Anna Wiśniewska 01.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? Ponoć kobiety sie o wiek nie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? Ponoć kobiety sie o wiek nie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało ...pięknie ... Maxi ...nawiązując do ogórków ...w tych z curry ...ile trzeba ogórków, pora, n. selera i kopru? ...chciałam zrobić, ale sie motam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało No proszę, Maxi już szaliki na zimę dzierga, pewnie sroga będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało No proszę, Maxi już szaliki na zimę dzierga, pewnie sroga będzie maxi ? sroga? maxi szaliczek sztrykujesz ? to juz perwersja ja tam wole inne kobiece robotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało ...pięknie ... Maxi ...nawiązując do ogórków ...w tych z curry ...ile trzeba ogórków, pora, n. selera i kopru? ...chciałam zrobić, ale sie motam Monisia , w przepisie nie podano ilości ogórków . Właśnie wczoraj zrobiłam 8 takich małych słoików i tej zieleniny tak na oko wzięłam , żeby po małej garsteczce na każdy słoik wypadło . A ogórków miałam dużo bo i kiszone robiłam więc cięłam je tak ex tempore i jak było mało to po prostu dokrajałam Jak kupisz za dużo zawsze możesz mizerię na obiad zrobić albo na małosolne nastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało No proszę, Maxi już szaliki na zimę dzierga, pewnie sroga będzie maxi ? sroga? maxi szaliczek sztrykujesz ? to juz perwersja ja tam wole inne kobiece robotki Tam od razu szaliczek Na razie jedno oczko skończyłam i ledwo drugie zaczynam a Wy już się otulać chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monikach Jutro, jutro A u Was ile latek, jeśli można zapytać? W moim kalendarzu piszą: Zrób z rocznicy ślubu całodzienne święto .. U nas 7 ... A u nas ....oczko Oczko prawe ....oczko lewe....i znów prawe....potem lewe.... Coś mi się na dzierganie zebrało No proszę, Maxi już szaliki na zimę dzierga, pewnie sroga będzie maxi ? sroga? maxi szaliczek sztrykujesz ? to juz perwersja ja tam wole inne kobiece robotki Tam od razu szaliczek Na razie jedno oczko skończyłam i ledwo drugie zaczynam a Wy już się otulać chcecie A tak serio- piękna rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monisia , w przepisie nie podano ilości ogórków . Właśnie wczoraj zrobiłam 8 takich małych słoików i tej zieleniny tak na oko wzięłam , żeby po małej garsteczce na każdy słoik wypadło . A ogórków miałam dużo bo i kiszone robiłam więc cięłam je tak ex tempore i jak było mało to po prostu dokrajałam Jak kupisz za dużo zawsze możesz mizerię na obiad zrobić albo na małosolne nastawić Zrobiem tak jak mówisz ...dzięki bardzo! ... Froszka! ..dlaczego do mnie nie piszesz?? ...czekam na odp .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Monisia , w przepisie nie podano ilości ogórków . Właśnie wczoraj zrobiłam 8 takich małych słoików i tej zieleniny tak na oko wzięłam , żeby po małej garsteczce na każdy słoik wypadło . A ogórków miałam dużo bo i kiszone robiłam więc cięłam je tak ex tempore i jak było mało to po prostu dokrajałam Jak kupisz za dużo zawsze możesz mizerię na obiad zrobić albo na małosolne nastawić Zrobiem tak jak mówisz ...dzięki bardzo! ... Froszka! ..dlaczego do mnie nie piszesz?? ...czekam na odp .. jak to nie piszesz? co chcesz jeszcze wiedziec ? jestem zajeta mam chlopaka napisze wszystko w odpowiednim czasie planujesz zerwac ze mna kontakt czy jak ? p.s. dziecko pisze list baaaaaaaaaaardzo dlugi list potem idzie na poczte potem do ciebie napisze do maxi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ Zrobiem tak jak mówisz ...dzięki bardzo! ... .. I nie przejmuj się że zalewa po dodaniu curry zrobi się letko mętnawa i nieapetyczna . Po zagotowaniu będzie pięęękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [potem do ciebie napisze do maxi tez Umyślnego będę każdego dzionka wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Froschka o co ty mnie posądzasz ... Nieee noooo... spoko poczekam ... Pozdrów dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ Zrobiem tak jak mówisz ...dzięki bardzo! ... .. I nie przejmuj się że zalewa po dodaniu curry zrobi się letko mętnawa i nieapetyczna . Po zagotowaniu będzie pięęękna Mam nadzieję, że rodzina mnie nie zwolni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ A tak serio- piękna rocznica Tak się tylko troszkę martwię .....to moje dziecko tak się szybko starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Właśnie moje laski przytargały żabę w wiadrze ...tzn. w wiadereczku... i chcą ją wpuścić do akwarium ...tatuś się ucieszy????? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ A tak serio- piękna rocznica Tak się tylko troszkę martwię .....to moje dziecko tak się szybko starzeje z dzieciami to tylko problem kto je wymyslil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts