mbz 23.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 uwielbiam dawne szczecinskie ....eeeeehh Ja tez... ech te sentymenty, moze kiedys na starosc tam wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.07.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini - cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini - cudne dzięki siedzę wzruszona jeszcze do teraz mi łezki napływają kurczę to coś jak po raz pierwszy wypowiedziane "kocham Cie mamo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Teska, ale nastukalas no tak jakos..... raz a poszlo kilkanascie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Wyrosła z ubranek w rozmiarze 56 i muszę jej skompletować garderobę w rozmiarze 62 I jedziemy za chwilę na działkę wietrzyć kuperki bylas w szczecinie? dobrze wyczytalam? dobrze wyczytalas dokladnie kolo Szczecina arcobaleno do Stargardu .. kieeeeeeeeedys lubilam jezdzic na zakupy wczoraj byl niezle zalany a moze nawet przez twoja wioseczke jechalam ? uwielbiam dawne szczecinskie ....eeeeehh tesia gatki http://i8.ebayimg.com/02/i/000/ab/57/020d_1.JPG przekroczylas 20-sto tysiecznik !!!!!!!!!!!!!!! http://foto.ylloh.de/images/20070104113759_feuerwerk_blau.jpg ech...no tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witanko! zobaczcie co moje dzieciątko wczoraj popełniło Najbardziej cieszy mnie to, że już jakoś zaczyna rozumieć składanie liter w wyrazy Dumna jestem, że hoho A że nie zna jeszcze dwuznaków i zmiękczeń (np. ch, ci, si, sz, dź) to nie szkodzi - nauczy się http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/pierwszesamodzielnedzielopisanespon.jpg znowu cos sie dzieje..... fajne bazgranko.... ja nawet mam swojego syncia takowe pisanie, malowanie....a chlopina juz dorosly jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witanko! zobaczcie co moje dzieciątko wczoraj popełniło Najbardziej cieszy mnie to, że już jakoś zaczyna rozumieć składanie liter w wyrazy Dumna jestem, że hoho A że nie zna jeszcze dwuznaków i zmiękczeń (np. ch, ci, si, sz, dź) to nie szkodzi - nauczy się http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/pierwszesamodzielnedzielopisanespon.jpg znowu cos sie dzieje..... fajne bazgranko.... ja nawet mam swojego syncia takowe pisanie, malowanie....a chlopina juz dorosly jest już schowałam do takich tych różnych pierwszych cosiów Trzeba takie rzeczy chować, bo czuję że tych pierwszych cosiów będzie coraz mniej jednak... dzieci szybko rosną... czasem za szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini - cudne dzięki siedzę wzruszona jeszcze do teraz mi łezki napływają kurczę to coś jak po raz pierwszy wypowiedziane "kocham Cie mamo" O 14,15 DOSTAŁAM TEJ SAMEJ TREŚCI SMS OD MOJEGO SYNKA .... ciekawe co go naszło ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini -chowaj ,chowaj takie skarby -będziesz narzeczonym pokazywać kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini -chowaj ,chowaj takie skarby -będziesz narzeczonym pokazywać kiedyś ten sms od synka - no to pewnie kocha i czegoś może chce hehe, no wiem Teatrzyk który przedstawiała, mam nagrany i też mam skrzętnie zapisany na dysku Będą jaja jak młoda podrośnie a na 18tkę dostanie swoisty album na płycie (czy co tam będzie za 12 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Teska aleś nastukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 no i gatki za stronkę i za 20000 postów http://static.flickr.com/109/308253782_78fff3b527.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jak ojciec Rydzyk prezydenta przepraszał. Halo, czy to Jarosław Kaczyński?- Nie, tu Lech.- A, to przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.07.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Hejka Teska, pobiłaś rekord RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Gogolewo kojarzy mi sie z naszym Gogolinem co to do niego poszla niejaka Karolinka a Karliczek za nia z czyms tam do .....picia coby byla latwiejsza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Gogolewo kojarzy mi sie z naszym Gogolinem co to do niego poszla niejaka Karolinka a Karliczek za nia z czyms tam do .....picia coby byla latwiejsza chyba z klawiatury mi to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts