marjucha 08.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 dla marjuszka specjalna naplulam do niej , tak jak lubisz Froszka, Ty to jednak zawsze o mnie pamiętasz . Wiesz co lubię . A ja Cię wyzywam od wrednych żab Nie żebym zmienił zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dzień dobry Cześć Mati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dzień dobry, chyba po wczorajszych burzach będzie też i słoneczny Frosia to ja poproszę z tej nie naplutej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słoneczne dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dzieńdoberek z samego ranka Frosia dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Noc młoda, ale ja padam mam pracowite dni za sobą budowa bywa męcząca A co robilas ? Kasiu jak będziesz układać sama styropian to będziesz padać na pyszczek wiem coś o tym no co Wy styropian przecież lekki heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześc Olkalybowa. Brakowało mi dzisiaj porannej kupki Tomcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 w Olsztynie zaczyna sie chmurzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 w Olsztynie zaczyna sie chmurzyc Za to w Gdańsku pięknie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie sliny ci u mnie dostatek w stanach awaryjnych uzupelniam braki plynow komu? komu? tfu, tfffuuuu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześc Olkalybowa. Brakowało mi dzisiaj porannej kupki Tomcia aa była już była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie sliny ci u mnie dostatek w stanach awaryjnych uzupelniam braki plynow komu? komu? tfu, tfffuuuu....... Mi już wystarczy, bo zaczynająi rosnąć błony między palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześc Olkalybowa. Brakowało mi dzisiaj porannej kupki Tomcia aa była już była aa to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie sliny ci u mnie dostatek w stanach awaryjnych uzupelniam braki plynow komu? komu? tfu, tfffuuuu....... Mi już wystarczy, bo zaczynająi rosnąć błony między palcami to pierwsze oznaki szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie sliny ci u mnie dostatek w stanach awaryjnych uzupelniam braki plynow komu? komu? tfu, tfffuuuu....... Mi już wystarczy, bo zaczynająi rosnąć błony między palcami Ja na zaś poproszę Zdrowia , urody , bogactwa i humoru nigdy nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie Pan Bóg kazał sie dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts