ila66 03.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kto ma syna TOMUSIA ,to na nudę i brak wrażeń nie może narzekać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 aaaaaaaaaa......do wszystkich zainteresowanych !! Przedwczoraj w godzinach przedpoludniowych wyszedl ...listonosz ......kropka ostatni raz widzisny byl na Poczcie Glownej w B........kropka udawal sie w kierunku polnocnym ...kropka rysopis: ok 1m wysokosci, dosc szczuply ,wlosow brak ubrany byl w bezowy plaszczyk bede wdzieczna za podanie wszelkich informacji miejsca pobytu listonosza WARTOWNIK Go przechowuje.... Tygrysku !!!! nie zrobiles tego !!!! po co ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kto ma syna TOMUSIA ,to na nudę i brak wrażeń nie może narzekać ! to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 aaaaaaaaaa......do wszystkich zainteresowanych !! Przedwczoraj w godzinach przedpoludniowych wyszedl ...listonosz ......kropka ostatni raz widzisny byl na Poczcie Glownej w B........kropka udawal sie w kierunku polnocnym ...kropka rysopis: ok 1m wysokosci, dosc szczuply ,wlosow brak ubrany byl w bezowy plaszczyk bede wdzieczna za podanie wszelkich informacji miejsca pobytu listonosza Listonosz trafił ....ptaszek juz w gnieździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Maxi Ty to mnie chyba nie lubisz, herbatę z cytryną proponujesz Nie miałam śmiałości tak z rana z grubej rury Ale w herbatce jest prund To może być ? no jak jest prund to tę cytrynę jakoś przełknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 aaaaaaaaaa......do wszystkich zainteresowanych !! Przedwczoraj w godzinach przedpoludniowych wyszedl ...listonosz ......kropka ostatni raz widzisny byl na Poczcie Glownej w B........kropka udawal sie w kierunku polnocnym ...kropka rysopis: ok 1m wysokosci, dosc szczuply ,wlosow brak ubrany byl w bezowy plaszczyk bede wdzieczna za podanie wszelkich informacji miejsca pobytu listonosza Listonosz trafił ....ptaszek juz w gnieździe dzieki za cynk ale ze mnie sierota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kto ma syna TOMUSIA ,to na nudę i brak wrażeń nie może narzekać ! to prawda o tak, leży teraz na brzuchu i się wścieka,że nie może zabawki dosięgnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Płazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czas listy miłosne słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ila66 Tomek jest zachwycony, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kto ma syna TOMUSIA ,to na nudę i brak wrażeń nie może narzekać ! to prawda o tak, leży teraz na brzuchu i się wścieka,że nie może zabawki dosięgnąć to prawda, wszytskie Tomaszki to urwisy. Moja siostra ma Tomka, wiecznie chodzi do psychologa szkolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czas listy miłosne słać to taki kod,ze koniec strony bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Barbara i Bogumił też Tomaszka mieli Spadam do pracki Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Płazy . Cześć ??? A dlaczego nie heloł??? Ps. Daj mi Olu swój telefon, bo całą moja ksiązka została w satrym telefonie...jeżeli chcesz , oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ila66 Tomek jest zachwycony, dzięki hmmm, ta zabawka to z myślą o Tobie,abyś z nami kawę wypiła spokojnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czas listy miłosne słać to taki kod,ze koniec strony bliski Ola jestes świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam piatkowo, juz weekendowo ale niestety jakos tak deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Hejka wszystkim W gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ja to mam tylko brata Tomka i na dodatek bliźniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Płazy . Cześć ??? A dlaczego nie heloł??? Ps. Daj mi Olu swój telefon, bo całą moja ksiązka została w satrym telefonie...jeżeli chcesz , oczywiscie heloł było na poprzedniej stronie, nie chciałam być nudna numer zaraz wyśle na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts