jamles 10.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zaraz tam "beksa". Ale kubek dostanę! Wiedziałam, po co beczę! gdzie trzeba pobeczeć żeby dostać kubek Tylko jedna osoba mogła być pierwsza spóźniona i to byłam ja. beczeć nię będę.....idę zalać robaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tyle chcialem ci dac , deszczem kwiatow okryc cie , czasem porwal mnie wiatr , chcialem siebie odnalesc , lecz nie ma mnie ... Piękne... Dziękuję za zamieszczenie. Żeby znowu nie było o wcinaniu się między... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zaraz tam "beksa". Ale kubek dostanę! Wiedziałam, po co beczę! gdzie trzeba pobeczeć żeby dostać kubek Tylko jedna osoba mogła być pierwsza spóźniona i to byłam ja. beczeć nię będę.....idę zalać robaka Tylko nie wiadomo, czy robak będzie zadowolony. Może mieć inne preferencje smakowe niż Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 to ja dopiszę Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka mikopiko Uller frosch A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach pp B RH + Trini ullerowa AB RH + Kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dzieńdobbbberek A cco Tty się ttak jjąkasz z s s samego rrana ? Hejka Cześć, dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dzieńdobbbberek A cco Tty się ttak jjąkasz z s s samego rrana ? Hejka hej bo takie lato, że mi zęby drgają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tyle chcialem ci dac , deszczem kwiatow okryc cie , czasem porwal mnie wiatr , chcialem siebie odnalesc , lecz nie ma mnie ... Piękne... Dziękuję za zamieszczenie. Żeby znowu nie było o wcinaniu się między... nie wiedzialem , ze wiesz , przeciez moglas pogadac , a tu tylko list , moge zmienic swoj swiat , bles ze mna byla znow , bede kochal cie tak , jak to bylo , gdz mialem dwadziescia lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 lubie patrzec w oczy mojego tygryska .....i ... cos sie zmienilo .... oczy jak .........u zaby swoje oczy znam , tu sie nic nie zmienia od lat .... tylko ten Lider no to gratulki liderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tyle chcialem ci dac , deszczem kwiatow okryc cie , czasem porwal mnie wiatr , chcialem siebie odnalesc , lecz nie ma mnie ... Piękne... Dziękuję za zamieszczenie. Żeby znowu nie było o wcinaniu się między... To był adresat domyślny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 i letnie gatki......ciepłe http://farm2.static.flickr.com/1074/582720782_475af794db.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dzieńdobbbberek A cco Tty się ttak jjąkasz z s s samego rrana ? Hejka Cześć, dziewczyny! Cześć dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tyle chcialem ci dac , deszczem kwiatow okryc cie , czasem porwal mnie wiatr , chcialem siebie odnalesc , lecz nie ma mnie ... Piękne... Dziękuję za zamieszczenie. Żeby znowu nie było o wcinaniu się między... nie wiedzialem , ze wiesz , przeciez moglas pogadac , a tu tylko list , moge zmienic swoj swiat , bles ze mna byla znow , bede kochal cie tak , jak to bylo , gdz mialem dwadziescia lat ... Mów do mnie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 i letnie gatki......ciepłe http://farm2.static.flickr.com/1074/582720782_475af794db.jpg o ja cię chyba faceci zaślinili montory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć wszystkim! Dopisuję się Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka mikopiko Uller frosch A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach pp Ania Wiśniewska B RH + Trini ullerowa AB RH + Kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Taaa , bardzo dużo Od baru do baru Pogoda była taka bardziej gastronomiczna Siły zostawiłam na wrzesień w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Deszczowe dzień dobry Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 lubie patrzec w oczy mojego tygryska .....i ... cos sie zmienilo .... Wartowniku gratki! http://62.181.0.221/model/1183548334.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Deszczowe dzień dobry Wszystkim! Dzień mokry U mnie juz nie pada ale jest potwornie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Taaa , bardzo dużo Od baru do baru Pogoda była taka bardziej gastronomiczna Siły zostawiłam na wrzesień w Tatrach i takiej odpowiedzi sie spodziewałam my planowalismy wypad do Krakał i do Zakopca też w tym samym czasie co Ty ,ale plany sie zmieniły ...i może dobrze bo tez bysmy chyba w barach przesiadywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts