arcobaleno 09.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 O, aż mi smutno, że muszę wprowadzić malutką poprawkę, tak było miło z Andre... A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH - dompodsosnami 0 RH + arcobaleno Dobry wieczór, kogo nie widziałam! w starym dowodzie osobistym mam wpisaną grupę A bez żadnej cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 już nie powtarzam...bo się zawsze spóźniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu dobre niech ktoś się zgłosi do posprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Arco to ja się dopisuję ...O RH + jezdem ... Maxi ... w te góry to też bym pojechała ... Monisia wiem , czytalam ze na egzotyczna wycieczkę sie wybierasz Ale może choc kilka dni uda Ci się wygospodarować ? Ja prawie na pewno pierwzsy tydzień września rezerwuję , Kaśka chyba też Pomyśl , przemyśl Maxi ta wycieczka to prezent, ale ja wolę góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dom pod sosnami 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini Chyba teraz jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 nie martw się dps, 1 czy 2, i tak Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 09.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 fruwam kochani do wyrka, bo mnie mój woreczek egzystować nie daje - pora wyciąć cholerstwo - ale jak jak wszystkie szpitale strajkują? ja w łóżku przed 22? nieźle... hehe - ale cóż Nie martwcie się nie jest tak strasznie Maxi - ja tu ŻADNEJ starszej pani nie widzę, więc proszę mi tu nie pitolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu dobre niech ktoś się zgłosi do posprzątania ale namieszalam poprawie tylko leciutko maxi Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini mam nadzieje , ze jest oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Arco to ja się dopisuję ...O RH + jezdem ... Maxi ... w te góry to też bym pojechała ... Monisia wiem , czytalam ze na egzotyczna wycieczkę sie wybierasz Ale może choc kilka dni uda Ci się wygospodarować ? Ja prawie na pewno pierwzsy tydzień września rezerwuję , Kaśka chyba też Pomyśl , przemyśl Maxi ta wycieczka to prezent, ale ja wolę góry ... Góry były , są i będą Zawsze tak sobie mówię jak wyjeżdżam z Zakopca nie zrealizowawszy wcześniejszych planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Arco to ja się dopisuję ...O RH + jezdem ... Maxi ... w te góry to też bym pojechała ... Monisia wiem , czytalam ze na egzotyczna wycieczkę sie wybierasz Ale może choc kilka dni uda Ci się wygospodarować ? Ja prawie na pewno pierwzsy tydzień września rezerwuję , Kaśka chyba też Pomyśl , przemyśl Maxi ta wycieczka to prezent, ale ja wolę góry ... Maxi a tak w ogóle, to weekend spędziłam na Grunwaldzkiej i ostro do Ciebie machałam ...zdaje się, że Ciebie nie było, bo normalnie Ty do mnie nic, a nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Chyba się udało... Andre, ja Ciebie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu dobre niech ktoś się zgłosi do posprzątania ale namieszalam poprawie tylko leciutko maxi Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini mam nadzieje , ze jest oka witajcie ludziska, już uprasowałam ja mam AB RH + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Kasieńko Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Chyba się udało... Andre, ja Ciebie też... ja was tez.... depeesiu , wyslalam Ci list milosny dzieki wszystkim za wpisy w mej Ksiedze Pamiatkowej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 cześć Kasica gratki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu dobre niech ktoś się zgłosi do posprzątania ale namieszalam poprawie tylko leciutko maxi Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + nieobaleniom monikach B RH + Trini mam nadzieje , ze jest oka witajcie ludziska, już uprasowałam ja mam AB RH + witaj kasiu ty oczywiscie musisz jak zwykle byc oryginalna Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami AB RH+ kaskamaciej 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini i gacie http://www.mannsdoerfer.de/images/aktionsartikel/chantelle_chantilly.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 orzesz, ale miałam wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witaj kasiu ty oczywiscie musisz jak zwykle byc oryginalna alleee o soo chodziiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Arco to ja się dopisuję ...O RH + jezdem ... Maxi ... w te góry to też bym pojechała ... Monisia wiem , czytalam ze na egzotyczna wycieczkę sie wybierasz Ale może choc kilka dni uda Ci się wygospodarować ? Ja prawie na pewno pierwzsy tydzień września rezerwuję , Kaśka chyba też Pomyśl , przemyśl Maxi ta wycieczka to prezent, ale ja wolę góry ... Maxi a tak w ogóle, to weekend spędziłam na Grunwaldzkiej i ostro do Ciebie machałam ...zdaje się, że Ciebie nie było, bo normalnie Ty do mnie nic, a nic ... Monisia a czemu nie napisałaś ze się wybierasz ? Żeby mnie to było przedostatni raz Normalnie to mnie nie było , ale jak byś slówko rzekla to bym sie odnalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts