Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

w sumie nic groźnego bo potknęła się i uderzyła głową o kant ławy, ale pękło mocno, że trzeba było założyć szwy - pięć sztuk - na szczęście Julka jest bardzo dzielna, chwilę po uderzeniu już nie płakała, w drodze do szpitala skakała i sie śmiała a w szpitalu patrzyli na nas dziwnie bo mały ludek z rozciętą głową przesyła wszytkim uśmiechy i śpiewa pod nosem :o :wink:

Po załozeniu szwów też od razu wrócił jej dobry humorek :D

o a to chwilę po przyjeździe z szycia - jeszcze z plastrem ochraniającym szwy, który nie wytrzymał na czole zbyt długo :wink:

http://img514.imageshack.us/img514/8748/jufy3.jpg

Teraz wygląda jakby miała podmalowaną jedną brew :wink: albo jak ufoludek z odstającymi niebieskimi antenkami :lol:

o a to chwilę po przyjeździe z szycia - jeszcze z plastrem ochraniającym szwy, który nie wytrzymał na czole zbyt długo :wink:

http://img514.imageshack.us/img514/8748/jufy3.jpg

Teraz wygląda jakby miała podmalowaną jedną brew :wink: albo jak ufoludek z odstającymi niebieskimi antenkami :lol:

Zuch dziewusia :D

I jaka słodka :D :D

Kaskaderka ucałowana :D

Maxi - z tej mojej dziewusi to niezły czort wyrasta, różki już pokazuje :roll: Ale jak to wczoraj mój tata powiedział - dziwić się nia ma co...niedaleko pada jabłko... :wink: :lol:

Widzę te wesołe chochliki w słodkich niebieskich oczętach :D

co nie? :wink:

A swoją drogą wiele razy zastanawialiśmy się, po kim ona te niebieskie oczka ma..(ja mam piwne, Daniel szaro-zielone)...pewnie po ojcu :wink: :lol: :wink:

Kaskaderka ucałowana :D

Maxi - z tej mojej dziewusi to niezły czort wyrasta, różki już pokazuje :roll: Ale jak to wczoraj mój tata powiedział - dziwić się nia ma co...niedaleko pada jabłko... :wink: :lol:

Widzę te wesołe chochliki w słodkich niebieskich oczętach :D

co nie? :wink:

A swoją drogą wiele razy zastanawialiśmy się, po kim ona te niebieskie oczka ma..(ja mam piwne, Daniel szaro-zielone)...pewnie po ojcu :wink: :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol: :wink:

Dobrze że nie po listonoszu :wink:

:roll: spicie juz ?

byłam na Jasnej Górze 8)

dowiedzieliśmy sie,że córka naszej przyjaciółki jest ciężko chora ,a że do Częstochowy maja daleko -pojechaliśmy o 21 :-? grozi jej usunięcie nerki ( ma 25 lat )

lekarz leczyl ja na kregosłup .....zlecil rehabilitacje i gimnastykę korekcyjną ,a to było wodonercze :evil: