premiumpremium 19.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Cześć! No tak, dzielimy się już na tych, którzy wstają i piją kawkę na tarasie wsłuchując się w szum drzew i śpiew ptaszków i na tych, którzy na ten stan czekają Póki co, zaliczam się do tej drugiej grupy ja też w tej drugiej grupie bo zanim bym sie zorganizowała z Tomkiem na wyjście na taras byłoby późne popołudnie musze się wyszkolić w temacie organizacja czasu wolnego z dzieckiem na ręku Ja na dzień dzisiejszy zapomniałam co to organizacja czasu Mała źle znosi upały i chyba męczy ją koleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja mam manie tarasową chyba. Mam ochotę na dole wstawic same drzwi tarasowe we wszystkich pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Poranki w domu, szczególnie jak ni etrzeba iść do pracy sa rzeczywiście urocze. Juz zrobiłam obchód z kawą w ręku i zaraz idę popracowac na ogrodzie. Przy okazji wystawie swoje witki do słońca. Potem rozwerkiem na zakupy, jakiś obiad i spotkanie z kolezanką. Żyć nie umierać Mów do mnie jeszcze.... Pocieszam sie, ze za rok o tej porze też bedę pisała takie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ja mam manie tarasową chyba. Mam ochotę na dole wstawic same drzwi tarasowe we wszystkich pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Poranki w domu, szczególnie jak ni etrzeba iść do pracy sa rzeczywiście urocze. Juz zrobiłam obchód z kawą w ręku i zaraz idę popracowac na ogrodzie. Przy okazji wystawie swoje witki do słońca. Potem rozwerkiem na zakupy, jakiś obiad i spotkanie z kolezanką. Żyć nie umierać Mów do mnie jeszcze.... Pocieszam sie, ze za rok o tej porze też bedę pisała takie posty pewnie że będą Tez miałam przerwę w zycirysie, jak urodził sie Kamil a starszy miął 2 latka. Przetrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Poranki w domu, szczególnie jak ni etrzeba iść do pracy sa rzeczywiście urocze. Juz zrobiłam obchód z kawą w ręku i zaraz idę popracowac na ogrodzie. Przy okazji wystawie swoje witki do słońca. Potem rozwerkiem na zakupy, jakiś obiad i spotkanie z kolezanką. Żyć nie umierać Mów do mnie jeszcze.... Pocieszam sie, ze za rok o tej porze też bedę pisała takie posty jesteś pewna? moim zdaniem bedzie tak: wybiegłam za Weroniką na taras, kawa mi się rozlała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 idę na śniadanie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Poranki w domu, szczególnie jak ni etrzeba iść do pracy sa rzeczywiście urocze. Juz zrobiłam obchód z kawą w ręku i zaraz idę popracowac na ogrodzie. Przy okazji wystawie swoje witki do słońca. Potem rozwerkiem na zakupy, jakiś obiad i spotkanie z kolezanką. Żyć nie umierać Mów do mnie jeszcze.... Pocieszam sie, ze za rok o tej porze też bedę pisała takie posty pewnie że będą Tez miałam przerwę w zycirysie, jak urodził sie Kamil a starszy miął 2 latka. Przetrzymasz Muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Poranki w domu, szczególnie jak ni etrzeba iść do pracy sa rzeczywiście urocze. Juz zrobiłam obchód z kawą w ręku i zaraz idę popracowac na ogrodzie. Przy okazji wystawie swoje witki do słońca. Potem rozwerkiem na zakupy, jakiś obiad i spotkanie z kolezanką. Żyć nie umierać Mów do mnie jeszcze.... Pocieszam sie, ze za rok o tej porze też bedę pisała takie posty jesteś pewna? moim zdaniem bedzie tak: wybiegłam za Weroniką na taras, kawa mi się rozlała Ewentualnie pchnę Małą do dziadków, którzy mają działeczkę obok mojej Albo do psów - mam 4, chyba jej do zabawy wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 idę na śniadanie pa Smaczliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 idę na śniadanie pa Smacznego! PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 idę na śniadanie pa ja tez Zjem NA TARASIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 idę na śniadanie pa ja tez Zjem NA TARASIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 idę na śniadanie pa ja tez Zjem NA TARASIE Ale Ty jesteś... Smacznego! Jadę na budowę swój taras zobaczyć - pomalowane belki drewniane Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Hejka dziewczyny jeteście tu jeszcze??? pp, przecudny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 cześć dziewczyny tarasowy wątek się rozwija. Ja też teraz tylko myślę o tarasie bo jestem na etapie malowania desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 I co? wszyscy poszli pić kawę na swoich tarasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ... i nikt nie zdobywa stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Mam sobie ją zdobyć sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts