Trini 10.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki prosze bardzo u mnie poszły 3 opakowania do śmieci Na szczęście nie uzywam Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex a to pewne? bardzo pewne, mama mi mówiła, że się w tv przedstawiciel colgate-palmolive wypowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 .......z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie ja juz sie przygotowalem eeeee na odwyku byłam już mi przeszło Serio serio ? Nawet dla sportu ? serio serio dla sportu to ja od jutra na rower siadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 .......z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie ja juz sie przygotowalem eeeee na odwyku byłam już mi przeszło Serio serio ? Nawet dla sportu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tyle pracy na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki prosze bardzo u mnie poszły 3 opakowania do śmieci Na szczęście nie uzywam Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 .......z urlopu wrocila juz mikopiko ciezko bedzie ja juz sie przygotowalem eeeee na odwyku byłam już mi przeszło Serio serio ? Nawet dla sportu ? serio serio dla sportu to ja od jutra na rower siadam Stacjonarny ? To nie przeszkadza w polowaniu na stronki A nawet powiedziałabym że ducha walki wyzwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 http://img101.imageshack.us/img101/7058/miejscin4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b] wyrzucilem , dzieki prosze bardzo u mnie poszły 3 opakowania do śmieci Na szczęście nie uzywam Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex ja też... Elmex jest świetny bo ma fluor organiczny ale nie wszystkim smakowo ( w tym mnie ) odpowiada . Dlatego używam go w polaczeniu z Blend-a-Med . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Już po obozie przetrwania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno siedzę sobie, odświeżam i odświeżam nikt mnie nie wita ot myślę sobie tydzien mnie nie było i zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Już po obozie przetrwania ? oj tak survival mamy zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Już po obozie przetrwania ? oj tak survival mamy zaliczony Wszyscy chłopcy sprawowali się bez zarzutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Już po obozie przetrwania ? oj tak survival mamy zaliczony Wszyscy chłopcy sprawowali się bez zarzutu ? byli bardzo grzeczni a jak Twoja wyprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno siedzę sobie, odświeżam i odświeżam nikt mnie nie wita ot myślę sobie tydzien mnie nie było i zapomnieli Jak widzisz nie wszyscy zapomnieli Ja pamiętam i Maxi pamięta... Dawno mnie tu nie było, więc obie opowiadajcie jak było na Mazurach i w Biesach i czadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 sory za rozjechanie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Już po obozie przetrwania ? oj tak survival mamy zaliczony Wszyscy chłopcy sprawowali się bez zarzutu ? byli bardzo grzeczni a jak Twoja wyprawa? Było jak zawsze fajnie , tylko troszku barowo Pogoda nas nie rozpieściła i w rezultacie żadnej poważnej wycieczki w góry nie odbyłam . Wychodzi na to że wszystkie siły i środki na wrześniowe Taterki przeniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 U mnie było tak:Podczas tygodniowego wyjazdu słońce świeciło 4 godziny. Resztę czasu wypełniał deszcz. Spaliśmy w namiocie w którym temperatura nocna osiągała 13 kresek. O 4 rano pobudka i biegusiem w strugach deszczu pod wiatę robić mleko. Powrotna droga tez biegusiem. Do godziny 8 wylegiwanie na wspólnym materacu, a potem to już zajęcia rekreacyjne. Można było sie ogrzać przy kominku który dzięki bogu funkcjonował pod wiatą. Otwarta komora spalania zapewniła niezapomniany aromat który osadzał sie na ubraniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno siedzę sobie, odświeżam i odświeżam nikt mnie nie wita ot myślę sobie tydzien mnie nie było i zapomnieli Jak widzisz nie wszyscy zapomnieli Ja pamiętam i Maxi pamięta... Dawno mnie tu nie było, więc obie opowiadajcie jak było na Mazurach i w Biesach i czadach Lepiej powiedz Mamoniu kiedy Taterki planujesz ? Ja najprawdopodobniej pierwszy tydzień wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 U mnie było tak: Podczas tygodniowego wyjazdu słońce świeciło 4 godziny. Resztę czasu wypełniał deszcz. Spaliśmy w namiocie w którym temperatura nocna osiągała 13 kresek. O 4 rano pobudka i biegusiem w strugach deszczu pod wiatę robić mleko. Powrotna droga tez biegusiem. Do godziny 8 wylegiwanie na wspólnym materacu, a potem to już zajęcia rekreacyjne. Można było sie ogrzać przy kominku który dzięki bogu funkcjonował pod wiatą. Otwarta komora spalania zapewniła niezapomniany aromat który osadzał sie na ubraniach. stare dobre czasy mi się przypomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts