Maxtorka 25.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [ no i nie upilnowałaś Czy to coś ważnego było bo u mnie tylko jakiś tripod.com z zielonym i niebieskim kołeczkiem soę pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 zamiast gaci pupcię wkleję http://zdrady78.blox.pl/resource/1030582.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A wszystkim Krzyskom i wlasciwie Krzysiom ( kobitkom) tez - wszystkiego najlepszego z okazji Imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 się spóźniłyśmy ale następna będzie nasza No ba! Oczywiście dziecię śpi? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam wszystkich Heloł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [ no i nie upilnowałaś Czy to coś ważnego było bo u mnie tylko jakiś tripod.com z zielonym i niebieskim kołeczkiem soę pokazuje rąbnął ci oooo http://img515.imageshack.us/img515/7286/broomflyingdi1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 się spóźniłyśmy ale następna będzie nasza No ba! Oczywiście dziecię śpi? Tak moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... całe?.....dziecię oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... Ufff Mi młody wylazł parę dni temu z łóżeczka wieczorem, bo nie chciało mu się spać. Wylazł Górą oczywiście z hukiem i rozbitą wargą Już mu nie wkładam szczebelków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 się spóźniłyśmy ale następna będzie nasza No ba! Oczywiście dziecię śpi? Tak moje też Życie czasami jest piękne, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... Ufff Mi młody wylazł parę dni temu z łóżeczka wieczorem, bo nie chciało mu się spać. Wylazł Górą oczywiście z hukiem i rozbitą wargą Już mu nie wkładam szczebelków... o kurka ja wcześniej wyjęłam i sobie wyłaził...tylko, że wyłaził też wtedy jak usypiałam go ...więc włożyłam znowu....może wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 biedne dzieci taaaaaaaa, biedne trza czekać, aż usną a pech chce, że wyjątkowo nie chce im się spać ło matko to nieźle.....biedni sąsiedzi miko, no mówię, że dzieciom sie nie chce spać do późna, to i sąsiedzi mają luz poza tym tu są bardzo grube ściany W Pobierowie mieliśmy faaaaaajnych sąsiadów...dzieci ciągle pytały czemu ta pani tak krzyczy?...czy ten pan ją bije?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 się spóźniłyśmy ale następna będzie nasza No ba! Oczywiście dziecię śpi? Tak moje też Życie czasami jest piękne, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 biedne dzieci taaaaaaaa, biedne trza czekać, aż usną a pech chce, że wyjątkowo nie chce im się spać ło matko to nieźle.....biedni sąsiedzi miko, no mówię, że dzieciom sie nie chce spać do późna, to i sąsiedzi mają luz poza tym tu są bardzo grube ściany W Pobierowie mieliśmy faaaaaajnych sąsiadów...dzieci ciągle pytały czemu ta pani tak krzyczy?...czy ten pan ją bije?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... Ufff Mi młody wylazł parę dni temu z łóżeczka wieczorem, bo nie chciało mu się spać. Wylazł Górą oczywiście z hukiem i rozbitą wargą Już mu nie wkładam szczebelków... o kurka ja wcześniej wyjęłam i sobie wyłaził...tylko, że wyłaził też wtedy jak usypiałam go ...więc włożyłam znowu....może wyjąć No ja właśnie chciałam go powtórnie nauczyć zasypiania w łóżeczku a nie ze mną w fotelu no i wyszłam z pokoju I teraz nie wiem jak to będzie W nocy fajnie mu czasami nogi wiszą przez tę dziurę ale nie zaryzykuję włożenia ich spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... całe?.....dziecię oczywiście Kref się leje...bo upadła na jakieś klamory , ale żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 biedne dzieci taaaaaaaa, biedne trza czekać, aż usną a pech chce, że wyjątkowo nie chce im się spać ło matko to nieźle.....biedni sąsiedzi miko, no mówię, że dzieciom sie nie chce spać do późna, to i sąsiedzi mają luz poza tym tu są bardzo grube ściany W Pobierowie mieliśmy faaaaaajnych sąsiadów...dzieci ciągle pytały czemu ta pani tak krzyczy?...czy ten pan ją bije?? ... Hahahaha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... całe?.....dziecię oczywiście Kref się leje...bo upadła na jakieś klamory , ale żyje... Kref się ładnie spiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 się spóźniłyśmy ale następna będzie nasza No ba! Oczywiście dziecię śpi? Tak moje też Życie czasami jest piękne, prawda? A moje ma 2,5 roku i nie sypia w dzień ...szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts