Olkalybowa 24.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 hejja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej! Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 sprawdzałam w googlach..też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 sprawdzałam w googlach..też nie ma Ano nie ma, dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ola, Tomcio już raczkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ola, Tomcio już raczkuje? jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Bo Weronika to na pewno jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ola, Tomcio już raczkuje? jeszcze nie A kiedy się urodził, bo dokładnie nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ola, Tomcio już raczkuje? jeszcze nie A kiedy się urodził, bo dokładnie nie pamiętam 26 stycznia....tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Bo Weronika to na pewno jeszcze nie Weronika już biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ola, Tomcio już raczkuje? jeszcze nie A kiedy się urodził, bo dokładnie nie pamiętam 26 stycznia....tego roku Że tego roku i że stycznia to wiem! No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła Dlatego tak się dopytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał on jest skazany na sprawność mój mąż też wfista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Pragnę, aby księżyc wstąpił do Twoich snówOn jest ich wartownikiemWpuszcza do nich gwiazdyPełne marzeń i dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał on jest skazany na sprawność mój mąż też wfista No to ma chłopak przechlapane, jakby kiedyś chciał na w-fie z lekcji wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał on jest skazany na sprawność mój mąż też wfista No to moja córcia na sprawność jest nie-skazana (patrząc na zawody rodziców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał on jest skazany na sprawność mój mąż też wfista No to moja córcia na sprawność jest nie-skazana (patrząc na zawody rodziców) Prawnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Pragnę, aby księżyc wstąpił do Twoich snów On jest ich wartownikiem Wpuszcza do nich gwiazdy Pełne marzeń i dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts