Ew-ka 10.07.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Aniu W....a jak tam nasz Pawełeksie chowa ??? mam nadzieję ,że zaglada na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 u mnie nie leje, słońce nawet na chwilę się pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Aniu W....a jak tam nasz Pawełeksie chowa ??? mam nadzieję ,że zaglada na RW Bawi się z babcią w salonie Zdrów już jak rybka Na RW nie zagląda, nie pozwalam mu, bo jeszcze by go wciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 hej Hej, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam... okropnie deszczowo i zimno chyba zapale w kominku i zrobie herbate z rumem U mnie w kominku nie trzeba, pogoda się poprawiła, ale ta herbata z rumem to nie jest taki głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 wlasnie miałam dostawę ciepłych ,świeżych jaj od sąsiada Raz na tydzień mam 20 świeżych jaj ale sie ciesze -codziennie na śniadanie jajko na mięciutko za jedyne 30gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 u mnie nie leje, słońce nawet na chwilę się pokazało Verunia -jutro do Kaziemierza jedzie moja kuzynka z dziecmi - poprosiłam ją aby Cię pozdrowiła ode mnie cieszysz sie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ooooo! A gdzie ten wyjazd? nad morze moze sie spotkamy? nad morzem łooo, ja jestem chętna, jadę tam, ty wiesz gdzie wiesz ja też jestem chetna a to nie bedzie tak daleko, moze uda mi sie meza przekonac do małej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam... okropnie deszczowo i zimno chyba zapale w kominku i zrobie herbate z rumem U mnie w kominku nie trzeba, pogoda się poprawiła, ale ta herbata z rumem to nie jest taki głupi pomysł to jest bardzo dobry pomysł ide robić .....nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam... okropnie deszczowo i zimno chyba zapale w kominku i zrobie herbate z rumem U mnie w kominku nie trzeba, pogoda się poprawiła, ale ta herbata z rumem to nie jest taki głupi pomysł baaa , nawet rum bez herbaty , to tez nie glupi pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dompodsosnami- ile jest do Cię kilimetrow ? ale pychotki masz w spiżarce Rzut beretem! Tuż przy przejściu granicznym Olszyna, 150 km do Berlina! Odpalaj auto! Depeesia - ja chyba naprawdę kiedys do Ciebie przyjadę, jak patrzę na te słoiki i jeszcze masz piec Moje klimaty no Tylko nie wiem, kiedy mnie miaużon ze sobą zabierze Mówiłam Ci, przyjeżdżaj! Na kubek kawy i jakieś fajne co nieco zawsze mogę zaprosić. Gorzej z noclegiem , bo wszystko już porezerwowane, ale jak będzie mus, to coś wykombinujemy... no własnie małż mówił, że chciałby przenocować Witam wieczornie - byliśmy w Ikei - nie powiem podoba mi się sporo rozwiązań W związku ze sprzedażą mieszkania - agencje nieruchomości walą drzwiami i oknami, ale kupujących samych w sobie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszło coś na priva, Trini. Co do sprzedaży mieszkania - w dzisiejszych czasach na pewno kupujący szybko się znajdą, tym się nie martw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszło coś na priva, Trini. Co do sprzedaży mieszkania - w dzisiejszych czasach na pewno kupujący szybko się znajdą, tym się nie martw! juz lecę Oby Twoje słowa okazały się prorocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Hop hop!Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no jest Trini To taka diablica z piekła rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no jest Trini To taka diablica z piekła rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no jest Trini To taka diablica z piekła rodem ćśśś.... Bo Cię moim trójzębem ukłuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts