frosch 10.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kurde, wystawiłam tobie tez ciagle malo tych gaci http://img.bonprix.pl/0/vv802x01_160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kurde, wystawiłam tobie tez ciagle malo tych gaci http://img.bonprix.pl/0/vv802x01_160.jpg I kto to mówi! Ostatnio jak tu bywałam dłużej to szłyśmy równo, nawet chyba mnie goniłaś, a teraz spójrz na ranking Dzięki za gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dobranoc, profilaktyka się szykuje pa kasiu ja tez jestem umowiona o 22.30 .......na zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kurde, wystawiłam tobie tez ciagle malo tych gaci http://img.bonprix.pl/0/vv802x01_160.jpg I kto to mówi! Ostatnio jak tu bywałam dłużej to szłyśmy równo, nawet chyba mnie goniłaś, a teraz spójrz na ranking Dzięki za gatki gonilam cie okrutnie patrze na te gacie i wiecie co? .........nie moglabym takich miec za bardzo by sie Froschowi podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy to fakt z tymi rówieśnikami... ale moje dziecko do tej pory rozumie za każdym razem, i wcale nierzadko: słuchaj nie mamy dzisiaj kasy na pierdusie - ok? I jest ok... Nie jest nachalna, nie rzuca sie na ziemię, nie naburmusza, że czegoś nie kupujemy - owszem ma swoje jazdy, bo często się nie słucha, i jest uparta, i gaduła nie z tej ziemi. Ale pod tym względem, uważam, że jest chodzącym ideałem no i na dodatek niesamowity czyscioch, także uważam, że na to zasługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 gonilam cie okrutnie Mam nadzieję, że to się wkrótce powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 gonilam cie okrutnie Mam nadzieję, że to się wkrótce powtórzy czego ci z calego mego zabiego serca zycze masz ulatwiona sprawee , bo wyjezdzam na urlop chociaz........z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie mykam zycze wam slodkich snow do juterka pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gaciorki http://www.linternaute.com/femmes/luxe_mode/0610-lingerie/noir-blanc/images/lejaby.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy to fakt z tymi rówieśnikami... ale moje dziecko do tej pory rozumie za każdym razem, i wcale nierzadko: słuchaj nie mamy dzisiaj kasy na pierdusie - ok? I jest ok... Nie jest nachalna, nie rzuca sie na ziemię, nie naburmusza, że czegoś nie kupujemy - owszem ma swoje jazdy, bo często się nie słucha, i jest uparta, i gaduła nie z tej ziemi. Ale pod tym względem, uważam, że jest chodzącym ideałem no i na dodatek niesamowity czyścioch, także uważam, że na to zasługuje poza umiłowaniem czystości to wypisz wymaluj moje dzieciaki.... ostatnio jak sie martwiliśmy że kasy mało na budowę to nam skarbonki przyniosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 .......z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie ja juz sie przygotowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy to fakt z tymi rówieśnikami... ale moje dziecko do tej pory rozumie za każdym razem, i wcale nierzadko: słuchaj nie mamy dzisiaj kasy na pierdusie - ok? I jest ok... Nie jest nachalna, nie rzuca sie na ziemię, nie naburmusza, że czegoś nie kupujemy - owszem ma swoje jazdy, bo często się nie słucha, i jest uparta, i gaduła nie z tej ziemi. Ale pod tym względem, uważam, że jest chodzącym ideałem no i na dodatek niesamowity czyścioch, także uważam, że na to zasługuje poza umiłowaniem czystości to wypisz wymaluj moje dzieciaki.... ostatnio jak sie martwiliśmy że kasy mało na budowę to nam skarbonki przyniosły... no to super Moja zużywa tubkę pasty na 2 tygodnie, kostka mydła dla dzieci i szampon tak samo Apropos pasty do zębów... Słyszeliście o komunikacie w tv, że trzeba wyrzucić wszystkie europejskie pasty COLGATE i COLODENT bo zawierają glikol i dwie bakterie powodujące infekcje? Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... No to ja juz wiem skąd te infekcje od kilku miesiecy (podobno te pasty są na rynku od ładnych kilku miesiecy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki prosze bardzo u mnie poszły 3 opakowania do śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy hej a ja nad morzem: kupić ci te chipsy? s: ojej 1.90 mamo stać cię na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki prosze bardzo u mnie poszły 3 opakowania do śmieci Na szczęście nie uzywam Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 .......z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie ja juz sie przygotowalem eeeee na odwyku byłam już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 .......z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie ja juz sie przygotowalem eeeee na odwyku byłam już mi przeszło Serio serio ? Nawet dla sportu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki prosze bardzo u mnie poszły 3 opakowania do śmieci Na szczęście nie uzywam Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex a to pewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts