Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Pragnę, aby księżyc wstąpił do Twoich snów On jest ich wartownikiem Wpuszcza do nich gwiazdy Pełne marzeń i dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mam nadzieję,ze dziś w moich snach odwiedzi mnie wartownik tzn. .księżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał on jest skazany na sprawność mój mąż też wfista No to moja córcia na sprawność jest nie-skazana (patrząc na zawody rodziców) Prawnicy? Nieee.... Nie aż takie kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mam nadzieję,ze dziś w moich snach odwiedzi mnie wartownik tzn. .księżyc I co on będzie w Twoich snach robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno tylko jak będę musiała iść siku, albo na rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jak sie na coś cieszy a leży na brzuchu to unosi ręce i nogi w górę i nimi wierzga takie silne ma karczycho i plecy Chłopaki sa pod wzgledem umiejętności fizycznych niesamowici, a Twój to jeszcze sporo sprawności w genach dostał on jest skazany na sprawność mój mąż też wfista No to moja córcia na sprawność jest nie-skazana (patrząc na zawody rodziców) Prawnicy? Nieee.... Nie aż takie kierunki No to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mam nadzieję,ze dziś w moich snach odwiedzi mnie wartownik tzn. .księżyc I co on będzie w Twoich snach robił? no będzie wpuszczał te no gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno a to niby dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno tylko jak będę musiała iść siku, albo na rw Bierz go na rw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno tylko jak będę musiała iść siku, albo na rw To sobie Tomek posiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno a to niby dlaczego ? Chłopaki to lubią? Ale to chyba starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno tylko jak będę musiała iść siku, albo na rw To sobie Tomek posiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mam nadzieję,ze dziś w moich snach odwiedzi mnie wartownik tzn. .księżyc I co on będzie w Twoich snach robił? no będzie wpuszczał te no gwiazdy I będziesz gwiazdki z nieba rozdawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 yyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mam nadzieję,ze dziś w moich snach odwiedzi mnie wartownik tzn. .księżyc I co on będzie w Twoich snach robił? no będzie wpuszczał te no gwiazdy I będziesz gwiazdki z nieba rozdawać? będę przyjmować i chować do skarbonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to się szykuj do tego raczkowania, bo koleżanki córcia z 5 stycznia dziś właśnie zaczęła jestem przygotowana kojec zakupiony Tylko nie więź chłopaka za mocno a to niby dlaczego ? Chłopaki to lubią? Ale to chyba starsze Starsze chłopaki lubią kojce....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 oł noł i streszczenie trza pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts