Sloneczko 16.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzień dobry w ten upalny poniedziełek Jutro wyjeżdżamy a podobno pogoda ma się zepsuć Prognoza 16-dniowa: http://www.twojapogoda.pl/, ale do ich komentarzy trzeba mieć mocne nerwy i rezerwę, bo bardzo lubią "straszyć" Jak widać, upały tylko do końca tygodnia, potem będzie już normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Aaa i w otrzeżeniach zalecają nie pić kawy. Też coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Aaa i w otrzeżeniach zalecają nie pić kawy. Też coś! eeee tam...ja mrozone to juz 2 wypilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - termometru nie mam, ale pod Stargardem też nieźle przypieka Na szczeście drzewa dają miły cień i właśnie siedzę sobie pod jednym i klikam - dzis musze w końcu dojsć do dego tysiaca postów Słoneczko - do końca tygodnia to dla mnie w sam raz aaa i kawę też już wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - termometru nie mam, ale pod Stargardem też nieźle przypieka Na szczeście drzewa dają miły cień i właśnie siedzę sobie pod jednym i klikam - dzis musze w końcu dojsć do dego tysiaca postów Słoneczko - do końca tygodnia to dla mnie w sam raz aaa i kawę też już wypiłam nie duzo ci zostalo do tego okraglego tysiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 DZiekuje wszystkim za wspaniale zyczenia zdjecia juz niedlugo, a teraz uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - termometru nie mam, ale pod Stargardem też nieźle przypieka Na szczeście drzewa dają miły cień i właśnie siedzę sobie pod jednym i klikam - dzis musze w końcu dojsć do dego tysiaca postów Słoneczko - do końca tygodnia to dla mnie w sam raz aaa i kawę też już wypiłam nie duzo ci zostalo do tego okraglego tysiaca No nieduzo, niedużo, dlatego trza się sprężyć bo to wstyd prawie , ze przy takim stażu jestem "tylko" domownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 mati - leć, leć do meża My tu cierpliwie poczekamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzień dobry Cały weekend spędziłam nad wodą Kot ma co jeść... http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/leszczyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - termometru nie mam, ale pod Stargardem też nieźle przypieka Na szczeście drzewa dają miły cień i właśnie siedzę sobie pod jednym i klikam - dzis musze w końcu dojsć do dego tysiaca postów Słoneczko - do końca tygodnia to dla mnie w sam raz aaa i kawę też już wypiłam nie duzo ci zostalo do tego okraglego tysiaca No nieduzo, niedużo, dlatego trza się sprężyć bo to wstyd prawie , ze przy takim stażu jestem "tylko" domownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzień dobry Cały weekend spędziłam nad wodą Kot ma co jeść... http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/leszczyk.jpg ech.....zazdraszczam a ja spedzilam weekendzik na pieleniu chwasciorow...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - kotu? a tak na poważnie, to pomimo miłych akcentów, jak małżeńskie zawody wędkarskie, to była droga przez mękę - zastępy rozwydrzonych dresów i niemyślących podstarzałych playboyów na motorówkach - na wodach Zalewu Zegzyńskiego to naprawdę nic przyjemnego - spokojnie nie można było wędki zarzucić, bo fale z motorówek, rozwalały wszystko - przesuwały gdzie chciały zestawy I te wszechobecne wrzaski, puszki po piwie w trzcinach, jak grzecznie zwrócisz uwagę, to jeszcze Cię zbluzgają... Na początku wzięliśmy łódkę wiosłową, żeby z niej połowić - po dwóch godzinach zeszłam z niej po prostu zielona na twarzy...! a - hehe, widzieliśmy pana Adasia Ferencego, z dwoma laskami na motorwce, mogły być one jego córkami Łowił na trolling (wleczenie przynęty za łodzią) metoda na Zegrzu zakazana - ale jemu oczywiście WSZYSTKo wolno - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Trini - ja mimo wszystko też zazdraszczam tego łódkowania ! My jutro wybieramy się nad morze, ale miałam taki moment leżąc z córcią na hamaku pod jabłonkami, że pomyślałam - tak nam tu dobrze a my jeszcze chcemy gdzieś jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzieńdoberek Pora wstać Maxi gacie http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/8/2/28_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam gorąco wszystkich Mati wszystkiego dobrego... http://bukietybaranowska.com.pl/big/slub36-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Trini - ja mimo wszystko też zazdraszczam tego łódkowania ! My jutro wybieramy się nad morze, ale miałam taki moment leżąc z córcią na hamaku pod jabłonkami, że pomyślałam - tak nam tu dobrze a my jeszcze chcemy gdzieś jechać jedziesz na wakacje? czy taki jednodniowy wypad? straszne korki sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - kotu? a tak na poważnie, to pomimo miłych akcentów, jak małżeńskie zawody wędkarskie, to była droga przez mękę - zastępy rozwydrzonych dresów i niemyślących podstarzałych playboyów na motorówkach - na wodach Zalewu Zegzyńskiego to naprawdę nic przyjemnego - spokojnie nie można było wędki zarzucić, bo fale z motorówek, rozwalały wszystko - przesuwały gdzie chciały zestawy I te wszechobecne wrzaski, puszki po piwie w trzcinach, jak grzecznie zwrócisz uwagę, to jeszcze Cię zbluzgają... Na początku wzięliśmy łódkę wiosłową, żeby z niej połowić - po dwóch godzinach zeszłam z niej po prostu zielona na twarzy...! a - hehe, widzieliśmy pana Adasia Ferencego, z dwoma laskami na motorwce, mogły być one jego córkami Łowił na trolling (wleczenie przynęty za łodzią) metoda na Zegrzu zakazana - ale jemu oczywiście WSZYSTKo wolno - nie? ha ha ha Tobie.... swoja droga moj kot nawet nie chce powachac swiezej rybki..... woli wedzona albo smazona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzień dobry Cały weekend spędziłam nad wodą Kot ma co jeść... http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/leszczyk.jpg ale ta twoja ptaszynka do ciebie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/ptak.jpg no niech ktoś powie, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 no i co...nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts