kaśka maciej 10.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 MAXI, Kropki RULEZ!!!!!! nie ma to tamto No ba Co prawda Do Twojej kiecki brązowo-białe by pasowały ale nie znalazłam i swoje Ci dałam no wielkie dzięki dobra kobieto innymi słowy: Bóg zapłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... ......a zegar na sciane? sandalki? recznik? to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam mnie przeszla fala krolow lwow, pokemonow i malych syrenek aaaaa....bylo jeszcze Just 5 witam jesooo... To moje czasy... juz sie nie odzywam a wiecie , ze Krol Lew strasznie nie lubil Malej Syrenki ? gryzli sie w jednym pokoju okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 nasza córa namiętnie zbiera wszelkie karteczki typu: Barbie, Witch, Winx i inne księżniczki; nie pogardzi również wszelkimi ulotkami ze sklepów jest tego tyle, że raz w miesiącu musze zrobić "segregację rasową" = do kosza wywalam połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... ......a zegar na sciane? sandalki? recznik? to gdzie? ręcznik to ma z barbiom - sandałki zegar? nie słyszałam że istnieją... i nie wiem czy chcę słyszeć A propos bJUST 5 na obozie harcerskim moim - dialog: Kumpel śpiewa: kolorowe sny kiedy ja dotykam Ciebie... Ja: spieprzaj bo Cię saperką dotknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam mnie przeszla fala krolow lwow, pokemonow i malych syrenek aaaaa....bylo jeszcze Just 5 witam To ja miałam dobrze Z tego co pamietam byly Wojownicze Żółwie Ninja , Transformers no i niesmiertelne Lego w ilościach hurtowych . O samochodach nie wspomnę I zestawach małego majsterkowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam mnie przeszla fala krolow lwow, pokemonow i malych syrenek aaaaa....bylo jeszcze Just 5 witam jesooo... To moje czasy... Moje to New Kids on The Block Ktoś to pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przyznac sie tu szybciutko ile macie zabawek z Jajek Niespodzianek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... ......a zegar na sciane? sandalki? recznik? to gdzie? ręcznik to ma z barbiom - sandałki zegar? nie słyszałam że istnieją... i nie wiem czy chcę słyszeć A propos bJUST 5 na obozie harcerskim moim - dialog: Kumpel śpiewa: kolorowe sny kiedy ja dotykam Ciebie... Ja: spieprzaj bo Cię saperką dotknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 juz sie nie odzywam a wiecie , ze Krol Lew strasznie nie lubil Malej Syrenki ? gryzli sie w jednym pokoju okrutnie co się nie odzywasz, bez przesady pierwszy mój małż był w Twoim wieku :> Ja się pewnie już jako 16-17latka łapałam na te bjusty - a król lew ze względu na to że starzy sklep zabawkowy mieli - to byłam na czasie ke???? jak sie gryźli???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przyznac sie tu szybciutko ile macie zabawek z Jajek Niespodzianek ? jakieś pól tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przyznac sie tu szybciutko ile macie zabawek z Jajek Niespodzianek ? Żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 MAXI, Kropki RULEZ!!!!!! nie ma to tamto No ba Co prawda Do Twojej kiecki brązowo-białe by pasowały ale nie znalazłam i swoje Ci dałam no wielkie dzięki dobra kobieto innymi słowy: Bóg zapłać Cała przyjemność po stronie mojej i Twojego męża A tak w ogole to którędy nad to morze jedziecie ? Czy aby njie przez Bydgoszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? ma 7 i 1 spódnicę 3 pary spodni i 2 pary skarpetek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 nasza córa namiętnie zbiera wszelkie karteczki typu: Barbie, Witch, Winx i inne księżniczki; nie pogardzi również wszelkimi ulotkami ze sklepów jest tego tyle, że raz w miesiącu musze zrobić "segregację rasową" = do kosza wywalam połowę nasz do przedszkola chodził z segregatorem i tam się dzieci wymieniał ale pani w końcu zbroniła...ufff mądra kobita a co do zbierania to syn zbiera paragony z zakupów co jakiś czas wyrzucam na szczeście bez wiekszych protestów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przyznac sie tu szybciutko ile macie zabawek z Jajek Niespodzianek ? Żadnej My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? ma 7 i 1 spódnicę 3 pary spodni i 2 pary skarpetek... Nie wpominałaś wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? ma 7 i 1 spódnicę 3 pary spodni i 2 pary skarpetek... ... ale wszystko w granicach rozsądku, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cała przyjemność po stronie mojej i Twojego męża A tak w ogole to którędy nad to morze jedziecie ? Czy aby njie przez Bydgoszcz ? niestety, wybudowali przecie obwodnice, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts