Maxtorka 05.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Dobry wieczór Dobry wieczór Jeszcze tylko kwiatki na tarasie i oknach podleję i do Was sie dosiądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Dobry wieczór Dobry wieczór Jeszcze tylko kwiatki na tarasie i oknach podleję i do Was sie dosiądę Siądziemy w kucki dookoła i będzięmy słuchać opwieści Veruni oraz oglądać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 cześć wszystkim Ja tez czekam na fotki Veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witaj Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Na kolację mnie wołają przyjdę za kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Hej juz wrociłam Cieszycie się? jak coś zjem i chwilę odpocznę to wkleję zdjęcia Ja też w końcu dojechałam do domu Maxi, jechaliśmy nocą, ale za to ZAKOPANE............. będzie nasze!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 helołto i ja poczekam na te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Hej juz wrociłam Cieszycie się? jak coś zjem i chwilę odpocznę to wkleję zdjęcia Ja też w końcu dojechałam do domu Maxi, jechaliśmy nocą, ale za to ZAKOPANE............. będzie nasze!!!!!!!!!!!!!! Szkoda było pewnie wyjeżdżać bo pogoda sie cudna zrobiła Kaśka , jutro dzwonię miejsce rezerwować Nawet mi nie mów żeby miało Was zabraknąc , bo normalnie po Was przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jestem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Szkoda było pewnie wyjeżdżać bo pogoda sie cudna zrobiła Kaśka , jutro dzwonię miejsce rezerwować Nawet mi nie mów żeby miało Was zabraknąc , bo normalnie po Was przyjadę MAXI, choćbym na nogach miała tam przyjśc to będę!!!!!!!!!!!!! Ja też rezerwuję w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Szkoda było pewnie wyjeżdżać bo pogoda sie cudna zrobiła Kaśka , jutro dzwonię miejsce rezerwować Nawet mi nie mów żeby miało Was zabraknąc , bo normalnie po Was przyjadę MAXI, choćbym na nogach miała tam przyjśc to będę!!!!!!!!!!!!! Ja też rezerwuję w tym tygodniu W sumie masz troszkę bliżej no i nogi młodsze8) A kiedy dokładnie będziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Szkoda było pewnie wyjeżdżać bo pogoda sie cudna zrobiła Kaśka , jutro dzwonię miejsce rezerwować Nawet mi nie mów żeby miało Was zabraknąc , bo normalnie po Was przyjadę MAXI, choćbym na nogach miała tam przyjśc to będę!!!!!!!!!!!!! Ja też rezerwuję w tym tygodniu W sumie masz troszkę bliżej no i nogi młodsze8) A kiedy dokładnie będziecie ? No niby mam bliżej a nogi cóż Wyjeżdżamy w piątek po szkole, czyli gdzieś na 18 powinniśmy być najpóźniej i zostaniemy do poniedziałku włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 To jest link do zdjęć. zdjęcia są z podpisami. Mozna wstawic swoj komentarz http://picasaweb.google.pl/verunia70/Mazury2007?authkey=34Qcn-Ybj1Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Ale się za wami ztęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Verunia piękne fotki, piękna Ty i podpisy pod zdjęciami super. Aniu wyglądasz na 22lata Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 http://lh4.google.pl/verunia70/RrYb2BcFNpI/AAAAAAAAABM/3vbzCrSRdTU/P8010240.JPG?imgmax=512 co ty sobie chciałaś do buzi włożyć super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Ale się za wami ztęskniłam my za Tobą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Verunia piękne fotki, piękna Ty i podpisy pod zdjęciami super. Aniu wyglądasz na 22lata Serio Az 22? A czemu nie 18 Zajrzałam juz sobie do twojego dziennika, to zdjęcie twoje z kłodą jest super. Tam wygladasz na 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Verunia piękne fotki, piękna Ty i podpisy pod zdjęciami super. Aniu wyglądasz na 22lata Serio Az 22? A czemu nie 18 Zajrzałam juz sobie do twojego dziennika, to zdjęcie twoje z kłodą jest super. Tam wygladasz na 21 a dlaczego nie na 17???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Szkoda było pewnie wyjeżdżać bo pogoda sie cudna zrobiła Kaśka , jutro dzwonię miejsce rezerwować Nawet mi nie mów żeby miało Was zabraknąc , bo normalnie po Was przyjadę MAXI, choćbym na nogach miała tam przyjśc to będę!!!!!!!!!!!!! Ja też rezerwuję w tym tygodniu W sumie masz troszkę bliżej no i nogi młodsze8) A kiedy dokładnie będziecie ? No niby mam bliżej a nogi cóż Wyjeżdżamy w piątek po szkole, czyli gdzieś na 18 powinniśmy być najpóźniej i zostaniemy do poniedziałku włącznie No to mamy piątkowy wieczór i całą sobotę Bo w niedzielę z rana bedziemy sie zbierać . Nic to , wystarczy . Musi Królik dopytywał o termin , może się skusi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts