Olkalybowa 06.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Pani, nie pchaj się dobra???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Pani, nie pchaj się dobra???? ooo przepraszam ja tu byłam pierwsza tylko w krzakach siedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Kasiu, to w Szczecinie, ja bardziej na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Pani, nie pchaj się dobra???? ooo przepraszam ja tu byłam pierwsza tylko w krzakach siedziałam a to kłamczucha!!!!!!!!! gdzie ty tu krzaki widzisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Pani, nie pchaj się dobra???? ooo przepraszam ja tu byłam pierwsza tylko w krzakach siedziałam Dziewczyny, ale Wy się tu nie bijcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Kasiu, to w Szczecinie, ja bardziej na prawo aaaaaaaa, myślałam, że ty właśnie ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Pani, nie pchaj się dobra???? ooo przepraszam ja tu byłam pierwsza tylko w krzakach siedziałam a to kłamczucha!!!!!!!!! gdzie ty tu krzaki widzisz????? są są ostatnio jea w nich siedział i mnie popchnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Kasiu, to w Szczecinie, ja bardziej na prawo aaaaaaaa, myślałam, że ty właśnie ze Szczecina Teska jest ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 przepraszam, ale Pani stała za mną Pani, nie pchaj się dobra???? ooo przepraszam ja tu byłam pierwsza tylko w krzakach siedziałam a to kłamczucha!!!!!!!!! gdzie ty tu krzaki widzisz????? są są ostatnio jea w nich siedział i mnie popchnął jea????, 100 lat go nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ekhm, ekhm, ale... dlaczego Wy się właściwie przepychacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ekhm, ekhm, ale... dlaczego Wy się właściwie przepychacie? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ekhm, ekhm, ale... dlaczego Wy się właściwie przepychacie? no właśnie jak to przecie tłok jest okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ekhm, ekhm, ale... dlaczego Wy się właściwie przepychacie? no właśnie jak to przecie tłok jest okropny aaaa no tak!!!!!!!!!! zapomniałam z tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ekhm, ekhm, ale... dlaczego Wy się właściwie przepychacie? no właśnie jak to przecie tłok jest okropny aaaa no tak!!!!!!!!!! zapomniałam z tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Aniu na czata to wiesz jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja na czata nie wchodze bo znowu się zasiedzę i do pracy spożnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja na czata nie wchodze bo znowu się zasiedzę i do pracy spożnię eeeeeeeee, no nie rób jaj, chodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Aniu na czata to wiesz jak? teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Aniu na czata to wiesz jak? teoretycznie a praktycznie da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts