://www.clubedosventos.com/dados/brazil%20bikini2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 arcobaleno Mój mąż mi się zawiesił na Twoim avatarku Bo właśnie koło mnie usiadł No i ja muszę uciekać w związku z tym, niestety Pa! jak się już odwiesi Aniu, to pozdrów Bartka :D miłego wieczora pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Maxi - ja to wszytko wiem, tylko czemu ten kompromis polega tylko na moich ustępstwach Na początku znajomości scieraliśmy sie ostro,potem przez kilka lat był spokój, w sumie jesteśmy razem od ponad 8 lat, ale jak widać małżeństwo niesie jednak ze sobą nowe powody do starć.. Oboje jestesmy na dodatek koziorożcami, więc jak się kłócimy to aż wióry lecą Dobra - koniec smęcenia zobaczymy co będzie jutro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Maxi - ja to wszytko wiem, tylko czemu ten kompromis polega tylko na moich ustępstwach Na początku znajomości scieraliśmy sie ostro,potem przez kilka lat był spokój, w sumie jesteśmy razem od ponad 8 lat, ale jak widać małżeństwo niesie jednak ze sobą nowe powody do starć.. Oboje jestesmy na dodatek koziorożcami, więc jak się kłócimy to aż wióry lecą Dobra - koniec smęcenia zobaczymy co będzie jutro.. Uśmiechnij się Jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ... No i ja muszę uciekać w związku z tym, niestety Pa! znowu się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Maxi Miło Cię widzieć Mnie również andre widziałam Waszą Sonię Jest prześliczna Aż chce sie do niej przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Maxi - ja to wszytko wiem, tylko czemu ten kompromis polega tylko na moich ustępstwach Na początku znajomości scieraliśmy sie ostro,potem przez kilka lat był spokój, w sumie jesteśmy razem od ponad 8 lat, ale jak widać małżeństwo niesie jednak ze sobą nowe powody do starć.. Oboje jestesmy na dodatek koziorożcami, więc jak się kłócimy to aż wióry lecą Dobra - koniec smęcenia zobaczymy co będzie jutro.. Uśmiechnij się Jutro będzie lepiej ja też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 zobaczymy co będzie jutro.. jak to co ? sex ...sex i jeszcze raz sex ...... po ostrej kłótni -ostra jazda u mnie przynajmniej tak jest zawsze -najpierw bym zabiła ,a potem .....hhmm........tylko u nas -to mąż zawsze pierwszy sie oddzywa ......mówi coś takiego - no i co się głupia boczysz ....ściągnij majteczki to zobaczysz jak cie kocham .....i kiedy słyszę tę głupią gadkę -nie mogę powstrzymać się i wybucham śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a tak poza tym .. Dobry Weczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Maxi, ślicznie dziękuję za życzonka! Chciałam jeszcze w dniu Twoich urodzin wejść na chwilę do netu i osobiście uczestniczyć w imprezce ale okazało się że w Lesku nie ma kawiarenki internetowej Bo tam prawie wszyscy mają internet witaj maxi !!!!!!!!! ja rowniez dziekuje za zyczonka ,te na privie i na telefonie kochana jestes , ze pamietasz mysle , ze te z grupa krwi A sa takie dobre ludzie moze zrobimy jakis nowy Ranking na Rw , dawno juz nic nie bylo Blutgruppen RW: A1 RH +: froschka wartownik maxtorka A1 RH- dompodsosnami jesli cos pomylilam to przepraszam i prosze o zmiany kto chce niech sie wpisuje ciekawa jestem wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 zobaczymy co będzie jutro.. jak to co ? sex ...sex i jeszcze raz sex ...... po ostrej kłótni -ostra jazda u mnie przynajmniej tak jest zawsze -najpierw bym zabiła ,a potem .....hhmm........tylko u nas -to mąż zawsze pierwszy sie oddzywa ......mówi coś takiego - no i co się głupia boczysz ....ściągnij majteczki to zobaczysz jak cie kocham .....i kiedy słyszę tę głupią gadkę -nie mogę powstrzymać się i wybucham śmiechem to wielce prawdopodobne choć mój jak ma sie pierwszy odezwać to krzywda wielka zazwyczaj robi to bardzo okrężnie i nieudolnie.. ale fakt godzenie sie po takich kłótniach jest zdecydowanie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam niewitanych arcobaleno , nie smutaj sie , po burzy zawsze jest slonce ania , gatki http://www.proidee.de/pimgs/323/c4/323_c485540b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts