monikach 25.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... całe?.....dziecię oczywiście Kref się leje...bo upadła na jakieś klamory , ale żyje... Kref się ładnie spiera ....dokładnie.. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 się spóźniłyśmy ale następna będzie nasza No ba! Oczywiście dziecię śpi? Tak moje też Życie czasami jest piękne, prawda? A moje ma 2,5 roku i nie sypia w dzień ...szkoda ... moje też jak było w tym wieku nie chciało spać a jak poszedł do przedszkola to go dobudzić nie mogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 a co wy tutaj takie napalone ? w samo poludnie ? siooo !!!! monia gatki http://www.dessous.net/gbilder/SH20261.jpg niezla rura przy lozku corka chce w weekend pod namiot jechac zgodzilam sie raz sie zyje najwyzej babcia bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 pizze bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 http://www.littleladyfoods.com/images/pizza-page.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kochani dzięki za gratki i gatki! Właśnie mi dziecko wyrżnęło z krzesła, które postawiło na pufie ... Ufff Mi młody wylazł parę dni temu z łóżeczka wieczorem, bo nie chciało mu się spać. Wylazł Górą oczywiście z hukiem i rozbitą wargą Już mu nie wkładam szczebelków... o kurka ja wcześniej wyjęłam i sobie wyłaził...tylko, że wyłaził też wtedy jak usypiałam go ...więc włożyłam znowu....może wyjąć No ja właśnie chciałam go powtórnie nauczyć zasypiania w łóżeczku a nie ze mną w fotelu no i wyszłam z pokoju I teraz nie wiem jak to będzie W nocy fajnie mu czasami nogi wiszą przez tę dziurę ale nie zaryzykuję włożenia ich spowrotem Też mam wyjęte szczebelki, a w otwór wkładam poduchę, bo kiedyś mała wypadła...teraz po przebudzeniu wyjmuje podusię i przychodzi z nią do nas .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 W Pobierowie mieliśmy faaaaaajnych sąsiadów...dzieci ciągle pytały czemu ta pani tak krzyczy?...czy ten pan ją bije?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 głodna jestem mam kapusniak kcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 napalony jest mąż Kaśki - Maciej to nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [ A moje ma 2,5 roku i nie sypia w dzień ...szkoda ... Moje przed ukończeniem roczku stwierdziło że spanie w dzień to strata czasu A jak mi kiedyś na czworaka niespodziewanie zawitało do kuchni to wyjęliśmy szczebelki z łóżeczka żeby wyczynu nie powtórzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 W Pobierowie mieliśmy faaaaaajnych sąsiadów...dzieci ciągle pytały czemu ta pani tak krzyczy?...czy ten pan ją bije?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 głodna jestem mam kapusniak kcesz ? nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 bummm????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 a co wy tutaj takie napalone ? w samo poludnie ? siooo !!!! monia gatki http://www.dessous.net/gbilder/SH20261.jpg niezla rura przy lozku corka chce w weekend pod namiot jechac zgodzilam sie raz sie zyje najwyzej babcia bede Ładnemu we wszystkim ładnie... ... Byłabyś czadową babcią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [ A moje ma 2,5 roku i nie sypia w dzień ...szkoda ... Moje przed ukończeniem roczku stwierdziło że spanie w dzień to strata czasu A jak mi kiedyś na czworaka niespodziewanie zawitało do kuchni to wyjęliśmy szczebelki z łóżeczka żeby wyczynu nie powtórzyło to tak jak moja corka moje skakaly na glowke na wersalke , ktora stala obok najczesciej na moja glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [ A moje ma 2,5 roku i nie sypia w dzień ...szkoda ... Moje przed ukończeniem roczku stwierdziło że spanie w dzień to strata czasu A jak mi kiedyś na czworaka niespodziewanie zawitało do kuchni to wyjęliśmy szczebelki z łóżeczka żeby wyczynu nie powtórzyło to tak jak moja corka moje skakaly na glowke na wersalke , ktora stala obok najczesciej na moja glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [ A moje ma 2,5 roku i nie sypia w dzień ...szkoda ... Moje przed ukończeniem roczku stwierdziło że spanie w dzień to strata czasu A jak mi kiedyś na czworaka niespodziewanie zawitało do kuchni to wyjęliśmy szczebelki z łóżeczka żeby wyczynu nie powtórzyło Można zawału dostać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts