ullerowa 08.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu ja tylko nie chciałam wypić kawki Marjuchy napluj tez do tej pierwszej bo dobry humor w deficycie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu To jedno i drugie do mojego kubeczka poproszę Nie żałuj Takie rarytasy są zarezerwowane tylko dla mnie Pan Bóg kazał sie dzielić Ja tam tego niesłyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 w Olsztynie zaczyna sie chmurzyc Za to w Gdańsku pięknie jest. mam nadzieje ze taka pogoda sie utrzyma - bo w weekend wybieram sie do gdanska na jarmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie Ja koniunkturalna jestem Duża Żaba , dużo śliny , dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi gacie http://www.boutique.com.pl/image/2006/bielizna3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie nie urosnie jak bylam mala ktos mnie przekroczyl i tak mi juz zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam nowo przybylych ullerowa , nie wiesz co tracisz sluz zawarty w slinie zaby zawiera skladniki poprawiajace humor i urode ponoc tez kawa z dodatkiem jadu zaby zapewnia zycie w dostatku i zdrowiu ja tylko nie chciałam wypić kawki Marjuchy Napluj tez do tej pierwszej bo dobry chumor w deficycie dzisiaj To się napij. Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie Ja koniunkturalna jestem Duża Żaba , dużo śliny , dużo szczęścia Koniu... co? Gratki Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 uciekam - papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie nie urosnie jak bylam mala ktos mnie przekroczyl i tak mi juz zostalo Jak Cię przekroczył Może nadepnął A tak poza tym to fajna fotę dałaś w gębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie Ja koniunkturalna jestem Duża Żaba , dużo śliny , dużo szczęścia maxi ty moje Duze Szczescie przynieslam ci cos co lubisz jeszcze swieze , nieoplute http://i6.ebayimg.com/01/i/05/05/05/cb_10.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie Ja koniunkturalna jestem Duża Żaba , dużo śliny , dużo szczęścia maxi ty moje Duze Szczescie przynieslam ci cos co lubisz jeszcze swieze , nieoplute http://i6.ebayimg.com/01/i/05/05/05/cb_10.JPG Połowę biorę dla Ani, bo to z mojej kawy piłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 165 5. Olkalybowa - 161 6.Mikopiko-148 7. Joanna i Janusz, - 142 8. kze - 134 9. Whisper - 119 10. fizyk - 100 11. jea - 98 12. frosch - 94 13. kasztanka - 92 14. Majka, maksiu, Ania Wiśniewska - 85 17. teska - 77 18. Sonika, pp - 53 19. badi - 52 21. andre59 - 50 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 41 25. ew-ka - 40 26. Moniś, zaba_gonia - 36 28. facio - 35 29. Maxtorka - 32 30. Trini - 31 31. markus_gdynia - 29 32. Jezier - 28 33. Witos, Nefer -27 34.wartownik - 24 35. marcel2000 - 23 36. tola, kaśkamaciej - 22 39. Funia, beti555 - 20 41. gaweł - 18 42. Sylvia1, mati_sowee - 16 44. Agniesia, Karolka, joola - 14 47. monikach -13 48. mundzia, marjucha - 12 50. jamles, dompodsosnami - 11 52. Jane, Wojty, prymasek, ullerowa - 10 56. kasia64, duende, ania - 9 59. stukpuk, - 8 60. kolia, Zielonooka- 7 62. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2 85. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, ila66-1 miko stronkę ( jak zwykle przypadkiem ) ustrzeliła , luźna gadka o materiałach budowlanych była , Frosia śliną i jadem , ku naszej uciesze , się podzieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie nie urosnie jak bylam mala ktos mnie przekroczyl i tak mi juz zostalo Jak Cię przekroczył Może nadepnął A tak poza tym to fajna fotę dałaś w gębach nie wiesz , ze jak cie ktos przekroczy to nie urosniesz? moze i nadepnal ......ale przypadkiem nie mam do niego zalu ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie Ja koniunkturalna jestem Duża Żaba , dużo śliny , dużo szczęścia maxi ty moje Duze Szczescie przynieslam ci cos co lubisz jeszcze swieze , nieoplute http://i6.ebayimg.com/01/i/05/05/05/cb_10.JPG Połowę biorę dla Ani, bo to z mojej kawy piłaś No niech Ci już będzie , tylko zamknij oczy co by sprawiedliwie było Frosia , Serduszko Ty moje , wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Fotka jest prześliczna Tylko mnie tak zastanawie czy przypadkiem któregoś dzecka nie gorszyliście :wink:No bo ktoś ja w końcu robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie nie urosnie jak bylam mala ktos mnie przekroczyl i tak mi juz zostalo Jak Cię przekroczył Może nadepnął A tak poza tym to fajna fotę dałaś w gębach nie wiesz , ze jak cie ktos przekroczy to nie urosniesz? moze i nadepnal ......ale przypadkiem nie mam do niego zalu ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Znaczy się gdy w Kołobrzegu byłem? Może wieczorem(jak Bóg i NET pozwoli) zamieszczę foty z biwaku. Jedna dla wszystkich, druga dla Olki A ostatnio jechałem do Solca Kujawskiego przez Bydgoszcz i zastanawiałem się czy daleko jestem od Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi gacie http://www.boutique.com.pl/image/2006/bielizna3.jpg Oj dzięki Króliczku , nie zauwazyłam A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie, jest coś kawy jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi, przestań już być dla Żaby taka miła, bo za duża urośnie nie urosnie jak bylam mala ktos mnie przekroczyl i tak mi juz zostalo Jak Cię przekroczył Może nadepnął A tak poza tym to fajna fotę dałaś w gębach nie wiesz , ze jak cie ktos przekroczy to nie urosniesz? moze i nadepnal ......ale przypadkiem nie mam do niego zalu ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Znaczy się gdy w Kołobrzegu byłem? Może wieczorem(jak Bóg i NET pozwoli) zamieszczę foty z biwaku. Jedna dla wszystkich, druga dla Olki A ostatnio jechałem do Solca Kujawskiego przez Bydgoszcz i zastanawiałem się czy daleko jestem od Maxi Wiesz co , no wiesz co , w ogóle mi nie mów bo juz sie wkurzyłam Miałeś do mnie rzut beretem , przejeżdżałeś przez moje Osielsko . I nawet nie dałeś znaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts