monikach 25.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 maxi ...chytej http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg O matuniu , jakie to pyszne Dla mnie bomba a kto nie jadł ten trąba Lubiem ale z prażuchami ...Froszka robisz takie cóś?? Moja babcia robiła rewelacyjne prażuchy ...mmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Na chwile wyszedłem a tu dwie strony machnięte i nie wiadomo o co chodzi. Nie lubie tego wątku po co wychodzisz ? i nie rycz chlopaki nie placza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Właśnie dostałam pismo z prokuratury o wszczęciu dochodzenia w sprawie oszustwa przy zakupie więźby ....może coś z tego będzie .. Będziemy trzymać kciuki http://www.magdaumer.pl/zosiowezdj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 maxi ...chytej http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg O matuniu , jakie to pyszne Dla mnie bomba a kto nie jadł ten trąba Lubiem ale z prażuchami ...Froszka robisz takie cóś?? Moja babcia robiła rewelacyjne prażuchy ...mmmmm.... nie wiem co to prazuchy robie tradycyjny z ziemniakami w kostke na boczku , z kielbaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Na chwile wyszedłem a tu dwie strony machnięte i nie wiadomo o co chodzi. Nie lubie tego wątku Taaa na chwilę , ze dwie godziny Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 W Pobierowie mieliśmy faaaaaajnych sąsiadów...dzieci ciągle pytały czemu ta pani tak krzyczy?...czy ten pan ją bije?? ... Dajta spokój to było straszne ... taaaaa strasznie fajne No wiesz .... ... no wiem moj pan tez mnie czesto bije aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! 10 tysiecy !!!!!!!!!!!doszlam !!!!!!!!! http://www.jungschar.it/downloads/sekt.jpg ...przemoc w rodzinie ...trzeba to zgłosić ... Ja cię uratuję ... Gratuluję 10000!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! 10 tysiecy !!!!!!!!!!!doszlam !!!!!!!!! http://www.jungschar.it/downloads/sekt.jpg Idź dalej , nie zatrzymuj się .... Szykuj imprezkę GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ide zrzucic foty z urlopu na kompa nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Froscha, Maxi trzymajcie, trzymajcie ...bo mogę zrobić głupstwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 maxi ...chytej http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg O matuniu , jakie to pyszne Dla mnie bomba a kto nie jadł ten trąba Lubiem ale z prażuchami ...Froszka robisz takie cóś?? Moja babcia robiła rewelacyjne prażuchy ...mmmmm.... nie wiem co to prazuchy robie tradycyjny z ziemniakami w kostke na boczku , z kielbaska Tak też lubię ... Prazuchy, to ziemniaki, które odcedzamy pod koniec gotowania, ale nie tak do końca...trochę wody musi zostać, zasypujemy mąką pszenną i nadal podgrzewamy, ale na wolnym ogniu, potem ugniatamy taką specjalną pałką...no wiecie taki kołek z kulką na końcu ..., aż wszystko będzie gładkie...w końcu na miseczki, a na to boczuś z cebulką - stopiony oczywicie ...pycha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Froscha, Maxi trzymajcie, trzymajcie ...bo mogę zrobić głupstwo ... Nic na rympał Monia , daj sobie czas na zastanowienie . W razie wątpliwości pisz , może choc słowem wspomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 [Prazuchy, to ziemniaki, które odcedzamy pod koniec gotowania, ale nie tak do końca...trochę wody musi zostać, zasypujemy mąką pszenną i nadal podgrzewamy, ale na wolnym ogniu, potem ugniatamy taką specjalną pałką...no wiecie taki kołek z kulką na końcu ..., aż wszystko będzie gładkie...w końcu na miseczki, a na to boczuś z cebulką - stopiony oczywicie ...pycha.. Ale pyszotka Już to lubię Do tego bigosik z młodej kapustki , z koperkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 maxi ...chytej http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg O matuniu , jakie to pyszne Dla mnie bomba a kto nie jadł ten trąba Lubiem ale z prażuchami ...Froszka robisz takie cóś?? Moja babcia robiła rewelacyjne prażuchy ...mmmmm.... nie wiem co to prazuchy robie tradycyjny z ziemniakami w kostke na boczku , z kielbaska Tak też lubię ... Prazuchy, to ziemniaki, które odcedzamy pod koniec gotowania, ale nie tak do końca...trochę wody musi zostać, zasypujemy mąką pszenną i nadal podgrzewamy, ale na wolnym ogniu, potem ugniatamy taką specjalną pałką...no wiecie taki kołek z kulką na końcu ..., aż wszystko będzie gładkie...w końcu na miseczki, a na to boczuś z cebulką - stopiony oczywicie ...pycha.. mniam też to jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mxi czy ty pod 13 mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mxi czy ty pod 13 mieszkasz? Noooo a czemu pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Froscha, Maxi trzymajcie, trzymajcie ...bo mogę zrobić głupstwo ... Nic na rympał Monia , daj sobie czas na zastanowienie . W razie wątpliwości pisz , może choc słowem wspomożemy Nie no nie jest ze mną tak źle...ale jak się wkurzę, to różne, głupie myśli przychodzą ...Jakby co, to przyjdę się wypłakać ... Też mieszkam pod 13 ...czy to coś znaczy??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mxi czy ty pod 13 mieszkasz? Noooo a czemu pytasz ? bo ja też chyba będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie krzycz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 aż tu cię słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts