wartownik 10.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jesu moje "maleństwo" tak chrapie, że własnych myśli nie słyszę ... Zaraz go walnę ... gacie http://www.abendblatt.de/media/pic/000/724/72448_3v1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Frosch WIELKIE dzieki ty wiesz jak pomóc i jeszcze prąd zabrali.......... a ja dzisiaj mam wielkie prasowanie do wyjazdu całe szczęście ze juz jest podeslij mi prasowanko , zrelaksuje sie troszke wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a dlaczego u mnie nie pada? a gdzie teraz jestes ? w Bytomiu ale za godzine bede w Opolu to do mnie masz juz tylko rzut beretem od Bytomia A moze juz przejezdzałas koło mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a dlaczego u mnie nie pada? a gdzie teraz jestes ? w Bytomiu ale za godzine bede w Opolu to do mnie masz juz tylko rzut beretem od Bytomia wiem spod domu mam nawet autobus do Bedzina kidys czesto jezdzilam do kolezanki na Osiedle Zamkowe teraz jakos nasze drogi sie rozeszly pomyslalm , ze musze to jakos odkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Frosch WIELKIE dzieki ty wiesz jak pomóc i jeszcze prąd zabrali.......... a ja dzisiaj mam wielkie prasowanie do wyjazdu całe szczęście ze juz jest podeslij mi prasowanko , zrelaksuje sie troszke wieczorem Super chetnie się bym go pozbyła , jakoś takos za nim nie przepadam a niestety jest tego trochę na 2 tygodnie dla 4 osób ufff. zaraz pewnie znikne do niego żeby wykorzystać ze mam prad bo znowu mogą zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a dlaczego u mnie nie pada? a gdzie teraz jestes ? w Bytomiu ale za godzine bede w Opolu to do mnie masz juz tylko rzut beretem od Bytomia wiem spod domu mam nawet autobus do Bedzina kidys czesto jezdzilam do kolezanki na Osiedle Zamkowe teraz jakos nasze drogi sie rozeszly pomyslalm , ze musze to jakos odkrecic do mnie niewiele dalej...... jak bedziesz to zapraszam na kawkę w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A płaszcz przeciwdeszczowy zabrałaś, Frosia? Chociaż nie wiem, czy żabom potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a dlaczego u mnie nie pada? a gdzie teraz jestes ? w Bytomiu ale za godzine bede w Opolu to do mnie masz juz tylko rzut beretem od Bytomia wiem spod domu mam nawet autobus do Bedzina kidys czesto jezdzilam do kolezanki na Osiedle Zamkowe teraz jakos nasze drogi sie rozeszly pomyslalm , ze musze to jakos odkrecic do mnie niewiele dalej...... jak bedziesz to zapraszam na kawkę w realu dziekuje moze kiedys skorzystam ale nie obiecuje , bo znowu sie naraze i bedziesz na mnie zla jak depeesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A płaszcz przeciwdeszczowy zabrałaś, Frosia? Chociaż nie wiem, czy żabom potrzebny... plaszczyk zostal w S. tutaj nie ma prawa padac do 20-ego lipca !!!!!!!!!! tak to sobie wykombinowalam , a co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a dlaczego u mnie nie pada? a gdzie teraz jestes ? w Bytomiu ale za godzine bede w Opolu to do mnie masz juz tylko rzut beretem od Bytomia wiem spod domu mam nawet autobus do Bedzina kidys czesto jezdzilam do kolezanki na Osiedle Zamkowe teraz jakos nasze drogi sie rozeszly pomyslalm , ze musze to jakos odkrecic do mnie niewiele dalej...... jak bedziesz to zapraszam na kawkę w realu Ullerowa, ona obieca, a potem nie przyjedzie... Tylko raz i tylko na chwilę... Wiem, co mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A płaszcz przeciwdeszczowy zabrałaś, Frosia? Chociaż nie wiem, czy żabom potrzebny... plaszczyk zostal w S. tutaj nie ma prawa padac do 20-ego lipca !!!!!!!!!! tak to sobie wykombinowalam , a co .... Obyście mieli pogodę, ale... Prognozy są, że od 15-tego ma być już lato. Oby na Was trafiło wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 lubie patrzec w oczy mojego tygryska .....i ... cos sie zmienilo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 o nie! ale ja mam dzisiaj farta , chyba puszcze kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gratki wartowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 lubie patrzec w oczy mojego tygryska .....i ... cos sie zmienilo .... oczy jak .........u zaby gacie wartownik http://sen87.se.ohost.de/phpBB2/files/thumbs/t_sexy1_744.jpg depeesiu , dziekuje wierze , ze nawet jak bedzie lipna pogoda bede sie bawic swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 lubie patrzec w oczy mojego tygryska .....i ... cos sie zmienilo .... Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 depeesiu , dziekuje wierze , ze nawet jak bedzie lipna pogoda bede sie bawic swietnie Przy Twojej energii i dobrym humorze - na pewno! A u mnie w kuchni cieplutko. Ogień trzaska pod płytą. Miło i bezpiecznie. Fajnie u nas na wsi jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka Uller A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach pp B RH + Trini ullerowa AB RH + Kaśka maciej No to już To ja też siem dopisałam do kompletu i męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wartownik gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a dlaczego u mnie nie pada? a gdzie teraz jestes ? w Bytomiu ale za godzine bede w Opolu to do mnie masz juz tylko rzut beretem od Bytomia wiem spod domu mam nawet autobus do Bedzina kidys czesto jezdzilam do kolezanki na Osiedle Zamkowe teraz jakos nasze drogi sie rozeszly pomyslalm , ze musze to jakos odkrecic do mnie niewiele dalej...... jak bedziesz to zapraszam na kawkę w realu dziekuje moze kiedys skorzystam ale nie obiecuje , bo znowu sie naraze i bedziesz na mnie zla jak depeesia Więc zaproszenie uważam za ciagle aktualne i po prostu jak bedziesz miała chwilke czasu i ochote to zajrzyj do mnie, bedzie mi bardzo miło. A ja tak szybko sie nie obrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts