Anna Wiśniewska 04.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Hej Pepitka! Przystojniacy i ślicznotka Weronika Młode pokolenie urodziwe niesamowicie Ja mam dziś młyn, ale z pyyyszną karkóweczką z grilla w międzyczasie więc jakoś przeboleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Olka gacie! http://www.e-bielizna.pl/photo/m_Mai_Tai_TW_201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Olka, ode mnie "gacie" w takiej postaci: http://img364.imageshack.us/img364/6251/malaszyskilf4.jpg Mogą być wyjątkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Hej Pepitka! Przystojniacy i ślicznotka Weronika Młode pokolenie urodziwe niesamowicie Ja mam dziś młyn, ale z pyyyszną karkóweczką z grilla w międzyczasie więc jakoś przeboleję Nie ma co... Piękne dzieci Grrr.... Grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dlaczego? Grrr.... Grill Jeśli o karmienei chodzi, to jeżeli wszystko u was w porządku i Weronika nie przejawia nadmiernej wrażliwości na jakieś pokarmy, to powoli dojdziecie i do karkówki z grilla. Ja sobie mocno do serca wzięłam słowa mojej położnej ze szkoły rodzenia - w ciągu pół roku mama może już dojść do swojej normalnej diety. Zastosowałam ten "tryb" i wszystko u nas było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Byłam...zobaczyłam ....i poszłam nazad w grządki Jak sie obrobię to z piwkiem sobie tu przysiądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 WITAM WITAM !!Grill będzie ?no to skoczę po piwko .......i jakiś kisiel dla PP ...? BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 To już naszykowałam,ale nie mam ogórków ! http://www.wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/dziadek/kielbasa/021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 POZOSTAWIE NA STRAŻY !!http://www.szarotka.7d.pl/images/tygrys1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 To ja zakąskę zostawiam i jeszcze do ogródu lecę Przecież muszę na to piwko zasłużyć http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/PreservedFood1.jpg/350px-PreservedFood1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dlaczego? Grrr.... Grill Jeśli o karmienei chodzi, to jeżeli wszystko u was w porządku i Weronika nie przejawia nadmiernej wrażliwości na jakieś pokarmy, to powoli dojdziecie i do karkówki z grilla. Ja sobie mocno do serca wzięłam słowa mojej położnej ze szkoły rodzenia - w ciągu pół roku mama może już dojść do swojej normalnej diety. Zastosowałam ten "tryb" i wszystko u nas było OK. Ja powoli wprowadzam coraz to inne produkty do mojej diety, ale bardzo ostrożnie. Na szczęście jest wszystko dobrze Jednak marzy mi się kiełbaska z grilla z musztardą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dlaczego? Grrr.... Grill Jeśli o karmienei chodzi, to jeżeli wszystko u was w porządku i Weronika nie przejawia nadmiernej wrażliwości na jakieś pokarmy, to powoli dojdziecie i do karkówki z grilla. Ja sobie mocno do serca wzięłam słowa mojej położnej ze szkoły rodzenia - w ciągu pół roku mama może już dojść do swojej normalnej diety. Zastosowałam ten "tryb" i wszystko u nas było OK. Ja powoli wprowadzam coraz to inne produkty do mojej diety, ale bardzo ostrożnie. Na szczęście jest wszystko dobrze Jednak marzy mi się kiełbaska z grilla z musztardą A jak mi się marzyła whisky z colą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dlaczego? Grrr.... Grill Jeśli o karmienei chodzi, to jeżeli wszystko u was w porządku i Weronika nie przejawia nadmiernej wrażliwości na jakieś pokarmy, to powoli dojdziecie i do karkówki z grilla. Ja sobie mocno do serca wzięłam słowa mojej położnej ze szkoły rodzenia - w ciągu pół roku mama może już dojść do swojej normalnej diety. Zastosowałam ten "tryb" i wszystko u nas było OK. Ja powoli wprowadzam coraz to inne produkty do mojej diety, ale bardzo ostrożnie. Na szczęście jest wszystko dobrze Jednak marzy mi się kiełbaska z grilla z musztardą A jak mi się marzyła whisky z colą! Haha Tymczasem musi mi wystarczyć bułka z szynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 teraz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dlaczego? Grrr.... Grill Jeśli o karmienei chodzi, to jeżeli wszystko u was w porządku i Weronika nie przejawia nadmiernej wrażliwości na jakieś pokarmy, to powoli dojdziecie i do karkówki z grilla. Ja sobie mocno do serca wzięłam słowa mojej położnej ze szkoły rodzenia - w ciągu pół roku mama może już dojść do swojej normalnej diety. Zastosowałam ten "tryb" i wszystko u nas było OK. Ja powoli wprowadzam coraz to inne produkty do mojej diety, ale bardzo ostrożnie. Na szczęście jest wszystko dobrze Jednak marzy mi się kiełbaska z grilla z musztardą A jak mi się marzyła whisky z colą! Haha Tymczasem musi mi wystarczyć bułka z szynką Wyobraź sobie, że leżała obok kiełbaski z grilla z musztardą Jejciu, ja jeszcze muszę dokończyć ogórki ale już tak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Hej wartowniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 teraz http://www.sex-fashion24.de/catalog/images/02176620000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Hej wartowniku! hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 [Jejciu, ja jeszcze muszę dokończyć ogórki ale już tak mi się nie chce Ja dziś próbuję ogórki po meksykańsku wg przepisu z topiku o przetworach . Pachną apetycznie , właśnie czekam żeby je do słoików poprzekładać i zagotować . Klka dni temu robilam kiszone i te z curry . Wyglądają dobrze Moja pani Ela robiła i mowiła że były pyszne Hejka wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 hmm , juz sam nie jestem pewien , sa ciemne plamy miedzy kwadratami , czy ich tam nie ma ? http://witze.net/illusions/spots_and_squares.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts