jea 23.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cześć dziewczyny Ew-ka się H... przesiadł zaba_gonia, co tam motorynka, nie ma jak silne nogi frosch, zapodaj zdjęcia, pewnie zjarana jesteś przez słońce oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Gorące pozdrowienia z Rowów śle cała rodzinka Kaśki Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Kaśka Maciej - odpoczywajcie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Gorące pozdrowienia z Rowów śle cała rodzinka Kaśki Maciej kaska bycz sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cześć byczącym się Forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cześć Wszystkim! ...tym byczącym się i tym pracującym ... Frosia fajnie, że jezdeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 U nas własnie minuta ciszy była i syreny...za tą tragedię... z kim nie pogadam to ktoś stracił jakąś osobę...[*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 U nas własnie minuta ciszy była i syreny...za tą tragedię... z kim nie pogadam to ktoś stracił jakąś osobę...[*] [*] [*] ty zdaje sie mieszkasz gdzies kolo Stargardu , prawda? wczoraj bylam w Nowogardzie , nastroje ludzi ...straszne tak jakos kazdy sie utozsamia z ofiarami tej tragedii sama strasznie to przezywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dżemdobry wszystkim No właśnie pp jak tam mała ?? I napisz też jak sie ma dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dżemdobry wszystkim No właśnie pp jak tam mała ?? I napisz też jak sie ma dzidzia czesc japko ty jak zwykle w superanckim humorze jak tam maly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 czesc japko ty jak zwykle w superanckim humorze jak tam maly ? Też w superanckim humorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 froschka - całe życie mieszkałam w stargardzie, od kilku miesięcy 10km pod. jabko - no własnie - a Twój mały jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 czesc japko ty jak zwykle w superanckim humorze jak tam maly ? Też w superanckim humorze to gicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Wyrosła z ubranek w rozmiarze 56 i muszę jej skompletować garderobę w rozmiarze 62 I jedziemy za chwilę na działkę wietrzyć kuperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 co dzisiaj tak tutaj pusto jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 pokaże Wam nowy nabytek H.......zamiena rower na motor http://www.mfoto.pl/uploads/1423/motor-3_5e338.jpg fajna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Wyrosła z ubranek w rozmiarze 56 i muszę jej skompletować garderobę w rozmiarze 62 I jedziemy za chwilę na działkę wietrzyć kuperki bylas w szczecinie? dobrze wyczytalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts