Olkalybowa 07.08.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 miałam na mysłi,ze już po wszystkim czyli Tomek przewiniety No to szybka jesteś Albo Tomuś nie do końca się popisał Narka i miłego dnia prorok Tomek właśnie zaserwował mi dokładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 dzien doberek kaffee podana http://www.new-worxs.de/newworxs/live/de/worxsnews/pspic/bild1/54/kaffee449ffe9cdbee4.jpg pogoda , ta piekna poszla sobie do was podaje komunikat : szaro buro i do ....... jest u mnie na szczescie jest cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam, witam Widzę że kawa juz jest wielkie dzieki FROSCHA to ja tobie trochę słoneczka moze przeslę? chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 zaraz wracam, Tomek narobił Robi to tak punktualnie że niedługo zegarki będziemy według jego kupek nastawiać Słonecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 gratki Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 jo tu fanzola a maxi szczylo gola gacie dlo ciebie http://www.bader.de/product_images/soyuzimages/07HK/07HK00464010272411_b_j12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 jo tu fanzola a maxi szczylo gola Ale w poezję poszłaś Frosia Dzięki dziewczynki To było naprawdę przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 165 5. Olkalybowa - 161 6.Mikopiko-145 7. Joanna i Janusz, - 142 8. kze - 134 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 98 12. frosch - 94 13. kasztanka - 92 14. Majka, maksiu, Ania Wiśniewska - 85 17. teska - 77 18. Sonika, pp - 53 19. badi - 52 21. andre59 - 50 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 41 25. ew-ka - 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio - 35 29. Trini , Maxtorka- 31 31. markus_gdynia - 29 32. Jezier - 28 33. Witos, Nefer -27 34.wartownik - 24 35. marcel2000 - 23 36. tola, kaśkamaciej - 22 39. Funia, beti555 - 20 41. gaweł - 18 42. Sylvia1, mati_sowee - 16 44. Agniesia, Karolka, joola - 14 47. monikach -13 48. mundzia, marjucha - 12 50. jamles, dompodsosnami - 11 52. Jane, Wojty, prymasek, ullerowa - 10 56. kasia64, duende, ania - 9 59. stukpuk, - 8 60. kolia, Zielonooka- 7 62. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2 85. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, ila66-1 Taki tłok był cholerka że przez dzień cały jedną stronkę zdążyć przeleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 jo tu fanzola a maxi szczylo gola Ale w poezję poszłaś Frosia Dzięki dziewczynki To było naprawdę przypadkiem mnie tez wyszlo tak przypadkiem nie zeby ze mnie jakas artystka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 jo tu fanzola a maxi szczylo gola Ale w poezję poszłaś Frosia Dzięki dziewczynki To było naprawdę przypadkiem mnie tez wyszlo tak przypadkiem nie zeby ze mnie jakas artystka byla Akurat. Wszyscy wiedzą, że z Ciebie niezła ARTYSTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 mnie tez wyszlo tak przypadkiem nie zeby ze mnie jakas artystka byla No troszke to artystka jesteś , nie bądź skromna Czy wczoraj były rozmowy o Zakopcu , bo ja jak zwykle ognisko z sąsiadami paliłam i jak wróciłam to cicho sza , pozamiatane było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz maxi ..ja tam o Zakopcu nic nie wiem slyszalam tylko ze na Gubalowce jakas babska szajka grasuje Jeżeli ktoś zauważy trzy osoby w wieku ok. 25 lat siedzące na trawie bez żadnych plecaków czy toreb, niech natychmiast dzwoni na policję. Scenariusz wszystkich tych zdarzeń jest podobny: do napadów dochodzi w ciągu dnia (godz. 15-16). Napastnicy siedzą na polance i gdy turyści ich mijają, zaczepiają, szarpią, biją, wyrywają plecaki i uciekają.W czasie pierwszego napadu turyści z Bogatyni stracili aparat fotograficzny, telefon komórkowy, karty kredytowe (straty - ok. 1000 zł), podczas drugiego - turyści ze Skarżyska-Kamiennej stracili rzeczy za ok. 2 tys. zł. Trzy turystki napadnięte w minioną niedzielę w rejonie Furmanowej miały w plecakach rzeczy osobiste, dokumenty, pieniądze i telefony komórkowe. Straty - ok. 1500 zł. Janosiki jakies czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz maxi ..ja tam o Zakopcu nic nie wiem slyszalam tylko ze na Gubalowce jakas babska szajka grasuje Jeżeli ktoś zauważy trzy osoby w wieku ok. 25 lat siedzące na trawie bez żadnych plecaków czy toreb, niech natychmiast dzwoni na policję. Scenariusz wszystkich tych zdarzeń jest podobny: do napadów dochodzi w ciągu dnia (godz. 15-16). Napastnicy siedzą na polance i gdy turyści ich mijają, zaczepiają, szarpią, biją, wyrywają plecaki i uciekają.W czasie pierwszego napadu turyści z Bogatyni stracili aparat fotograficzny, telefon komórkowy, karty kredytowe (straty - ok. 1000 zł), podczas drugiego - turyści ze Skarżyska-Kamiennej stracili rzeczy za ok. 2 tys. zł. Trzy turystki napadnięte w minioną niedzielę w rejonie Furmanowej miały w plecakach rzeczy osobiste, dokumenty, pieniądze i telefony komórkowe. Straty - ok. 1500 zł. Janosiki jakies czy co? czyzby lepiej było w góry z reklamówka się wybrac? moze przynajmniej nie ukradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jeżeli ktoś zauważy trzy osoby w wieku ok. 25 lat siedzące na trawie bez żadnych plecaków czy toreb, niech natychmiast dzwoni na policję. Scenariusz wszystkich tych zdarzeń jest podobny: do napadów dochodzi w ciągu dnia (godz. 15-16). Napastnicy siedzą na polance i gdy turyści ich mijają, zaczepiają, szarpią, biją, wyrywają plecaki i uciekają.W czasie pierwszego napadu turyści z Bogatyni stracili aparat fotograficzny, telefon komórkowy, karty kredytowe (straty - ok. 1000 zł), podczas drugiego - turyści ze Skarżyska-Kamiennej stracili rzeczy za ok. 2 tys. zł. Trzy turystki napadnięte w minioną niedzielę w rejonie Furmanowej miały w plecakach rzeczy osobiste, dokumenty, pieniądze i telefony komórkowe. Straty - ok. 1500 zł. Janosiki jakies czy co? Taaa , tylko zamiast biednym łysemu w beemce pewnie oddają Kurna strach się bać , chyba na Krupówkach bezpieczniej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz maxi ..ja tam o Zakopcu nic nie wiem slyszalam tylko ze na Gubalowce jakas babska szajka grasuje Jeżeli ktoś zauważy trzy osoby w wieku ok. 25 lat siedzące na trawie bez żadnych plecaków czy toreb, niech natychmiast dzwoni na policję. Scenariusz wszystkich tych zdarzeń jest podobny: do napadów dochodzi w ciągu dnia (godz. 15-16). Napastnicy siedzą na polance i gdy turyści ich mijają, zaczepiają, szarpią, biją, wyrywają plecaki i uciekają.W czasie pierwszego napadu turyści z Bogatyni stracili aparat fotograficzny, telefon komórkowy, karty kredytowe (straty - ok. 1000 zł), podczas drugiego - turyści ze Skarżyska-Kamiennej stracili rzeczy za ok. 2 tys. zł. Trzy turystki napadnięte w minioną niedzielę w rejonie Furmanowej miały w plecakach rzeczy osobiste, dokumenty, pieniądze i telefony komórkowe. Straty - ok. 1500 zł. Janosiki jakies czy co? Dlatego rzadziej zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz Dlatego rzadziej zaglądam slusznie niezli atrysci bysmy byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ila, mam nadziejęk, że nie obraziłaś się o tego loda dzień doberek !! Jakiego loda ......???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz Dlatego rzadziej zaglądam slusznie niezli atrysci bysmy byli A tak wogóle, to cożeś się tak rozwaliła na tym leżaku? Już po urlopie i koniec leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz Dlatego rzadziej zaglądam slusznie niezli atrysci bysmy byli A tak wogóle, to cożeś się tak rozwaliła na tym leżaku? Już po urlopie i koniec leniuchowania leze, leze uwalilam sie jak zwierze czysta wodka leze, leze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 [leze, leze uwalilam sie jak zwierze czysta wodka leze, leze No mowiłam że poetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts