arcobaleno 29.07.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 To ja też.Dobrej nocki wszystkim życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 andre - to już nie wnikam Dzięki za gatki, choć w czarnej bieliźnie nie gustuję, ale mogę zrobić wyjątek Tak pytam bo mnie już oczy szczypią i chyba zaraz uciekam.. Anisia - pogoda pod psem a Ty chcesz z psem wychodzić ? też juz mi się oczka kleją, idę spać Dobranoc Arco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.07.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 hejka deszczu ciag dalszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.07.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 hej co sie stalo sie,ze jak chce np napisac rz z kropka i dusze alt i z to mi sie okno z zakladkami otwiera a rz z kropka za nic w swiecie nie chce wyskoczyc, co tam musze zmienic w ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 hejka deszczu ciag dalszy ... Dzieńdoberek U mnie deszcz przegnany...chyba Ale lało równo całą noc . To moze i dobrze , przez kilka dni nie włączę podlewania Olka , ja Ci nie pomogę , jestem typowym użytkownikiem , w bebechy kompa nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 andre komputer podobno wcale nie jest łatwo zepsuć. Pisże podobno, bo ja też sie nie znam, ale skoro przez dwa lata nic nie zrobiłam złego to chyba musi byc prawda. ja mam inne doswiadczenia , taka psuja ze mnie red alert czesto mi sie aktywuje ... Bo grzebiesz, bo jesteś ciekawy i dociekliwy, bo chcesz się nauczyć i próbujesz, a nie zawsze od razu wyjdzie. Ja, zanim zrobiłam informatykę, ileś razy cały system posypałam, bo z ciekawości grzebałam... Ale za to miałam wielką wprawę w odzyskiwaniu systemu i formatowaniu dysków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 hej co sie stalo sie,ze jak chce np napisac rz z kropka i dusze alt i z to mi sie okno z zakladkami otwiera a rz z kropka za nic w swiecie nie chce wyskoczyc, co tam musze zmienic w ustawieniach? Ola, spróbuj zrestartować, powinno pomóc. A jakiej przeglądarki używasz? I w ogóle dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ola, spróbuj zrestartować, powinno pomóc. A jakiej przeglądarki używasz? niestety nie pomoglo uzywam Firefox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ola, spróbuj zrestartować, powinno pomóc. A jakiej przeglądarki używasz? niestety nie pomoglo uzywam Firefox Olka , po prostu omijaj wyrazy z ż Np. zamiast pisać kochana żabciu napisz ropuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ola, spróbuj zrestartować, powinno pomóc. A jakiej przeglądarki używasz? niestety nie pomoglo uzywam Firefox Olka , po prostu omijaj wyrazy z ż Np. zamiast pisać kochana żabciu napisz ropuszko no moglabym ale to sie tyczy wszystkich polskich liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ola, spróbuj zrestartować, powinno pomóc. A jakiej przeglądarki używasz? niestety nie pomoglo uzywam Firefox Olka , po prostu omijaj wyrazy z ż Np. zamiast pisać kochana żabciu napisz ropuszko no moglabym ale to sie tyczy wszystkich polskich liter Na moje to możesz pisać bez , większość przecież tak pisze Na pewno ktoś Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ola, spróbuj zrestartować, powinno pomóc. A jakiej przeglądarki używasz? niestety nie pomoglo uzywam Firefox Olka , po prostu omijaj wyrazy z ż Np. zamiast pisać kochana żabciu napisz ropuszko no moglabym ale to sie tyczy wszystkich polskich liter Na moje to możesz pisać bez , większość przecież tak pisze Na pewno ktoś Ci pomoże a język ci się nie przestawił? witajcie. W Kraku równiez pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam wszystkich po urlopie...... i niesmiało poprosze o kawusię bo u mnie za oknem brzydko niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Muszę nadrobic zaległosci poczytac coście pisali przez ostatnie 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzień Dobry Mati gratulacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja tez bardzo chetnie napilabym sie kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzień Dobry Mati gratulacje!!!!!!!!! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja juz pije http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1609_2005-0171.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzień Dobry Mati gratulacje!!!!!!!!! ?? i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! troszke spóznione przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts