Trini 10.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam co Ty są fototapety z wszelakimi bajkami - kup, naklej i z czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz wszystko tylko nie spiderman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam co Ty są fototapety z wszelakimi bajkami - kup, naklej i z czapki a gdzie takie mozna znaleść tam gdzie tapety czy lepiej w smyku popytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam co Ty są fototapety z wszelakimi bajkami - kup, naklej i z czapki a gdzie takie mozna znaleść tam gdzie tapety czy lepiej w smyku popytac? a nie da się wytłumaczyć, że np. misie są fajniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ullerowa, własnie szukam daj mi parę minut coś powinnam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 mnie sie wydaje, że widziałam takie tapety w Liroy Merlinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ullerowa, a może to będzie fajniejsze??? Bajer - ze światełkami http://www.allegro.pl/item209262278_smocze_opowiesci_fototapeta_smok_smoki_faaajne_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 W pokoju z takim smokami da się zasnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dzieciaki są straszne jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Aniu niestety nie da się . Koledzy w przedszkolu maja większy autorytet My przechodzilismy rózne afirmacje. Był Bob budowniczy, Kubus puchatek, Bracia koala, Tabaluga a teraz przyszedł czas na spidermana i powerrangersy mam nadzieje że przetrwamy. Ciekawe co młodszy syn bedzie preferował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka moja droga: rycerze z Lego, klocki Lego w ogóle!! wszelkie miecze i biała broń (oczywiście z gumy, można dostać w Ikea) i ogólnie rzecz ujmując wszelkie militaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ullerowa, a może to będzie fajniejsze??? Bajer - ze światełkami http://www.allegro.pl/item209262278_smocze_opowiesci_fototapeta_smok_smoki_faaajne_.html Dzieki Trini. Smoki nie przejda. Ale sa fajne. Dobrze ze chłopaki śpia i nie patrza bo zaraz by chcieli miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 gacie Kate http://img.photobucket.com/albums/v153/A_Nimal/tanga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka moja droga: rycerze z Lego, klocki Lego w ogóle!! wszelkie miecze i biała broń (oczywiście z gumy, można dostać w Ikea) i ogólnie rzecz ujmując wszelkie militaria gratki u mnie jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ullerowa, a może to będzie fajniejsze??? Bajer - ze światełkami http://www.allegro.pl/item209262278_smocze_opowiesci_fototapeta_smok_smoki_faaajne_.html Dzieki Trini. Smoki nie przejda. Ale sa fajne. Dobrze ze chłopaki śpia i nie patrza bo zaraz by chcieli miec. ale tam zdaje się można i inne u tej babki zamówić - więc wystarczy zapisać kontakt, i się dogadać A światełka - BOSKIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Uff, ale się cieszę, że moi już wyrośli, to już dorosły i prawie dorosły, hi, hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gatki Kasiu! http://www.obroda.sk/obrazky_clankov/20040326/sexi-diablica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka moja droga: rycerze z Lego, klocki Lego w ogóle!! wszelkie miecze i biała broń (oczywiście z gumy, można dostać w Ikea) i ogólnie rzecz ujmując wszelkie militaria Logo - OK, reszta mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kasia, gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts