mikopiko 16.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jesteście jeszcze ? Mayland kiedy wprowadzka? Nie wiem Przeciaga sie okropnie. Trudno. Chcę wykańczać cały czas. Bez zbednych przerw. Czy mnie zastanie grudzień, czy marzec to bez znaczenia. Poprostu bedę robić i kiedy sie da zamieszkać to wchodzimy. Nie narzucamy sobie juz terminów żadnych. nie chcemy mieć potem rozczarowań Kiedys sie to napewno skończy to tak jak my już przestaliśmy planować kiedy nam sie uda przeprowadzić... i tylko żal gdy kolejne ekipy wywalam, że znowu się odwleka ile ich już wywaliłaś? druga szykuje się do wywalenia... pierwsi to tynkarze.... a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 kurcze...potrzebny mi kot ze shreka z mrugającymi oczami.... macie go? ten? http://republika.pl/blog_fj_519439/920426/tr/kot_ze_shreka.jpg ??? ten ale, żeby mu oczy chodziły..gdzieś widziałam na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jesteście jeszcze ? Mayland kiedy wprowadzka? Nie wiem Przeciaga sie okropnie. Trudno. Chcę wykańczać cały czas. Bez zbednych przerw. Czy mnie zastanie grudzień, czy marzec to bez znaczenia. Poprostu bedę robić i kiedy sie da zamieszkać to wchodzimy. Nie narzucamy sobie juz terminów żadnych. nie chcemy mieć potem rozczarowań Kiedys sie to napewno skończy to tak jak my już przestaliśmy planować kiedy nam sie uda przeprowadzić... i tylko żal gdy kolejne ekipy wywalam, że znowu się odwleka ile ich już wywaliłaś? druga szykuje się do wywalenia... pierwsi to tynkarze.... a teraz? a jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jesteście jeszcze ? Mayland kiedy wprowadzka? Nie wiem Przeciaga sie okropnie. Trudno. Chcę wykańczać cały czas. Bez zbednych przerw. Czy mnie zastanie grudzień, czy marzec to bez znaczenia. Poprostu bedę robić i kiedy sie da zamieszkać to wchodzimy. Nie narzucamy sobie juz terminów żadnych. nie chcemy mieć potem rozczarowań Kiedys sie to napewno skończy to tak jak my już przestaliśmy planować kiedy nam sie uda przeprowadzić... i tylko żal gdy kolejne ekipy wywalam, że znowu się odwleka ile ich już wywaliłaś? druga szykuje się do wywalenia... pierwsi to tynkarze.... a teraz? a jak myślisz? znowu? idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 znowu? idę zobaczyć nic nie wkleiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ale gorąco. Nic tylko się opalać... Muszę farby do chałupy wybrać - a nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 znowu? idę zobaczyć nic nie wkleiłam... no to o co chodzi?....tynki nie? to może g-k? a jak glazurnik sprawdzony ? bo szukam może masz jakiś w zapasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ale gorąco. Nic tylko się opalać... Muszę farby do chałupy wybrać - a nie mam czasu farby mówisz?....echhhh to już końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 znowu? idę zobaczyć nic nie wkleiłam... no to o co chodzi?....tynki nie? to może g-k? a jak glazurnik sprawdzony ? bo szukam może masz jakiś w zapasie? My mamy super glazurnika Mojego teścia Została nam do wykafelkowania łazienka na górze, niedługo zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ale gorąco. Nic tylko się opalać... Muszę farby do chałupy wybrać - a nie mam czasu farby mówisz?....echhhh to już końcówka No dokładnie Farby, blat do łazienki, ceramika i meble. Panele już kupione, kuchnia wybrana, niedługo zamawiamy. Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 znowu? idę zobaczyć nic nie wkleiłam... no to o co chodzi?....tynki nie? to może g-k? a jak glazurnik sprawdzony ? bo szukam może masz jakiś w zapasie? dam ci znać za jakieś 1,5 tyg jak skończy łazienkę na górze ... ok? kolega z pracy polecił... Miko zagadaj do mnie na gg bo zgubił mi się twój numer co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 znowu? idę zobaczyć nic nie wkleiłam... no to o co chodzi?....tynki nie? to może g-k? a jak glazurnik sprawdzony ? bo szukam może masz jakiś w zapasie? My mamy super glazurnika Mojego teścia Została nam do wykafelkowania łazienka na górze, niedługo zacznie. mam pomysł zaproś teścia do kompa i niech da lekcje mi i mojemu mężowi to sobie sami położymy glazurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 znowu? idę zobaczyć nic nie wkleiłam... no to o co chodzi?....tynki nie? to może g-k? a jak glazurnik sprawdzony ? bo szukam może masz jakiś w zapasie? dam ci znać za jakieś 1,5 tyg jak skończy łazienkę na górze ... ok? kolega z pracy polecił... Miko zagadaj do mnie na gg bo zgubił mi się twój numer co? nie mam gg nie mogę go sobie włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ale gorąco...ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 oj tak.....padam twarzom na pysk jak mówi Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 dobrze, że choć wiaterek od czasu do czasu zawieje A my mamy problem z komarami Tak nas pożarły w nocy wszystkim, że szok ! No ale wex tu soij przy zamkniętym oknie - udusić się można! Chciałam juz kupic te elektryczne odstraszacze, ale napisane jest wyraźnie, z,e przy małym dziecku i alergikach nie stosować - jedno i drugie mam w sypialni Zostały nam moskitiery - właśnie wczoraj zamówiliśmy na allegro - juz nie mogę się ich doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 moskitiery sprawdzają się rewelacyjnie stosujemy do 9 lat równo o takie:http://sklepddd.ii.pl/imageBig/bross150130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 hej No i jak? Ładnie mi w czerwonym? http://images26.fotosik.pl/28/26648db894e51915med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nooooo nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a jak budowa? bo moja ...troszkę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts