kaśka maciej 10.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Szkooooda Ale do Zakopca to chyba tego samego się wybierzemy ? noooooooooo, ja myślę, ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a co to jest to diddla? Mysz Diddl - skądinąd bardzo sympatyczna http://www.diddl.pl/index/index.php sklep internetowy diddla http://sklep.diddl.pl/index/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ania gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale co to są właściwie te karteczki? ożesz Ania!!! no karteczki to takie kolorowe obrazki w różnym rozmiarze z np: Barbie, Kubusiem Puchatkiem i takimi innymi mówię ci to jest SZAŁ!!!!!!!!! A skąd to się ma? ze sklepow papierniczych i zabawkarskich gacie ania http://images.amazon.com/images/P/B000HNUO8S.01-AEQUBR67DCF10._SCLZZZZZZZ_V61651514_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 http://www.lulu.pl/images/produkty/1611/aactc0x2xn145fpaxtbc.jpg gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a co to jest to diddla? Mysz Diddl - skądinąd bardzo sympatyczna http://www.diddl.pl/index/index.php sklep internetowy diddla http://sklep.diddl.pl/index/index.php może mnie to ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale czadowe gaciorki!!! Dzięki! No to kolejne z serii "głupich" pytań. Bo ja już rozumiem nawet, że te spajdermeny i łicze to z bajek. A te didle to skąd? I po co tapety na pulpit? Czy teraz fani tych takich myszy i w ogóle mają już własne komputery? To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gatki http://img.bonprix.pl/1/ala101x01_328.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale czadowe gaciorki!!! Dzięki! No to kolejne z serii "głupich" pytań. Bo ja już rozumiem nawet, że te spajdermeny i łicze to z bajek. A te didle to skąd? I po co tapety na pulpit? Czy teraz fani tych takich myszy i w ogóle mają już własne komputery? To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? aniu jest wiele czesci ksiazeczek z Didelami (jak mowi moja bratanica ) tak sie do tych myszy przywiazujesz , ze musisz, po prostu muuuusisz miec cos z ich motywem ale na szczescie narazie dla ciebie dotyczy to glownie dziewczynek zegarki tez moga byc z mysza , rowery tez a komputer tez mozna dostac na komunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? ależ skąd!!! w zeszłym roku kupiliśmy rower na komunię ( małz był chrzestnym) w tym roku kupiliśmy Timexa (byliśmy gośćmi) ZDROWY ROZSĄDEK!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale czadowe gaciorki!!! Dzięki! No to kolejne z serii "głupich" pytań. Bo ja już rozumiem nawet, że te spajdermeny i łicze to z bajek. A te didle to skąd? I po co tapety na pulpit? Czy teraz fani tych takich myszy i w ogóle mają już własne komputery? To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? komputer raczej obowiązkowy z tego co wiem... Większość znajomych dzieciaków dostała w tym roku na komunię kompa - składaki, używane, ale zawsze A Diddla - mnie się ta mysza podoba i mam RACZEJ zamiar kupic młodej tornister do szkoły, bo one są bardzo trwałe, wysokiej jakości no i ładne... wygląda mniej więcej tak: http://sklep.diddl.pl/files/produkty/2badc0972b87dfcd2b3643a523b41d03.jpg http://sklep.diddl.pl/files/produkty/24cbe653b8b5852ca37628f240ef51ad.jpg koszt ok. 300 złotych, ale spokojnie taki tornister wystarcza na 3-4 lata, łatwo się czyszczą co jest ważne, i mają specjalnie profilowane plecy zapobiegające wadom kręgosłupa, to są plusy dla których skłaniam się ku temu tornistrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? ależ skąd!!! w zeszłym roku kupiliśmy rower na komunię ( małz był chrzestnym) w tym roku kupiliśmy Timexa (byliśmy gośćmi) ZDROWY ROZSĄDEK!!!!!!!!!!! ja sie zaparlam i kupilam chrzesnicy komplet skromnej zlotej bizuterii i o dziwo ponoc najbardziej sie z tego cieszyla bo......kolezanki takich prezentow nie mialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? ależ skąd!!! w zeszłym roku kupiliśmy rower na komunię ( małz był chrzestnym) w tym roku kupiliśmy Timexa (byliśmy gośćmi) ZDROWY ROZSĄDEK!!!!!!!!!!! no to prawda - jest bardzo ważny - tyle że znajomi kupili swojemu dziecku składanego używanego kompa na komunię za jakieś 500 złotych, od znajomego, sprawdzony itp. Także chyba nie przesadzili Aaaaa i dziecko nie ma u siebie dostepu do netu i czas pracy z kompem wydzielany. Więc zdrowy rozsądek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 koszt ok. 300 złotych, ale spokojnie taki tornister wystarcza na 3-4 lata, łatwo się czyszczą co jest ważne, i mają specjalnie profilowane plecy zapobiegające wadom kręgosłupa, to są plusy dla których skłaniam się ku temu tornistrowi. Trini, tak ci powiem z doświadczenia matki drugoklasisty nie licz na to, że tornister przetrwa 3/4 lata!!!!!!!!!!!! i sorki, ale uważam, że 300zł za tornister to przegięcie my kupiliśmy tornister z profilowanym tyłem za 100zł i uważam, że jak pochodzi w nim jeszcze jeden rok szkolny to MAX!!! a tornister kupiliśmy ze Spidremanem w Smyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini zapewniam że najlepszy tornister nie wystarcza na 3-4 lata a wiesz czemu? bo za rok usłyszysz mamo a inni maja nowe tornistry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zmykam karmic..... to na razie...... może jeszcze uda mi sie do was zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jak tak sobie czytam to mi się słabo robi Wesołe czasy przede mną, wesołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To już się nie dostaje zegarków na komunię? No dobra, rowerów? ależ skąd!!! w zeszłym roku kupiliśmy rower na komunię ( małz był chrzestnym) w tym roku kupiliśmy Timexa (byliśmy gośćmi) ZDROWY ROZSĄDEK!!!!!!!!!!! ja sie zaparlam i kupilam chrzesnicy komplet skromnej zlotej bizuterii i o dziwo ponoc najbardziej sie z tego cieszyla bo......kolezanki takich prezentow nie mialy no froszka, witaj w klubie!!!!!!! gdyby to były dziewczyny, też kupilibyśmy biżuterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini zapewniam że najlepszy tornister nie wystarcza na 3-4 lata a wiesz czemu? bo za rok usłyszysz mamo a inni maja nowe tornistry... Kurde, racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 koszt ok. 300 złotych, ale spokojnie taki tornister wystarcza na 3-4 lata, łatwo się czyszczą co jest ważne, i mają specjalnie profilowane plecy zapobiegające wadom kręgosłupa, to są plusy dla których skłaniam się ku temu tornistrowi. Trini, tak ci powiem z doświadczenia matki drugoklasisty nie licz na to, że tornister przetrwa 3/4 lata!!!!!!!!!!!! i sorki, ale uważam, że 300zł za tornister to przegięcie my kupiliśmy tornister z profilowanym tyłem za 100zł i uważam, że jak pochodzi w nim jeszcze jeden rok szkolny to MAX!!! a tornister kupiliśmy ze Spidremanem w Smyku moje dziecko bardzo dba o swoje rzeczy o dziwo... W zasadzie to nic nie ma poniszczone, kurde jakaś dziwna jest... Nienawidzi się brudzić, pucuje się kiedy się da, nawet najmniejszą plamkę, drobne zabrudzenia przeżywa, jak stonka wykopki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts