ullerowa 10.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka moja droga: rycerze z Lego, klocki Lego w ogóle!! wszelkie miecze i biała broń (oczywiście z gumy, można dostać w Ikea) i ogólnie rzecz ujmując wszelkie militaria Logo - OK, reszta mnie nie interesuje strzelac mozna ze wszystkiego a jeszcze te moce tajemne ..... tylko dla wtajemniczonych i jeszcze talizmany i takie tam.... a poza tym to normalne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 163 5. Olkalybowa - 158 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Mikopiko - 126 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 96 12. frosch - 94 13. kasztanka - 92 14. Majka, maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 74 17. teska - 69 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. pp - 50 21. andre59 - 48 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 41 25. ew-ka - 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio - 35 29. Trini - 31 30. markus_gdynia - 29 31. Jezier - 28 32. Witos, Nefer, Maxtorka - 27 35. marcel2000 - 23 36. tola, kaśkamaciej - 22 38. Funia, beti555, - 20 40. gaweł , wartownik- 18 42. Sylvia1 - 16 43. Agniesia, Karolka, joola - 14 46. mati_sowee - 13 47. mundzia, marjucha -12 49. monikach - 11 50. Jane, Wojty, prymasek, jamles- 10 54. kasia64, duende, ania, dompodsosnami - 9 57. stukpuk - 8 59. kolia, Zielonooka - 7 61. Januszz, tabaluga1, edzia, ullerowa - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko - 2 84. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, arcobaleno, mbz - 1 Streszczenie: to zabójcze tempo zdobywania stronek mnie wykończy ale do rzeczy: było o Spidermanech, Bobach Budowniczych i innych stworach oraz takie tam popierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gaciorki Kasiu Komplecik do sukieneczki w kropeczki http://www.sekretykobiet.com.pl/pliki/moda/SEMERU_kostium_kapielowy80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 strzelac mozna ze wszystkiego a jeszcze te moce tajemne ..... tylko dla wtajemniczonych i jeszcze talizmany i takie tam.... a poza tym to normalne dziecko W sumie magia i miecz jak najbardziej w moim klimacie, mojej mamy również, bo obie namiętnie gramy w takie gry komputerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka moja droga: rycerze z Lego, klocki Lego w ogóle!! wszelkie miecze i biała broń (oczywiście z gumy, można dostać w Ikea) i ogólnie rzecz ujmując wszelkie militaria Logo - OK, reszta mnie nie interesuje Lego to przebój. Zawsze jak chcieli jakieś zabawki, dinozaury, żołnierzy, rycerzy, samochodziki, mówiłam: "Synuś, zbuduj sobie, będzie lepszy niż w sklepie, bo dokładnie taki, jaki chcesz". I działało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ożesz, ale gacie no wielkie dzięki a wracając do tematu: też myślałam, że ucieknę od karabinów i strzelb wselkiego rodzaju, NIC Z TEGO: dziecko jak chce to z kija będzie strzelać. Oczywiście uskuteczniam gadkę o strzelaniu i zabijaniu NON STOP I jak tylko prxzyjmuję pozę wykladowcy, mój synek mówi: wiem wiem, wiem, nie wolno zabijać ludzi. W sumie nie jest źle do siostry nie strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 MAXI, Kropki RULEZ!!!!!! nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ożesz, ale gacie no wielkie dzięki a wracając do tematu: też myślałam, że ucieknę od karabinów i strzelb wselkiego rodzaju, NIC Z TEGO: dziecko jak chce to z kija będzie strzelać. Oczywiście uskuteczniam gadkę o strzelaniu i zabijaniu NON STOP I jak tylko prxzyjmuję pozę wykladowcy, mój synek mówi: wiem wiem, wiem, nie wolno zabijać ludzi. W sumie nie jest źle do siostry nie strzela U chłopaków to raczej naturalne z karabinem polatać Dobrze że lalek Niuni nie podbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 wow smoki są odlotowe... dobrze że dzieci na koloniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... Hehe, oczywiście w granicach rozsądku, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... Hehe, oczywiście w granicach rozsądku, hehe no wiem sama nie wiem skąd się tego tyle nabrało... Ale generalnie naprawdę nie rozpuszczam dzieciaka - serio, serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 MAXI, Kropki RULEZ!!!!!! nie ma to tamto No ba Co prawda Do Twojej kiecki brązowo-białe by pasowały ale nie znalazłam i swoje Ci dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... u nas karteczki po 2 latach jakoś same odeszły w kąt... za to ubranka, niekoniecznie i laleczki też niekoniecznie.... więcej nie ma za to zaczeła sie era kolekcjonowania to mamusiu ja będę zbierała figurki kotków dobrze? za to syn jakby mógł to by szafki modelami samolotów wypełnił -klejonymi z tatą oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam mnie przeszla fala krolow lwow, pokemonow i malych syrenek aaaaa....bylo jeszcze Just 5 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... u nas karteczki po 2 latach jakoś same odeszły w kąt... za to ubranka, niekoniecznie i laleczki też niekoniecznie.... więcej nie ma za to zaczeła sie era kolekcjonowania to mamusiu ja będę zbierała figurki kotków dobrze? za to syn jakby mógł to by szafki modelami samolotów wypełnił -klejonymi z tatą oczywiście... piękna pasja Dobrze, że mam córkę, bo pomimo tego jakie więzi wytwarza pomiędzy tatą a synem, to jakoś nie byłoby gdzie tego postawić Moja ma dopiero 6,5 roku, to z tymi karteczkami zdaje się jeszcze naprawdę nie zaczęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka moja droga: rycerze z Lego, klocki Lego w ogóle!! wszelkie miecze i biała broń (oczywiście z gumy, można dostać w Ikea) i ogólnie rzecz ujmując wszelkie militaria Logo - OK, reszta mnie nie interesuje Lego to przebój. Zawsze jak chcieli jakieś zabawki, dinozaury, żołnierzy, rycerzy, samochodziki, mówiłam: "Synuś, zbuduj sobie, będzie lepszy niż w sklepie, bo dokładnie taki, jaki chcesz". I działało! no nie mogę zaprzeczyć u mnie tez chyba mimo wszystko klocki sa na pierwszym miejscu i to rózne lego a teraz te magnetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam mnie przeszla fala krolow lwow, pokemonow i malych syrenek aaaaa....bylo jeszcze Just 5 witam jesooo... To moje czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts