Maxtorka 11.07.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ty się starzejesz , no proszę Cię A dłuższe włosy są wygodne Można warkoczyk zrobic , albo kucyka Aktualnie mam takie do ramion i wystarczy maxi , ja przeszlo 25 lat mialam wlosy za dupe , wiec najwygodniej bylo mi nosic warkocz ponoc wygladam w nim jak sierotka marysia no i Frosch ......ciagle mi je rozpuszcza kasiu , wkleje wam jakies fotki z wakacji mykam kompletowac sprzet turystyczny niby od lat wszystko mam a jednak ciagle cos trzeba dokupic No to udanych zakupów I koniecznie wpadnij sie pożegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 no ba, sie wie :lol Tylko czy frosia tez o tym wie ? już wie załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dzień dobry widzę że wakacje przez duże W, urlopiki, wyjazdy dużo słonka życzę, ciepełka... ale opowiadania będzie po powrocie, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 no ba, sie wie :lol Tylko czy frosia tez o tym wie ? już wie załatwione Tylko żeby pogoda dopisała bo co nam po zdjęciach ubranych ? Czekamy na te z plaży , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 no ba, sie wie :lol Tylko czy frosia tez o tym wie ? już wie załatwione Tylko żeby pogoda dopisała bo co nam po zdjęciach ubranych ? Czekamy na te z plaży , co nie ? niiiiie, no oczywiście że z plaży!!!!!!!!!!!!!! w ubraniach to już widziałyśmy przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dzień dobry widzę że wakacje przez duże W, urlopiki, wyjazdy dużo słonka życzę, ciepełka... ale opowiadania będzie po powrocie, co nie? witaj tola wzajemnie, dużo słonka i ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kasiu tak sobie myślę, że gdyby to miały być zdjęcia z polskiej plaży z ostatnich dni...to raczej trudno by było o rozbierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kasiu - a w jakie okolice dokładnie nad morze jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kasiu - a w jakie okolice dokładnie nad morze jedziecie? Jedziemy do Rowów ale wiecie co? moi znajomi wrócili z sobotę właśnie z Rowów i o dziwo byli opaleni Podobno aż tak źle jak mówiła to prognoza pogody nie było: trochę padało, trochę świeciło słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jestem sama??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kasiu - a w jakie okolice dokładnie nad morze jedziecie? Jedziemy do Rowów ale wiecie co? moi znajomi wrócili z sobotę właśnie z Rowów i o dziwo byli opaleni Podobno aż tak źle jak mówiła to prognoza pogody nie było: trochę padało, trochę świeciło słońce Kaśka -polecam spacer brzegiem morza w kierunku Ustki -w połowie (5km)jest Poddąbie -miejscowość której praktycznie nie ma na mapie a jest przecudnej urody okolica byłam tam kilka razy -polecam -spokój i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jestem sama??????????????? Byłam w ogródku dopieścić roslinki dobrym slowem , co by ślicznie rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kasiu - a w jakie okolice dokładnie nad morze jedziecie? Jedziemy do Rowów ale wiecie co? moi znajomi wrócili z sobotę właśnie z Rowów i o dziwo byli opaleni Podobno aż tak źle jak mówiła to prognoza pogody nie było: trochę padało, trochę świeciło słońce Kaśka -polecam spacer brzegiem morza w kierunku Ustki -w połowie (5km)jest Poddąbie -miejscowość której praktycznie nie ma na mapie a jest przecudnej urody okolica byłam tam kilka razy -polecam -spokój i cisza Znam Poddąbie, byłam tam w zeszłym roku, ale niestety wielu osobom się już spodobało Ale jest tam pięknie, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 I znowu zostałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts