ila66 04.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 NO PROSZĘ ! ZOSTAWIŁAM WARTOWNIKA http://www.kanaan-odnowa.olsztyn.opoka.org.pl/tygrysy.jpg ZDRADA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 [Jejciu, ja jeszcze muszę dokończyć ogórki ale już tak mi się nie chce Ja dziś próbuję ogórki po meksykańsku wg przepisu z topiku o przetworach . Pachną apetycznie , właśnie czekam żeby je do słoików poprzekładać i zagotować . Klka dni temu robilam kiszone i te z curry . Wyglądają dobrze Moja pani Ela robiła i mowiła że były pyszne Hejka wieczorna Z curry i tradycyjne wczoraj robiłam, wyglądają świetnie. Dziś musztardowe, właśnie się gotują Meksykańskie odpuściłam, bo w sklepie nie dostałam chili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 NO PROSZĘ ! ZOSTAWIŁAM WARTOWNIKA <WRACAM A TU ???? http://www.kanaan-odnowa.olsztyn.opoka.org.pl/tygrysy.jpg ZDRADA ! No proszę jakie ładne kociaki sobie przygruchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 DO WYBORU DO KOLORU !!!http://www.ohioexport.com/jpg/new/piwo%20copy_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 [Jejciu, ja jeszcze muszę dokończyć ogórki ale już tak mi się nie chce Ja dziś próbuję ogórki po meksykańsku wg przepisu z topiku o przetworach . Pachną apetycznie , właśnie czekam żeby je do słoików poprzekładać i zagotować . Klka dni temu robilam kiszone i te z curry . Wyglądają dobrze Moja pani Ela robiła i mowiła że były pyszne Hejka wieczorna Z curry i tradycyjne wczoraj robiłam, wyglądają świetnie. Dziś musztardowe, właśnie się gotują Meksykańskie odpuściłam, bo w sklepie nie dostałam chili Powiem Ci jakie wyszły W razie gdyby co chili Ci u nas dostatek , ino mrygnij a umyślnym wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 hmm , juz sam nie jestem pewien , sa ciemne plamy miedzy kwadratami , czy ich tam nie ma ? http://witze.net/illusions/spots_and_squares.gif U mnie nie ma Ale ja piwko dopiero co otworzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 A TO NA ZAPAS .....http://www.opakowania.com.pl/technologie/foto/2zamheineken.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 hmm , juz sam nie jestem pewien , sa ciemne plamy miedzy kwadratami , czy ich tam nie ma ? http://witze.net/illusions/spots_and_squares.gif Ja widzę, ale ja już po piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 [Jejciu, ja jeszcze muszę dokończyć ogórki ale już tak mi się nie chce Ja dziś próbuję ogórki po meksykańsku wg przepisu z topiku o przetworach . Pachną apetycznie , właśnie czekam żeby je do słoików poprzekładać i zagotować . Klka dni temu robilam kiszone i te z curry . Wyglądają dobrze Moja pani Ela robiła i mowiła że były pyszne Hejka wieczorna Z curry i tradycyjne wczoraj robiłam, wyglądają świetnie. Dziś musztardowe, właśnie się gotują Meksykańskie odpuściłam, bo w sklepie nie dostałam chili Powiem Ci jakie wyszły W razie gdyby co chili Ci u nas dostatek , ino mrygnij a umyślnym wyślę To jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U mnie nie ma Ale ja piwko dopiero co otworzyłam hmmm , ja widze wszedzie plamy ,a pije dopierodrugiego lecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 mial byc konkurs , zrobilem sobie zdjecie na lonie natury , ale .... nie ma konkursu ....hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 mial byc konkurs , zrobilem sobie zdjecie na lonie natury , ale .... nie ma konkursu ....hmmm.... Będzie będzie ale jury trzeba zebrać , żeńskie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 spoko spoko , będzie tylko później .....W trakcie grilla ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 mial byc konkurs , zrobilem sobie zdjecie na lonie natury , ale .... nie ma konkursu ....hmmm.... Będzie będzie ale jury trzeba zebrać , żeńskie oczywiście w takim razie wklejam sie jako pierwszy http://planetpopstars.prosieben.de/b/dyn/foto/_106/_10619/_1061954_klein_5292143.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 no to idę sie szykować !Może dziś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Możemy też pokaz przedpremierowy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jestem chętna do zasiąścia w jury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Co tak niesmiało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 hehe , a tak powaznie , to jakie ma byc to zdjecie do konkursu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jestem chętna do zasiąścia w jury Dobry wieczór Ile stron muszę się cofnąć żeby zrozumieć o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts