andre59 09.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Maxi Miło Cię widzieć Mnie również andre widziałam Waszą Sonię Jest prześliczna Aż chce sie do niej przytulić Dziekuję Powoli przyzwyczaja się do nowego domu, coraz częściej ma ochotę na zabawy, wesoło wita nas gdy wracamy do domu, cieszymy się, że wzięliśmy ją do siebia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 to wielce prawdopodobne choć mój jak ma sie pierwszy odezwać to krzywda wielka zazwyczaj robi to bardzo okrężnie i nieudolnie.. ale fakt godzenie sie po takich kłótniach jest zdecydowanie najlepsze jeszcze pare wspolnych latek i sie naumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Streszczenie: Był bób, bób, bób i jeszcze raz bób. Arcobaleno pokłóciła się z mężem, Maxi wróciła z urlopu a froschka jak zwykle ja? no cos ty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 froschka - nie wiem co za okazyja ale wszystkiego naj !!! ja sie wpisuje do grupy 0 rh+ jest ktoś ze mną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witaj maxi !!!!!!!!! mysle , ze te z grupa krwi A sa takie dobre ludzie moze zrobimy jakis nowy Ranking na Rw , dawno juz nic nie bylo Blutgruppen RW: A1 RH +: froschka wartownik maxtorka A1 RH- dompodsosnami jesli cos pomylilam to przepraszam i prosze o zmiany kto chce niech sie wpisuje ciekawa jestem wynikow Cześć Żabeczko W dobrym towarzystwie się znalazłam , zeby nie rzec doborowym I się w związku z tym nigdzie juz nie ruszam No chyba że o górach we wrześniu mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ania (jesli pozwolisz ) to najpoważniejsza chyba kłótnia do lat Maxi - taaaak..wiem, ze tak się gada...ale jutro nie będzie wcale dobrze smęcę...wiem.. ...ale moze jak si e trochę wygadam to mi ulży Arco - po pierwsze oni tak mają. Pamiętaj o tym, że do chłopa jest potrzebna najprostsza instrukcja obsługi, oni nie myślą o uczuciach tak jak my. Trza im dobitnie i klarownie. Po drugi - długo nie potrafią wytrzymać bez sexu, więc niedługo sam przyjdzie się łasic i wszystko wróci do normy. Nalezy potakiwać i robić swoje. Chyba, że taka sprawa nie zezwala na potakiwanie, to wtedy tak mu podsuwać myśli swoje, żeby myslał, że to jego własne Zjedliśmy własnie rosół - jutro pomidorowa - opuszczam się kulinarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Blutgruppen RW: A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Maxi Miło Cię widzieć Mnie również andre widziałam Waszą Sonię Jest prześliczna Aż chce sie do niej przytulić Dziekuję Powoli przyzwyczaja się do nowego domu, coraz częściej ma ochotę na zabawy, wesoło wita nas gdy wracamy do domu, cieszymy się, że wzięliśmy ją do siebia A ile ma lat - miesięcy ? Wygląda na młodą więc dużo zależy od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Maxi, ślicznie dziękuję za życzonka! Chciałam jeszcze w dniu Twoich urodzin wejść na chwilę do netu i osobiście uczestniczyć w imprezce ale okazało się że w Lesku nie ma kawiarenki internetowej Bo tam prawie wszyscy mają internet witaj maxi !!!!!!!!! ja rowniez dziekuje za zyczonka ,te na privie i na telefonie kochana jestes , ze pamietasz mysle , ze te z grupa krwi A sa takie dobre ludzie moze zrobimy jakis nowy Ranking na Rw , dawno juz nic nie bylo Blutgruppen RW: A1 RH +: froschka wartownik maxtorka A1 RH- dompodsosnami jesli cos pomylilam to przepraszam i prosze o zmiany kto chce niech sie wpisuje ciekawa jestem wynikow przyłaczę się A Rh- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Blutgruppen RW: A1 RH +: froschka wartownik maxtorka A1 RH- dompodsosnami B RH+Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Arco to ja się dopisuję ...O RH + jezdem ... Maxi ... w te góry to też bym pojechała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To ja pozwolę sobie uzupełnić Blutgruppen RW A1 RH +:froschkawartownikmaxtorkaew-ka A1 RH-dompodsosnami andre59 0 RH +arcobaleno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Arco to ja się dopisuję ...O RH + jezdem ... Maxi ... w te góry to też bym pojechała ... Monisia wiem , czytalam ze na egzotyczna wycieczkę sie wybierasz Ale może choc kilka dni uda Ci się wygospodarować ? Ja prawie na pewno pierwzsy tydzień września rezerwuję , Kaśka chyba też Pomyśl , przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To ja sie dopiszę bo o mnie Maxi zapomniała Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- dompodsosnami andre59 0 RH + arcobaleno B RH + Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Maxi Miło Cię widzieć Mnie również andre widziałam Waszą Sonię Jest prześliczna Aż chce sie do niej przytulić Dziekuję Powoli przyzwyczaja się do nowego domu, coraz częściej ma ochotę na zabawy, wesoło wita nas gdy wracamy do domu, cieszymy się, że wzięliśmy ją do siebia A ile ma lat - miesięcy ? Wygląda na młodą więc dużo zależy od Was Sonia ma ok 2,5 roku widzę, że potrzebuje dużo ciepła i cierpliwości, jest płochliwa, nie chce wejść do domu ani do budy, chowa się pod krzewami na noc i gdy się wystraszy. z drugiej strony zachowuję się jak na psa stróżującego przystało, jest czujna i patroluje swój rewir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Blutgruppen RW: A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka mikopiko z konfliktu A1 RH- dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 O, aż mi smutno, że muszę wprowadzić malutką poprawkę, tak było miło z Andre... A1 RH + froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH - dompodsosnami 0 RH + arcobaleno B RH + Trini Dobry wieczór, kogo nie widziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- dompodsosnami andre59 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 to ja jeszcze raz Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka mikopiko A1 RH- dompodsosnami andre59 0 RH + arcobaleno B RH + Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To ja sie dopiszę bo o mnie Maxi zapomniała Wybacz starszej pani Zanim sie do poprawiania zabrałam było juz posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts