Maxtorka 04.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U Tomka wszystko git. Zrezygnował z porannej drzemki między 8 a 9 więc pisząc do Was zabawiam w tym samym czasie syna. Nie mogę pokazać mu klawiatury bo wtedy nic innego nie jest ciekawsze i wali w nią bez opamiętania. A sprawdzałaś co w takich chwilach napisał ? Moze odkrywa coś a Ty mu nie pozwalasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 http://img120.imageshack.us/img120/329/6bauw8.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 gdzie łazicie? Poczytałam szpilki dwie i obciachy z dzicińswa A teraz kawkę z Wami wypiję Drugą tobie tylko ploteczki w glowie tez tam bylam , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 http://img120.imageshack.us/img120/329/6bauw8.th.jpg nie nooo tomek jest boski nic nie jest w stanie zepsuc mi dziisaj humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 gdzie łazicie? Poczytałam szpilki dwie i obciachy z dzicińswa A teraz kawkę z Wami wypiję Drugą tobie tylko ploteczki w glowie tez tam bylam , a co I jutro tez tam pójdę I pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U Tomka wszystko git. Zrezygnował z porannej drzemki między 8 a 9 więc pisząc do Was zabawiam w tym samym czasie syna. Nie mogę pokazać mu klawiatury bo wtedy nic innego nie jest ciekawsze i wali w nią bez opamiętania. A sprawdzałaś co w takich chwilach napisał ? Moze odkrywa coś a Ty mu nie pozwalasz ? dzięki Tomkowi odkryłam,że jak jest sie w necie i naciśnie sie spację to strona sie w dół przesuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 no tak Tomek się zesrał znak,że koniec stronki bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 http://img120.imageshack.us/img120/329/6bauw8.th.jpg nie nooo tomek jest boski nic nie jest w stanie zepsuc mi dziisaj humoru Prawda ? A jaki z niego śmiejusek Zawsze ma dobry humor Nawet jak matka coś tam zrzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U Tomka wszystko git. Zrezygnował z porannej drzemki między 8 a 9 więc pisząc do Was zabawiam w tym samym czasie syna. Nie mogę pokazać mu klawiatury bo wtedy nic innego nie jest ciekawsze i wali w nią bez opamiętania. A sprawdzałaś co w takich chwilach napisał ? Moze odkrywa coś a Ty mu nie pozwalasz ? dzięki Tomkowi odkryłam,że jak jest sie w necie i naciśnie sie spację to strona sie w dół przesuwa A mnie właśnie Ty uświadomiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 A mnie właśnie Ty uświadomiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 gdzie łazicie? Poczytałam szpilki dwie i obciachy z dzicińswa A teraz kawkę z Wami wypiję Drugą tobie tylko ploteczki w glowie tez tam bylam , a co I jutro tez tam pójdę I pojutrze w szpilkach niezla akcja jest to lepsze od najlepszego serialu obciachy tez niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 to prawda Tomka uśmiech rozbraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 szpilki mówicie, no muszę zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U Tomka wszystko git. Zrezygnował z porannej drzemki między 8 a 9 więc pisząc do Was zabawiam w tym samym czasie syna. Nie mogę pokazać mu klawiatury bo wtedy nic innego nie jest ciekawsze i wali w nią bez opamiętania. A sprawdzałaś co w takich chwilach napisał ? Moze odkrywa coś a Ty mu nie pozwalasz ? dzięki Tomkowi odkryłam,że jak jest sie w necie i naciśnie sie spację to strona sie w dół przesuwa A mnie właśnie Ty uświadomiłaś mnie tez sprawdzilam podziekuj tom kowi rosnie mlody belfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 no tak Tomek się zesrał znak,że koniec stronki bliski i prorok jakis czy cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 podziekuj tom kowi rosnie mlody belfer albo szalony informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 szpilki mówicie, no muszę zerknąć szpilki rozbito te raz na dwa watki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 się raz wypowiedziałam w szpilkach bo nie wiedziałam jakie buty założyć na wesele i poczułam sie lekko zmiesznana że mam tylko dwie pary do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 bo jeden mądrala powiedział ze szanująca sie kobieta powinna miec dużo butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ile tam do konca bo siedze jak na szpilkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts