forum_user 05.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 http://lh4.google.pl/verunia70/RrYb2BcFNpI/AAAAAAAAABM/3vbzCrSRdTU/P8010240.JPG?imgmax=512 co ty sobie chciałaś do buzi włożyć super zdjęcia na brzegu w krzeczkach często się widziało tabliczki z napisami: Uwaga na kleszcze i żmije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Verunia piękne fotki, piękna Ty i podpisy pod zdjęciami super. Aniu wyglądasz na 22lata Serio Powiem tak - wyglądasz jak własna córka Zdjątka super Najważniejsze że rejs się udał i wypoczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 No to mamy piątkowy wieczór i całą sobotę Bo w niedzielę z rana bedziemy sie zbierać . Nic to , wystarczy . Musi Królik dopytywał o termin , może się skusi ? Jak Królik nie przyjedzie, to przyjedziemy do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Szkoda było pewnie wyjeżdżać bo pogoda sie cudna zrobiła Kaśka , jutro dzwonię miejsce rezerwować Nawet mi nie mów żeby miało Was zabraknąc , bo normalnie po Was przyjadę MAXI, choćbym na nogach miała tam przyjśc to będę!!!!!!!!!!!!! Ja też rezerwuję w tym tygodniu W sumie masz troszkę bliżej no i nogi młodsze8) A kiedy dokładnie będziecie ? No niby mam bliżej a nogi cóż Wyjeżdżamy w piątek po szkole, czyli gdzieś na 18 powinniśmy być najpóźniej i zostaniemy do poniedziałku włącznie No to mamy piątkowy wieczór i całą sobotę Bo w niedzielę z rana bedziemy sie zbierać . Nic to , wystarczy . Musi Królik dopytywał o termin , może się skusi ? A co wy tam kombinujecie z krolikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 veruniu ale tam wybierasz lewy a nie prawy szot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 veruniu ale tam wybierasz lewy a nie prawy szot no tak, mogłam przewidzieć że będziesz skrupulatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 veruniu ale tam wybierasz lewy a nie prawy szot no tak, mogłam przewidzieć że będziesz skrupulatna nic nie umknie mojej uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A co wy tam kombinujecie z krolikiem? się z nim umawiamy na wypad Zakopca, jedziesz z nami????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A co wy tam kombinujecie z krolikiem? się z nim umawiamy na wypad Zakopca, jedziesz z nami????????? No pewnie a kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajne fotki Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A co wy tam kombinujecie z krolikiem? się z nim umawiamy na wypad Zakopca, jedziesz z nami????????? No pewnie a kiedy? ja tam będę od piątku 7 września do poniedziałku 10 września. Maxi będzie cały tydzień, w niedzielę ma jechać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 veruniu ale tam wybierasz lewy a nie prawy szot no tak, mogłam przewidzieć że będziesz skrupulatna nic nie umknie mojej uwadze ciała pedagogiczne tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Veruniu Cudne zdjęcia Musiało być wspaniale. Ech, widzę znajome miejsca Też się za Tobą stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A co wy tam kombinujecie z krolikiem? się z nim umawiamy na wypad Zakopca, jedziesz z nami????????? No pewnie a kiedy? ja tam będę od piątku 7 września do poniedziałku 10 września. Maxi będzie cały tydzień, w niedzielę ma jechać do domu Ale by czadowo było verka skuś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A ja mam za daleko do Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Gdzie jesteście wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A gdzie jest ten czat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A ja mam za daleko do Zakopca a ja mam nad morze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts