frosch 01.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ila gaciorki http://www.laweo-dessous.de/catalog/images/big_images/27100211230.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzieki za kawke dzien doberek pepitka zapodaj no tym pysznym jablecznikiem od mamy http://www.joga-joga.pl/pic/szarlotka.jpg Jak przyjedziesz, to dostaniesz "prawdziwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Froszka, co Ty taka zblazowana na tym leżaku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam widze ze na kawke sie załapię i małe co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam widze ze na kawke sie załapię i małe co nieco Witaj! Załapuj się, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 01.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzień Dobry kawka na stole Śniadanko podano ! http://www.biuroimprez.pl/g_zamowienia/kanapki_bankietowe_35,00_d.jpg mniem - łosoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 01.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Do kanapek ... kawa ? czy herbata ? zdecydowanie kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Do kanapek ... kawa ? czy herbata ? zdecydowanie kawa rano bez kawy to ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i to w jakim towarzystwie aż od razu robi się przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Froszka, co Ty taka zblazowana na tym leżaku??? relaxuje sie uzupelniam plyny fajnie , ze w koncu ktos zauwazyl , ze zmienilam avatar dzieki za ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Froszka, co Ty taka zblazowana na tym leżaku??? relaxuje sie uzupelniam plyny fajnie , ze w koncu ktos zauwazyl , ze zmienilam avatar w końcu mamy wakacje, a avatar zdecydowanie urlopowy superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a ja rzadziej tu zagladam bo mnie wzieło na wyszywanki...... obrazek synkowi haftuję, autko znaczy się..... ale wciagajace zajecie powoli zblizam sie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 fajnie , ze w koncu ktos zauwazyl , ze zmienilam avatar Ja zauważyłam ale tak zadraszczałam tego urlopowania że nie powiedziałam Dzień dobry Dziewczynki Jednak z tymi przysłowiami coś nie tak jest ....bo niby kto późno przychodzi...itd ......a tu wychodzi na to że kto późno wstaje temu śniadanko do łóżka podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 01.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 uciekam - papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 fajnie , ze w koncu ktos zauwazyl , ze zmienilam avatar Ja zauważyłam ale tak zadraszczałam tego urlopowania że nie powiedziałam Dzień dobry Dziewczynki Jednak z tymi przysłowiami coś nie tak jest ....bo niby kto późno przychodzi...itd ......a tu wychodzi na to że kto późno wstaje temu śniadanko do łóżka podają a co sie dzieje , gdy kto późno ...kładzie sie spać ... ? Froschka - piykny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a co sie dzieje , gdy kto późno ...kładzie sie spać ... ? Rano chodzi na rzęsach?? ... Ja właśnie tak mam...do późna pracowałam i teraz nawet słońce mnie nie rusza ... Może jak wciągnę kawkę będzie lepiej ... aaaa ...dzień dobry bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzień dobry bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wiatm Was w ten słoneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzień dobry bardzo! Cześć dziewczyny! Ania jutro ten dzień? ...chyba dobrze doczytałam... My też sierpniowi jesteśmy ... Kasia jak urlopik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts