mundzia 07.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Hej Hej Hej!! dawno mnie tyu nie było strat nie nadrobie nie dam rady tego przeczytac wsztystkiego... kurde... własnie układają mi parkiet... ale capi chyba to zdechne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 maxi to nie moje ale czyta sie od czasu do czasu mundzia, czym capi ? klejem? bo drewno przeciez pieknie pachnie zaopatrz sie w duza ilosc serow plesniowych nasze dzieci powiadaja , ze ich zapach przebija wszystkie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 witajcie mógłby ktoś zreferować jakieś 300 ostatnich stron? pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Hej Hej Hej!! dawno mnie tyu nie było strat nie nadrobie nie dam rady tego przeczytac wsztystkiego... Oj tam, kilka godzin i nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ila, mam nadziejęk, że nie obraziłaś się o tego loda DZIEŃ DOBEREK !! JAKIEGO LODA ......???? KULECZKA !! hihihihi dobre ! a nawet bardzo dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 witajcie mógłby ktoś zreferować jakieś 300 ostatnich stron? pozdrawiam m. eh maksiu normalka pija , popychaja sie , zachodza, rodza trzeba mlodziez od czasu do czasu do porzadku nawolywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 marjucha z kim sie zadajesz takim sie stajesz Dlatego rzadziej zaglądam slusznie niezli atrysci bysmy byli A tak wogóle, to cożeś się tak rozwaliła na tym leżaku? Już po urlopie i koniec leniuchowania leze, leze uwalilam sie jak zwierze czysta wodka leze, leze rzygam jakiem w majonezie i kiłbaaaaasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 witajcie mógłby ktoś zreferować jakieś 300 ostatnich stron? pozdrawiam m. eh maksiu normalka pija , popychaja sie , zachodza, rodza trzeba mlodziez od czasu do czasu do porzadku nawolywac ooo Frosia... moja ulubiona forumowiczka... rozumiem stoisz na straży porządku... jakaś Ty niezawodna, na Ciebie zawsze można liczyć... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 MIKOPIKO !!!Dalszych szczęśliwych lat z MĘŻEM !!! http://www.kwiatyasia.pl/duze/z21-duze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ojjj !Dzień dobry wszystkim !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 maxi to nie moje ale czyta sie od czasu do czasu mundzia, czym capi ? klejem? bo drewno przeciez pieknie pachnie zaopatrz sie w duza ilosc serow plesniowych nasze dzieci powiadaja , ze ich zapach przebija wszystkie inne Tak frosiu, klejem podaje a sery pleśniowe kiedyś mi się "napompowały" w samolocie, miałam ich sporo w bagazu podrecznym, bo w walizce sie juz nie miesciły... no i caaały samolot tak walił, że się bałam ze mi będa kazali wysiąść... ale był smród!!!!! na poczatku nie zajarzyłam ze to moje sery tak walą, bo nie wiedziałam ze to tak pecznieje i sie dziurkami ulatnia bo peka, i myslalam ze ktos normalnie buty zdjął!!!! rozglądałm sie ale nie widzialam zadnych bosych stóp... jak sięgnełam do torby po książkę, to omal nie zemdlałam... taaaaak, to jest wyjątkowy zapach ale sery są pyszne!!!! :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć stukacze Normalnie Hawaje dzisiaj w Trójmieście mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć stukacze Normalnie Hawaje dzisiaj w Trójmieście mamy Nooo, pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.08.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć stukacze Normalnie Hawaje dzisiaj w Trójmieście mamy Nooo, pięknie jest Oj tak... Aż szkoda, ze w pracy trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć stukacze Normalnie Hawaje dzisiaj w Trójmieście mamy Nooo, pięknie jest Oj tak... Aż szkoda, ze w pracy trzeba być No niestety. A jak miałem urlop, to pogody nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 maxi to nie moje ale czyta sie od czasu do czasu mundzia, czym capi ? klejem? bo drewno przeciez pieknie pachnie zaopatrz sie w duza ilosc serow plesniowych nasze dzieci powiadaja , ze ich zapach przebija wszystkie inne Tak frosiu, klejem podaje a sery pleśniowe kiedyś mi się "napompowały" w samolocie, miałam ich sporo w bagazu podrecznym, bo w walizce sie juz nie miesciły... no i caaały samolot tak walił, że się bałam ze mi będa kazali wysiąść... ale był smród!!!!! na poczatku nie zajarzyłam ze to moje sery tak walą, bo nie wiedziałam ze to tak pecznieje i sie dziurkami ulatnia bo peka, i myslalam ze ktos normalnie buty zdjął!!!! rozglądałm sie ale nie widzialam zadnych bosych stóp... jak sięgnełam do torby po książkę, to omal nie zemdlałam... taaaaak, to jest wyjątkowy zapach ale sery są pyszne!!!! :D:D:D ale sie usmialam ja sobie kiedys kanapki na droge robilam z dodatkiem serka ludzie dziwnie sie na mnie gapili i nosem krecili az kiedys kierowca-kolega zapytal czy jadlam grochowke przed wyjazdem mikopiczko ja tez zycze ci wiele szczescia http://www.filiale.blumen-wenning.de/Bilder/blumen_wenning_hochzeit8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 zapomnialam sie przywitac z markusem i betti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 zapomnialam sie przywitac z markusem i betti Helooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 mikopiko, wszystkiego naj naj naj http://direct.tesco.com/pi/product240/1/SS07200-5271TPS152707.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts