Ew-ka 24.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzień Dobry Państwu głowa mi pęka zanosi sie na deszcz ....w ogóle jest bes sęnsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzień Dobry Państwu głowa mi pęka zanosi sie na deszcz ....w ogóle jest bes sęnsu co jest bez sęsu..Ewa??? Ty to mówisz??? Taka optymistka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzień Dobry Państwu głowa mi pęka zanosi sie na deszcz ....w ogóle jest bes sęnsu co jest bez sęsu..Ewa??? Ty to mówisz??? Taka optymistka! .....bo mój Przemek idzie na prawie 3 tyg urlopu ( jedzie do Grecji -jego dziewcyna jest tam rezydentem ) .....a ja biedna zostaje w pracy sama z Heniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzień Dobry Państwu głowa mi pęka zanosi sie na deszcz ....w ogóle jest bes sęnsu co jest bez sęsu..Ewa??? Ty to mówisz??? Taka optymistka! .....bo mój Przemek idzie na prawie 3 tyg urlopu ( jedzie do Grecji -jego dziewcyna jest tam rezydentem ) .....a ja biedna zostaje w pracy sama z Heniem no to nie sama tylko ze swoim ukochanym Heniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 olka gacie http://www.cazar.de/shop/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images//d_l_lia/sl_06031.jpg nie mozna cie na chwilke samej zostawic ew-cia , nie marudz!!! dla ciebie http://www.gesund-im-schlaf.de/catalog/images/sonne.gif sama narysowalam zamowilam na juto dla ciebie Oryginalne przyjdzie Priorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 .....a teraaz musze leciec do pracy -omowic jeszcze pare rzeczy przed urlopem pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzień Dobry Państwu głowa mi pęka zanosi sie na deszcz ....w ogóle jest bes sęnsu co jest bez sęsu..Ewa??? Ty to mówisz??? Taka optymistka! .....bo mój Przemek idzie na prawie 3 tyg urlopu ( jedzie do Grecji -jego dziewcyna jest tam rezydentem ) .....a ja biedna zostaje w pracy sama z Heniem ew-unia macie wolny lokal mozna robic dluuuzsze przerwy obiadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Froszka -dzieki za słoneczko ale lepiej żeby nie piekło za bardzo bo mnie skręci w pracy spadaaaaaammmmmmmmm.......tadam tadam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ew-unia macie wolny lokal mozna robic dluuuzsze przerwy obiadowe Ty łobuz jesteś Froszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.07.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzieńdoberek Dopiero co się z łóżka zwlokłam Szaro -buro i pada Nic to , grunt to pozytywne nastawienie do świata , jakiś głupi deszcz nie będzie psuł mi nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 heh ! patrzcie jakiego psiaka ma moja kuzynka wczoraj kolezanka mojej bratanicy znalazla porzuconego szczeniaka jej babcia nie zgodzila sie na psa w domu , wiec przyszla zapytac moja Angelike czy nie zna kogos kto by sie nim zaopiekowal w tym czasie odwiedzila ich moja kuzynka gdy zobaczyla malego powiedziala , ze juz go nie odda jest szczesliwa na maxa ja tez !!! wlasnie sie smieje , bo pyta jak go nazwac ja jej na to : byla Kaja to niech bedzie Kajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Froszka -dzieki za słoneczko ale lepiej żeby nie piekło za bardzo bo mnie skręci w pracy spadaaaaaammmmmmmmm.......tadam tadam...... jak ci bedzie za cieplo , to sie najwyzej rozbierzesz milej pracuni i pozdrow Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzieńdoberek Dopiero co się z łóżka zwlokłam Szaro -buro i pada Nic to , grunt to pozytywne nastawienie do świata , jakiś głupi deszcz nie będzie psuł mi nastroju witaj maxi odbierasz na dobrych falach jak zwykle zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 heh ! patrzcie jakiego psiaka ma moja kuzynka http://img440.imageshack.us/img440/9467/0153wm7.th.jpg' alt='0153wm7.th.jpg'> P Śliczny Kajaczek My tez myślimy o piesku. Jaką rasę mi polecacie?? Chciałabym mądrego i opanowanego, zeby szczekał bez potrzeby o 5 nad ranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie chwilke mnie nie bylo a tu nowa stronka ,myslalem , ze sie zalapie , gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cześć wszystkim Kajak - odlotowe imię. Na pewno żaden pies takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 My tez myślimy o piesku. Jaką rasę mi polecacie?? Chciałabym mądrego i opanowanego, zeby szczekał bez potrzeby o 5 nad ranem... moze takiego http://i.frazpc.pl/pliki/2010f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.07.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu samych szczęśliwych chwil http://www.decorador.pl/catalog/images/Kosz_roza_swieca_zloty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 anisia i wartownik witajcie no no , po tym twoim wartownik to nawet sprzatac nie trzeba mykam sie zrelaxowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam wszystkich Maksiu, pomyślności wszelakiej ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts