frosch 01.08.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Właśnie moje laski przytargały żabę w wiadrze ...tzn. w wiadereczku... i chcą ją wpuścić do akwarium ...tatuś się ucieszy????? .. haha laski lubia ciocie frosie , wiec zaprosily ja do domu ale co do tego ma tatus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wlaśnie ją wyniosłam do ogródka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Właśnie moje laski przytargały żabę w wiadrze ...tzn. w wiadereczku... i chcą ją wpuścić do akwarium ...tatuś się ucieszy????? .. haha laski lubia ciocie frosie , wiec zaprosily ja do domu ale co do tego ma tatus ? bo rybki są tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ A tak serio- piękna rocznica Tak się tylko troszkę martwię .....to moje dziecko tak się szybko starzeje z dzieciami to tylko problem kto je wymyslil ? Z myśleniem to chyba niewiele ma wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Komu gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ A tak serio- piękna rocznica Tak się tylko troszkę martwię .....to moje dziecko tak się szybko starzeje z dzieciami to tylko problem kto je wymyslil ? Z myśleniem to chyba niewiele ma wspólnego Maxi Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Właśnie moje laski przytargały żabę w wiadrze ...tzn. w wiadereczku... i chcą ją wpuścić do akwarium ...tatuś się ucieszy????? .. haha laski lubia ciocie frosie , wiec zaprosily ja do domu ale co do tego ma tatus ? bo rybki są tatusia A żabka mogłaby być mamusi Mogła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ A tak serio- piękna rocznica Tak się tylko troszkę martwię .....to moje dziecko tak się szybko starzeje No masz, słaby rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ A tak serio- piękna rocznica Tak się tylko troszkę martwię .....to moje dziecko tak się szybko starzeje z dzieciami to tylko problem kto je wymyslil ? Z myśleniem to chyba niewiele ma wspólnego gaciorki smaczne przynioslam http://www.belle-dessous.com/images/product_images/info_images/315_0.jpg ladna stronke strzelilas maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 MaxiGaciorki!!! http://www.pulpa.pl/usr/itemserver/apparel/bielizna/Obsessive/Obsessive_seksowna_bielizna_Kate_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 164 5. Olkalybowa - 160 6. Joanna i Janusz - 142 7. mikopiko -141 8. kze - 134 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 97 12. frosch - 94 13. kasztanka - 92 14. Majka, maksiu - 85 16. Ania Wiśniewska - 82 17. teska - 77 18. Sonika, pp - 53 19. badi - 52 21. andre59 - 50 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 41 25. ew-ka - 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio - 35 29. Trini - 31 30. Maxtorka - 30 31. markus_gdynia - 29 32. Jezier - 28 33. Witos, Nefer -27 35. marcel2000 - 23 36. tola, kaśkamaciej - 22 38. wartownik - 21 39. Funia, beti555 - 20 41. gaweł - 18 42. Sylvia1, mati_sowee - 16 44. Agniesia, Karolka, joola - 14 47. monikach -13 48. mundzia, marjucha - 12 50. jamles, dompodsosnami - 11 52. Jane, Wojty, prymasek - 10 55. kasia64, duende, ania - 9 58. stukpuk, ullerowa - 8 60. kolia, Zielonooka- 7 62. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2 85. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, ila66-1 ila sie rozprawiczyła i pierwszą stronkę ustrzeliła a potem to juz było kawkowanie , wyszywanie , sztrykowanie i ogórków zaprawianie Bo zima sroga ma być jak mówią stare forumowe góralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Właśnie moje laski przytargały żabę w wiadrze ...tzn. w wiadereczku... i chcą ją wpuścić do akwarium ...tatuś się ucieszy????? .. haha laski lubia ciocie frosie , wiec zaprosily ja do domu ale co do tego ma tatus ? bo rybki są tatusia A żabka mogłaby być mamusi Mogła ..... ja tam z rybek najbardziej lubie maxi i verunie i beti i andre sonike tez i moja babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Maxi od mnie też ... http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2536.jpg Dobra zmykam na zakupy...papatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzięki kochane za śliczne gaciorki Ciekawe , ciekawe kto wisienki lubi ? ( prosto z krzaczka zrywać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzięki kochane za śliczne gaciorki Ciekawe , ciekawe kto wisienki lubi ? ( prosto z krzaczka zrywać ) zaraz chlopaki sie zleca mykam do pracy by, by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ja tam z rybek najbardziej lubie maxi i verunie i beti i andre sonike tez i moja babcie Toż to cała ławica A ja tam z rybek najbardziej lubię ... sandacza w occie Właśnie w sobotę robiłam , jest pyszny I żabki uwielbiam Zawsze przed koszeniem chodzę po trawniku i przeganiam je w bezpieczne miejsce , czasami jak nie chcą same iść to je przenoszę I jak miło być przywitanym na tarasie radosnym kumnkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [ja tam z rybek najbardziej lubie maxi i verunie i beti i andre sonike tez i moja babcie Toż to cała ławica A ja tam z rybek najbardziej lubię ... sandacza w occie Właśnie w sobotę robiłam , jest pyszny I żabki uwielbiam Zawsze przed koszeniem chodzę po trawniku i przeganiam je w bezpieczne miejsce , czasami jak nie chcą same iść to je przenoszę I jak miło być przywitanym na tarasie radosnym kumnkaniem A ja najbardziej to chyba Pawełka, a zaraz potem pstrąga, tatara z łososia, smażonego dorszyka, węgorza i szczupaka - tego ostatniego najbardziej to lubię łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [A ja najbardziej to chyba Pawełka, a zaraz potem pstrąga, tatara z łososia, smażonego dorszyka, węgorza i szczupaka - tego ostatniego najbardziej to lubię łowić OOoo koleżanka wędkarka ? Kiedyś też łowiłam , zwłaszcza na Mazurach ( ech te wschody słońca na łodce ) . Teraz jak mój Małż się wędkarstwem muchowym zajął zostało mi czekanie na rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [A ja najbardziej to chyba Pawełka, a zaraz potem pstrąga, tatara z łososia, smażonego dorszyka, węgorza i szczupaka - tego ostatniego najbardziej to lubię łowić OOoo koleżanka wędkarka ? Kiedyś też łowiłam , zwłaszcza na Mazurach ( ech te wschody słońca na łodce ) . Teraz jak mój Małż się wędkarstwem muchowym zajął zostało mi czekanie na rybkę My wszyscy, choć w odmianie dość spokojnej, nasi ojcowie za to zapaleni, mój to nawet ostatnio morze preferuje i norweskie fiordy Dziadkowie już dla Pawełka baciki szykują A ja spinning preferuję, zwłaszcza szczupakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Spinning to bardzo fajna metoda ale odkąd mój zaczął właściwie tylko na rzeki jeździć to troszkę mi się nie chciało tyle kilosków robić Ale rzucać jeszcze umiem Co innego w górach , tam mogę od rana do nocy śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts