Teska 20.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no i witam wszystkich Zięć dobry Tesiu I zanim do pracy pojadę dla miko gaciorki http://www.advertka.ru/img/print/wonderbra_whocares.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No już jestem Za wiele do czytania nie było Widać że wakacje i ludzie czas zdrowo na wolnym powietrzu spędzają Ja też dzisiaj na króciutko .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . Nie wiem jak ja to wszystko ogarnę , jeszcze w międzyczasie popracowac muszę Kiedyś to imprezy tzw. trzydniówki mieliśmy i nikt nie narzekał może postrajkujesz albo za posprzątanie paszczy, ktoś posprząta między imprezkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Ja wczoraj miałam wizytę pana szambo i wieczorem w wannie zaszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 znowu gorąco. Witajcie u nas bąki końskie żrą niemiłosiernie, no i slimaki obrzydliwce się pojawiły. Trutka rozsypana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Ja wczoraj miałam wizytę pana szambo i wieczorem w wannie zaszalałam no to szybko wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 może postrajkujesz albo za posprzątanie paszczy, ktoś posprząta między imprezkami Dam radę , to tylko 3 godzinki Gorsze będa zakupy , no i te zarwane noce No i ten the day after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej dziewczęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Ja wczoraj miałam wizytę pana szambo i wieczorem w wannie zaszalałam no to szybko wróci Zaawsze wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Dzięki Ewcia , w takim razie tez płyn drogą kupna nabędę Nawet mam czasomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej dziewczęta! Hej dziewczyno z wietrznej północy Zaraz się pewnie jamlesik odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Dzięki Ewcia , w takim razie tez płyn drogą kupna nabędę Nawet mam czasomierz a co z komarami na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Dzięki Ewcia , w takim razie tez płyn drogą kupna nabędę Nawet mam czasomierz a co z komarami na tarasie? Jest świetny preparat przeciw komarom , meszkom , kleszczom . Nazywa się UltraThon , firmy 3M . Kiedyś do dostania w aptekach , teraz chyba tylko w necie . Występuje w postaci aerozolu lub kremu . Aerozol działa do 8 godzin a krem do 12 . Naprawdę działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek To wykluczone W niedzielę będą tylko płyny ratujące życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek To wykluczone W niedzielę będą tylko płyny ratujące życie glukoza, sól fizjologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts