jea 12.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dobra spadam w teren Kaśka, Ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.07.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dobra spadam w teren Kaśka, Ty wiesz co no i masz znowu poszedł i mam teraz kombinować, co ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam w ten słoneczny acz chłodny ranek słońce wzeszło o ...... juz dawno świeci, a zajdzie o.........jak bedzie ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 jestem sama??? to chyba też pójdę w teren narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 OOO, nie jestem sama cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 cześć Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 cześć Kasiu spakowana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jem sniadanko a potem zmykam na zakupy. Muszę mężowi uzupełnic garderobe on strasznie nie lubi zakupów i odkłada na ostatnia chwile. A teraz sama musze kupowac bo on w pracy jakąś dokumentację oddaje i nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jem sniadanko a potem zmykam na zakupy. Muszę mężowi uzupełnic garderobe on strasznie nie lubi zakupów i odkłada na ostatnia chwile. A teraz sama musze kupowac bo on w pracy jakąś dokumentację oddaje i nie ma czasu. czyli jednak zostanę sama??? ale też zara pędzę, tylko kawkę wypiję, podobno mieli dziś stal przywieźć na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jem sniadanko a potem zmykam na zakupy. Muszę mężowi uzupełnic garderobe on strasznie nie lubi zakupów i odkłada na ostatnia chwile. A teraz sama musze kupowac bo on w pracy jakąś dokumentację oddaje i nie ma czasu. czyli jednak zostanę sama??? ale też zara pędzę, tylko kawkę wypiję, podobno mieli dziś stal przywieźć na działkę to do ciężkiej roboty pędzisz i musisz mieć stalowe nerwy przy liczeniu zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jem sniadanko a potem zmykam na zakupy. Muszę mężowi uzupełnic garderobe on strasznie nie lubi zakupów i odkłada na ostatnia chwile. A teraz sama musze kupowac bo on w pracy jakąś dokumentację oddaje i nie ma czasu. czyli jednak zostanę sama??? ale też zara pędzę, tylko kawkę wypiję, podobno mieli dziś stal przywieźć na działkę to do ciężkiej roboty pędzisz i musisz mieć stalowe nerwy przy liczeniu zbrojenia oj, żebyś wiedziała: stalowe nerwy to jest to czego mi teraz najbardziej potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 czyli jednak zostanę sama??? ale też zara pędzę, tylko kawkę wypiję, podobno mieli dziś stal przywieźć na działkę to do ciężkiej roboty pędzisz i musisz mieć stalowe nerwy przy liczeniu zbrojenia oj, żebyś wiedziała: stalowe nerwy to jest to czego mi teraz najbardziej potrzeba wiem, wiem tez przez to przechodziłam a samochód ze stala był tak długi ze nie mógł na działke wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 to ja musze juz lece miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam. Przyszedłem... W poniedziałek jadę na urlop nad morze. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Cześć Słońce, ciepło i praca...takie klimaty a od poniedziałku ulewy mają być nad morzem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A ja słyszałem prognozy, że od poniedziałku lato wraca i ma nie padać.. Nad morzem też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jedziesz do tej Krynicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tak, tak i zastanawiam sie, czy ktoś z forumowiczów nie ma tam swoich włości... Może Adrianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witajcie Gdzie to słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts