Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przyznac sie tu szybciutko ile macie zabawek z Jajek Niespodzianek ? duzo za duzo..... ale od jakiegoś czasu przerwa bo się dziecię nie dopomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? ma 7 i 1 spódnicę 3 pary spodni i 2 pary skarpetek... ... ale wszystko w granicach rozsądku, oczywiście mówiłam, że parę ciuchów ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dzieci = temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko te spajdermeny i pałerrendżersy to obrzydlistwo no tak samo jak barbi i inne łicze i te totalispajses... Ale takie mamy czasy - idziemy z duchem czasu, no to nasze dzieci też A że nie chcemy żeby dzieci były wyobcowane dajmy na to w przedszkolu to godzimy się na te potworki - oczywiście w granicach rozsądku - u nas karteczki z łiczami i kilka ciuchów muszą w zupełności wystarczyć - a no i jedna lalka, i pościel, i segregator i perfumy i kalendarz na ścianę - kurfen jasnen - przesadziłam? aaa jeszcze jakaś książeczka, komiksy, dwie torebki , możliwe że coś pominęłam... ......a zegar na sciane? sandalki? recznik? to gdzie? ręcznik to ma z barbiom - sandałki zegar? nie słyszałam że istnieją... i nie wiem czy chcę słyszeć A propos bJUST 5 na obozie harcerskim moim - dialog: Kumpel śpiewa: kolorowe sny kiedy ja dotykam Ciebie... Ja: spieprzaj bo Cię saperką dotknę z barbiami jest wszystko (tak jak i z Didelami ) ostanio sprezentowalam mojej malutkiej bratanicy materac , kolko i pilke (wszystko plazowe) z Barbiom i mala nie moze sie doczekac wyjazdu na urlop maxi ...moje byly zywe Zolwie Ninja (doslownie demolke mialam w chacie ) a na podworku bawily sie w Brygade RR , ale im bylo latwiej , bo byli we trojke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? ma 7 i 1 spódnicę 3 pary spodni i 2 pary skarpetek... ... ale wszystko w granicach rozsądku, oczywiście mówiłam, że parę ciuchów ma No ta, 7+1+3+2 = parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cała przyjemność po stronie mojej i Twojego męża A tak w ogole to którędy nad to morze jedziecie ? Czy aby njie przez Bydgoszcz ? niestety, wybudowali przecie obwodnice, nieee??? No wybudowali Ale jak jedziecie na Gdańsk to i tak koło mnie musicie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a u mnie ...o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni..... (chciałoby się napisac jesienny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? ożesz Ania!!! no karteczki to takie kolorowe obrazki w różnym rozmiarze z np: Barbie, Kubusiem Puchatkiem i takimi innymi mówię ci to jest SZAŁ!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cała przyjemność po stronie mojej i Twojego męża A tak w ogole to którędy nad to morze jedziecie ? Czy aby njie przez Bydgoszcz ? niestety, wybudowali przecie obwodnice, nieee??? No wybudowali Ale jak jedziecie na Gdańsk to i tak koło mnie musicie jechać my na Słupsk jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? karteczki ...takie z motywami dzieciaki maja ich tysiace zbieraja je w specjalnyh segregatorach tez z motywami i ciagle przylaza inne dzieciaki , zeby sie powymieniac a jak sie juz wymienia karteczkami to przylaza zeby sie powymieniac zetonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? ożesz Ania!!! no karteczki to takie kolorowe obrazki w różnym rozmiarze z np: Barbie, Kubusiem Puchatkiem i takimi innymi mówię ci to jest SZAŁ!!!!!!!!! A skąd to się ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? Takie cós co dzieciaki w segregatorach trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini, a bluzeczki z Wiczami?????????? nie slyszałaś????????? ma 7 i 1 spódnicę 3 pary spodni i 2 pary skarpetek... ... ale wszystko w granicach rozsądku, oczywiście mówiłam, że parę ciuchów ma No ta, 7+1+3+2 = parę a cóż to jest w porównaniu z pełnym sklepem ? Frosia - no my jeszcze nie dotarliśmy do tematu diddla - cholernie drogie to tałatajstwo a boję się, że nas nie ominie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? karteczki ...takie z motywami dzieciaki maja ich tysiace zbieraja je w specjalnyh segregatorach tez z motywami i ciagle przylaza inne dzieciaki , zeby sie powymieniac a jak sie juz wymienia karteczkami to przylaza zeby sie powymieniac zetonami właśnie mi się przypomniało, że my się tak wymienialiśmy karteczkami z gum Donaldów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? karteczki ...takie z motywami dzieciaki maja ich tysiace zbieraja je w specjalnyh segregatorach tez z motywami i ciagle przylaza inne dzieciaki , zeby sie powymieniac a jak sie juz wymienia karteczkami to przylaza zeby sie powymieniac zetonami kupuje sie w paczuszkach po kilkanascie sztuk - one są takie jak wkłady kartkowe do segregatora tylko z obrazkami - półprzeźroczystymi Wszystkie bajki są na nich które są teraz na topie, kwiatki, sratki i co sie zamarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cała przyjemność po stronie mojej i Twojego męża A tak w ogole to którędy nad to morze jedziecie ? Czy aby njie przez Bydgoszcz ? niestety, wybudowali przecie obwodnice, nieee??? No wybudowali Ale jak jedziecie na Gdańsk to i tak koło mnie musicie jechać my na Słupsk jedziemy Szkooooda Ale do Zakopca to chyba tego samego się wybierzemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a co to jest to diddla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? ożesz Ania!!! no karteczki to takie kolorowe obrazki w różnym rozmiarze z np: Barbie, Kubusiem Puchatkiem i takimi innymi mówię ci to jest SZAŁ!!!!!!!!! A skąd to się ma? kupujesz w sklepie papierniczym, jest w zestawie jakieś 20 sztuk i się wymieniasz potem na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 163 5. Olkalybowa - 158 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Mikopiko - 126 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 96 12. frosch - 94 13. kasztanka - 92 14. Majka, maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 75 17. teska - 69 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. pp - 50 21. andre59 - 48 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 41 25. ew-ka - 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio - 35 29. Trini - 31 30. markus_gdynia - 29 31. Jezier - 28 32. Witos, Nefer, Maxtorka - 27 35. marcel2000 - 23 36. tola, kaśkamaciej - 22 38. Funia, beti555, - 20 40. gaweł , wartownik- 18 42. Sylvia1 - 16 43. Agniesia, Karolka, joola - 14 46. mati_sowee - 13 47. mundzia, marjucha -12 49. monikach - 11 50. Jane, Wojty, prymasek, jamles- 10 54. kasia64, duende, ania, dompodsosnami - 9 57. stukpuk - 8 59. kolia, Zielonooka - 7 61. Januszz, tabaluga1, edzia, ullerowa - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko - 2 84. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, arcobaleno, mbz - 1 Streszczenie: krótkie, bo nie ma co się rozwodzić - było o dzieciakach i tym, co im do szczęścia potrzebne (masakra). Aaa, i jeszcze troszkę o rozsądku rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts