wartownik 27.07.2007 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.07.2007 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ... jeszcze kawusia http://photos1.blogger.com/blogger/630/1300/320/Unbenannt-14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.07.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Zagadka co to jest ? http://images28.fotosik.pl/38/429737ec8480f472.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Oczywiście tulipanowiec amerykański. Piękne drzewo. Dzień dobry i wszystkiego najlepszego, wartowniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dzień dobry i Darz bór! Wartowniku to jakaś.....yyyyy....hmmmm.....roślinka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Specjalny calus dla zabci!!!!!!!!!! Widze nowy awatarek!!!!!!!!!!!! Planowy powrówt do polski poczatek pazdziernika!!!!!! I zaczynam fundamenty kopac!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasa jest!!!!!!! Której???? Witaj Stuku!! Miło że wpadłeś Duzo zdrówka i pieniędzy zyczę!!!!!!!!!!!!!!! Zaba wita w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dzieńdoberek Witam wszystkich w ten pochmurny acz ciepły piatkowy poranek Zwłaszcza stuka który na obczyźnie cięzko pracuje Mam pół godzinki i chętnie się z Wami kawki napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dzieńdoberek Witam wszystkich w ten pochmurny acz ciepły piatkowy poranek Zwłaszcza stuka który na obczyźnie cięzko pracuje Mam pół godzinki i chętnie się z Wami kawki napiję ja tez pół godzinki tu posiedzę z Tobą. zaraz przygotuje kawkę. http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg ( ukradłam jak zwykle z kawiarni klubowej ) Aha, MAMOŃ WRÓCIŁ Z Tatr:P Pewnie piekne zdjęcia pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 dzien doberek kawa jest!!!!! http://www.megachip.info/fotoE/caffe.jpg widze , ze stuk tu byl a ja bylam taka zapracowana ide poczytac co u niego slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Specjalny calus dla zabci!!!!!!!!!! Widze nowy awatarek!!!!!!!!!!!! Planowy powrówt do polski poczatek pazdziernika!!!!!! I zaczynam fundamenty kopac!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasa jest!!!!!!! nie mna glupich calusa biore ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A ja dziś jestem ostatni dzień w pracy i urlop!!!!!!!!!!!!!!!! I kurde cieszę się jak dziecko Mam dość tej pracy... Trzy tygodnie.... na budowie Zesikam się ze szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Specjalny calus dla zabci!!!!!!!!!! Widze nowy awatarek!!!!!!!!!!!! Planowy powrówt do polski poczatek pazdziernika!!!!!! I zaczynam fundamenty kopac!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasa jest!!!!!!! nie mna glupich calusa biore ja podzielimy się jakoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dzieńdoberek Witam wszystkich w ten pochmurny acz ciepły piatkowy poranek Zwłaszcza stuka który na obczyźnie cięzko pracuje Mam pół godzinki i chętnie się z Wami kawki napiję ja tez pół godzinki tu posiedzę z Tobą. zaraz przygotuje kawkę. http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg ( ukradłam jak zwykle z kawiarni klubowej ) Aha, MAMOŃ WRÓCIŁ Z Tatr:P Pewnie piekne zdjęcia pokaże Dzięki za kawkę , pyszniutka No mam nadzieję że Mamoń coś z tej eskapady pokaże Zawsze sie po takch zdjęciach dobrze nastrajam i z niecierpliwością na wrześniowy wypad czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A ja dziś jestem ostatni dzień w pracy i urlop!!!!!!!!!!!!!!!! I kurde cieszę się jak dziecko Mam dość tej pracy... Trzy tygodnie.... na budowie Zesikam się ze szczęscia stuk dawaj namiary na te twoje Haar-y w najblizszym czasie wybieram sie do Nl mayland caly urlop spedzasz w krzakach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Specjalny calus dla zabci!!!!!!!!!! Widze nowy awatarek!!!!!!!!!!!! Planowy powrówt do polski poczatek pazdziernika!!!!!! I zaczynam fundamenty kopac!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasa jest!!!!!!! nie mna glupich calusa biore ja podzielimy się jakoś.. jaki sposob proponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Trzy tygodnie.... na budowie Zesikam się ze szczęscia Jak to niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba Zazdraszczam , tez bym już poszła na jakiś mały urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 pepicia gaciorki http://www.dessous-monde.de/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/0/fidji_k1_tc.jpg kurde, musze leciec do pracy milego dnia zycze moze wpadne wieczorkiem na czata mam juz naprawiona bezprzewodowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No cały. Nie planuje wyjazdu żadnego. Ale mam u siebie to samo co na Mazurach jezioro, las, spaloną kiełbaskę z grilla, chodzenie pod prysznic do sąsiada, drewniany domek letniskowy i niewygodne, stare łóżko i wszechobecne komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Specjalny calus dla zabci!!!!!!!!!! Widze nowy awatarek!!!!!!!!!!!! Planowy powrówt do polski poczatek pazdziernika!!!!!! I zaczynam fundamenty kopac!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasa jest!!!!!!! nie mna glupich calusa biore ja podzielimy się jakoś.. jaki sposob proponujesz ? A może gdzie dwie sie biją tam trzecia korzysta ? Żartowałam Muszę juz spadać , miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Słoneczne dzień dobry! ...sie narobiło...stuk się pokazał ... i panie oszalały...z radości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts