Anna Wiśniewska 01.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A my wodniacy jesteśmy. Oboje żeglarze, teraz Bartek windsurfing załapał, Paweł uwielbia wodę i pływanie, ja też. Nad morzem i jeziorami mieszkamy, nie było wyboru Wędkarstwo też tu się załapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja wodę też lubię , swego czasu się żeglowało , w dodatku w zamierzchłych czasach trenowałam pływanie . Ale teraz sama woda mi juz nie wystarcza Stąd te góry , zresztą chyba je w genach mam , moi Rodzice z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich na tej pięknej stronce, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Tak szybko klikacie, że nie nadążam z czytaniem więc do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.08.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Tak szybko klikacie, że nie nadążam z czytaniem więc do miłego Faktycznie, tempo zawrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.08.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ale ładna stronka i to pyknięta przez Maxi gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 tamdadatam http://www.intymna.bptnet.pl/dalia/matp3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.08.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i uciekam...wiecie gdzie.... wiecie co szukać? mam nadzieję, że przynajmniej potem będę wygodnie na nim siedzieć ...wiecie po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.08.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Heloł Hałarju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.08.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i uciekam...wiecie gdzie.... wiecie co szukać? mam nadzieję, że przynajmniej potem będę wygodnie na nim siedzieć ...wiecie po co Na... tyłku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.08.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ja tam z rybek najbardziej lubie maxi i verunie i beti i andre sonike tez i moja babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i uciekam...wiecie gdzie.... wiecie co szukać? mam nadzieję, że przynajmniej potem będę wygodnie na nim siedzieć ...wiecie po co Na... tyłku? pudło ale gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ja tam z rybek najbardziej lubie maxi i verunie i beti i andre sonike tez i moja babcie A co to za beksalala ? Toz Ty Bliźniak jesteś a nie jakaś Ryba Witam przelotnie Jutro wpadne na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i uciekam...wiecie gdzie.... wiecie co szukać? mam nadzieję, że przynajmniej potem będę wygodnie na nim siedzieć ...wiecie po co Na... tyłku? pudło ale gorąco Będą podgrzewane ? Hej mikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i uciekam...wiecie gdzie.... wiecie co szukać? mam nadzieję, że przynajmniej potem będę wygodnie na nim siedzieć ...wiecie po co Na... tyłku? pudło ale gorąco Będą podgrzewane ? Hej mikuś o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 To musi być fajna sprawa taka ciepła deseczka Jak dla mnie powinni jeszcze wymyślić ciepłe mleczko do demakijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 To musi być fajna sprawa taka ciepła deseczka Jak dla mnie powinni jeszcze wymyślić ciepłe mleczko do demakijażu do mikrofali z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Z myśleniem to chyba niewiele ma wspólnego gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ...no i poszli spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ...no i poszli spac WCALE NIE ! http://www.buziaki.gorzow.pl/serduszko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts