mikopiko 03.08.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 popoludniowo witam.... no i zaglowce zaczynaja przypływac mówili dzisiaj, że do Szczecina żaglowce przypływają fajnie to musi wyglądać na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 http://www.roze.pl/gfx/S049_big.jpg NA DOBRY POCZATEK ŚLUBNYCH ROCZNIC ! Podajcie daty..... MONIKACH - 05.08 - 7 MIKOPIKO - 07.08 - 8 KAŚKA MACIEJ - 15.08 - 9 ILA - 29.08 - 20 u mnie bedzie też 7 ale 30.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ale miałam dzięń dzisiaj jest co odreagowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 no to ide sprzątać moze mi trochę nerw przejdzie bo dzieci szkoda..... ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dżem dobry, jest tu kto?? Ja jestem, ale nie wiem na jak długo Hejka, jak się miewa Weronika?? Czyim jest klonem?? twoim czy tatusia??? Wszyscy mówią, ze moim Miewa się bardzo dobrze. Właśnie siedzi u dziadka na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.08.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ale miałam dzięń dzisiaj jest co odreagowywać Opowiadaj Moze jakieś %%% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ale miałam dzięń dzisiaj jest co odreagowywać Opowiadaj Moze jakieś %%% ? chcialabys nie wolno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ale miałam dzięń dzisiaj jest co odreagowywać Opowiadaj Moze jakieś %%% ? a co potem mały powie juz mi powoli przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ale miałam dzięń dzisiaj jest co odreagowywać Opowiadaj Moze jakieś %%% ? a co potem mały powie juz mi powoli przechodzi maly nic nie powie pojdzie szybciutko spac a ty teraz szybciutko gadaj co sie stanelo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 hej czy wam też tak się chce spać? mnie nieee pakujemy się i jutro wracamy do domu!!!!!!!!!!!!!! chyba nigdy się tak nie cieszyliśmy z powrotu do domu To może byście do mnie zajechali ? Wyślę Ci numer tel . na priva Może się dacie namówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 pokłóciłam sie z mezem, ale wczesniej mi akumulator padł w samocodzie a miałam wazne sprawy do załatwienia a autobusami ze wsi z 2 dzieciów ciezko bo czas naglił ale sobie poradziłam i dojechałam, jakos udało mi sie odpalic ale nerwa miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 pokłóciłam sie z mezem, ale wczesniej mi akumulator padł w samocodzie a miałam wazne sprawy do załatwienia a autobusami ze wsi z 2 dzieciów ciezko bo czas naglił ale sobie poradziłam i dojechałam, jakos udało mi sie odpalic ale nerwa miałam Najważniejsze że załatwiłaś co chciałaś A mąż , cóż mąż , przejdzie mu Macie cały wieczór na godzenie B edzie dobrze Spadam , będę jutro Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 samochód ma 2 lata ale miał teraz 3 tygodnie odpoczynku i prosiłam meza zeby mi wyjechał z grazu i sprawdził czy wszystko ok ale mu si nie chciało a potem ja mam jechac i ups nie odpalił i stad te nerwy ale poruszyłam jakies kabelki i sie udało a tedraz czekam na meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 03.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To ja też pomogę pobijać rekord... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 samochód ma 2 lata ale miał teraz 3 tygodnie odpoczynku i prosiłam meza zeby mi wyjechał z grazu i sprawdził czy wszystko ok ale mu si nie chciało a potem ja mam jechac i ups nie odpalił i stad te nerwy ale poruszyłam jakies kabelki i sie udało a tedraz czekam na meza wazne , ze sobie poradzilas popros meza wieczorem aby wjechal do garazu i sprawdzil czy wszystko jest ok moze tym razem sie zgodzi a to was pogodzi czesc ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To ja też pomogę pobijać rekord... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 samochód ma 2 lata ale miał teraz 3 tygodnie odpoczynku i prosiłam meza zeby mi wyjechał z grazu i sprawdził czy wszystko ok ale mu si nie chciało a potem ja mam jechac i ups nie odpalił i stad te nerwy ale poruszyłam jakies kabelki i sie udało a tedraz czekam na meza wazne , ze sobie poradzilas popros meza wieczorem aby wjechal do garazu i sprawdzil czy wszystko jest ok moze tym razem sie zgodzi a to was pogodzi TY to na wszystko znajdziesz radę właśnie sie z nim kłóce przez yahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 samochód ma 2 lata ale miał teraz 3 tygodnie odpoczynku i prosiłam meza zeby mi wyjechał z grazu i sprawdził czy wszystko ok ale mu si nie chciało a potem ja mam jechac i ups nie odpalił i stad te nerwy ale poruszyłam jakies kabelki i sie udało a tedraz czekam na meza wazne , ze sobie poradzilas popros meza wieczorem aby wjechal do garazu i sprawdzil czy wszystko jest ok moze tym razem sie zgodzi a to was pogodzi TY to na wszystko znajdziesz radę właśnie sie z nim kłóce przez yahoo w razie gdyby znowu mu sie nie chcialo poruszaj kabelkiem na pewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 samochód ma 2 lata ale miał teraz 3 tygodnie odpoczynku i prosiłam meza zeby mi wyjechał z grazu i sprawdził czy wszystko ok ale mu si nie chciało a potem ja mam jechac i ups nie odpalił i stad te nerwy ale poruszyłam jakies kabelki i sie udało a tedraz czekam na meza wazne , ze sobie poradzilas popros meza wieczorem aby wjechal do garazu i sprawdzil czy wszystko jest ok moze tym razem sie zgodzi a to was pogodzi TY to na wszystko znajdziesz radę właśnie sie z nim kłóce przez yahoo w razie gdyby znowu mu sie nie chcialo poruszaj kabelkiem na pewno sie uda warto korzystac ze sprawdzonych metod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 samochód ma 2 lata ale miał teraz 3 tygodnie odpoczynku i prosiłam meza zeby mi wyjechał z grazu i sprawdził czy wszystko ok ale mu si nie chciało a potem ja mam jechac i ups nie odpalił i stad te nerwy ale poruszyłam jakies kabelki i sie udało a tedraz czekam na meza wazne , ze sobie poradzilas popros meza wieczorem aby wjechal do garazu i sprawdzil czy wszystko jest ok moze tym razem sie zgodzi a to was pogodzi TY to na wszystko znajdziesz radę właśnie sie z nim kłóce przez yahoo w razie gdyby znowu mu sie nie chcialo poruszaj kabelkiem na pewno sie uda warto korzystac ze sprawdzonych metod wykorzystaj swoje nowe doswiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts