Maxtorka 08.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie, jest coś kawy jeszcze??? Hej Kaśka Wypij z mojego kubeczka , tam jest wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie, jest coś kawy jeszcze??? Hej Kaśka Wypij z mojego kubeczka , tam jest wszystko ślina froscki też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Maxi gacie http://www.boutique.com.pl/image/2006/bielizna3.jpg Oj dzięki Króliczku , nie zauwazyłam A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? Zobaczymy, na ten czas męczę się ze stodołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? no patrz, odpowiedzi nie dał, a my tu się naradzamy nad strojami i innymi atrakcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? no patrz, odpowiedzi nie dał, a my tu się naradzamy nad strojami i innymi atrakcjami Noo kapela zamówiona , ciupaski naostrzone a On o jakiejś stodole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? no patrz, odpowiedzi nie dał, a my tu się naradzamy nad strojami i innymi atrakcjami Noo kapela zamówiona , ciupaski naostrzone a On o jakiejś stodole no czym by go tu jeszcze zachęcić, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiesz co , no wiesz co , w ogóle mi nie mów bo juz sie wkurzyłam Miałeś do mnie rzut beretem , przejeżdżałeś przez moje Osielsko . I nawet nie dałeś znaku Niestety, nie ja kierowałem i nie bardzo był czas, ale naprawdę żałuję. Następnym razem dam znać A obiad jadłem w Jasminie. Znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie, jest coś kawy jeszcze??? Hej Kaśka Wypij z mojego kubeczka , tam jest wszystko ślina froscki też??? Noo i kapka jadu Na potencję chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Fotka jest prześliczna Tylko mnie tak zastanawie czy przypadkiem któregoś dzecka nie gorszyliście :wink:No bo ktoś ja w końcu robił fotka byla robiona z zaskoczenia synek nam zrobil ten duzy marjucha , a czemu to Olka zostala od grupy odstawiona? ze co? ze ma male dziecko ? to jawna dyskryminacja !!!! chce , zadam , rozkazuje !!! oli do nas przylaczenia ona lepiej sie poczuje po co jej te wyroznienia kasiu ,pij pij ..... bedziesz latwiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? no patrz, odpowiedzi nie dał, a my tu się naradzamy nad strojami i innymi atrakcjami Noo kapela zamówiona , ciupaski naostrzone a On o jakiejś stodole Dacie cynka gdzie będziecie, się zobaczy jeszcze jest trochu czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiesz co , no wiesz co , w ogóle mi nie mów bo juz sie wkurzyłam Miałeś do mnie rzut beretem , przejeżdżałeś przez moje Osielsko . I nawet nie dałeś znaku Niestety, nie ja kierowałem i nie bardzo był czas, ale naprawdę żałuję. Następnym razem dam znać A obiad jadłem w Jasminie. Znasz? No ja myślę A Jaśmin to w samej Bydgoszczy ? Bo u mnie w Osielsku i okolicy jest kilka fajnych miejsc , karczmy , chaty góralskie , nawet tawerna Od głównej drogi do mnie jest dosłownie 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Fotka jest prześliczna Tylko mnie tak zastanawie czy przypadkiem któregoś dzecka nie gorszyliście :wink:No bo ktoś ja w końcu robił fotka byla robiona z zaskoczenia synek nam zrobil ten duzy marjucha , a czemu to Olka zostala od grupy odstawiona? ze co? ze ma male dziecko ? to jawna dyskryminacja !!!! chce , zadam , rozkazuje !!! oli do nas przylaczenia ona lepiej sie poczuje po co jej te wyroznienia kasiu ,pij pij ..... bedziesz latwiejsza jak Ty nic nie rozumiesz. Dla Was jest jedno zdjęcie(to dla wszystkich), a dla Olki dwa(to dla wszystkich i drugie, Jej specjalnie dedykowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? no patrz, odpowiedzi nie dał, a my tu się naradzamy nad strojami i innymi atrakcjami Noo kapela zamówiona , ciupaski naostrzone a On o jakiejś stodole Dacie cynka gdzie będziecie, się zobaczy jeszcze jest trochu czasu nie się zobaczy, tylko się przyjedzie!!!!!!!!!! no, to załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to do Zakopca się wybierasz ? no patrz, odpowiedzi nie dał, a my tu się naradzamy nad strojami i innymi atrakcjami Noo kapela zamówiona , ciupaski naostrzone a On o jakiejś stodole Dacie cynka gdzie będziecie, się zobaczy jeszcze jest trochu czasu Ty patrz tak żeby się udało Sam mówiłeś że to rzut beretem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiesz co , no wiesz co , w ogóle mi nie mów bo juz sie wkurzyłam Miałeś do mnie rzut beretem , przejeżdżałeś przez moje Osielsko . I nawet nie dałeś znaku Niestety, nie ja kierowałem i nie bardzo był czas, ale naprawdę żałuję. Następnym razem dam znać A obiad jadłem w Jasminie. Znasz? No ja myślę A Jaśmin to w samej Bydgoszczy ? Bo u mnie w Osielsku i okolicy jest kilka fajnych miejsc , karczmy , chaty góralskie , nawet tawerna Od głównej drogi do mnie jest dosłownie 5 minut Jaśmin jest za Bydgoszczą. Można dużo i naprawdę dobrze zjeść. Jest przy głownej drodze, mniej więcej na wysokości masztu a'la Chwaszcvzyno . Kolega teraz często jeździ do Torunia, to może się jeszcze z Nim zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A teraz zmykam moi drodzy, gdyż dostalam cynka, że służby skarbowo-sanepidowe idą do mnie na obchód; czyli mamuśka-teściówka z wizytą do mnie gna. Nie, no żart, fajna kobita z niej, nawet wie, że ma wcześniej zadzwonić To narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [nie się zobaczy, tylko się przyjedzie!!!!!!!!!! no, to załatwione Podoba mi sie Twój tok myślenia Tego się będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Fotka jest prześliczna Tylko mnie tak zastanawie czy przypadkiem któregoś dzecka nie gorszyliście :wink:No bo ktoś ja w końcu robił fotka byla robiona z zaskoczenia synek nam zrobil ten duzy marjucha , a czemu to Olka zostala od grupy odstawiona? ze co? ze ma male dziecko ? to jawna dyskryminacja !!!! chce , zadam , rozkazuje !!! oli do nas przylaczenia ona lepiej sie poczuje po co jej te wyroznienia kasiu ,pij pij ..... bedziesz latwiejsza jak Ty nic nie rozumiesz. Dla Was jest jedno zdjęcie(to dla wszystkich), a dla Olki dwa(to dla wszystkich i drugie, Jej specjalnie dedykowane ) ze co? ze ja niekumata? juz dobrze skumalam co to ? jakies znajomosci ? stare czy nowe? gadaj mi tu szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [ta fotka byla robiona wtedy , gdy ty wiesz teges nie mogles byc w zasiegu Fotka jest prześliczna Tylko mnie tak zastanawie czy przypadkiem któregoś dzecka nie gorszyliście :wink:No bo ktoś ja w końcu robił fotka byla robiona z zaskoczenia synek nam zrobil ten duzy marjucha , a czemu to Olka zostala od grupy odstawiona? ze co? ze ma male dziecko ? to jawna dyskryminacja !!!! chce , zadam , rozkazuje !!! oli do nas przylaczenia ona lepiej sie poczuje po co jej te wyroznienia kasiu ,pij pij ..... bedziesz latwiejsza jak Ty nic nie rozumiesz. Dla Was jest jedno zdjęcie(to dla wszystkich), a dla Olki dwa(to dla wszystkich i drugie, Jej specjalnie dedykowane ) ze co? ze ja niekumata? juz dobrze skumalam co to ? jakies znajomosci ? stare czy nowe? gadaj mi tu szybko No wiesz, Olkę znam dłużej Tobie już też poświęciłem kilka zdjęć, nie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiesz co , no wiesz co , w ogóle mi nie mów bo juz sie wkurzyłam Miałeś do mnie rzut beretem , przejeżdżałeś przez moje Osielsko . I nawet nie dałeś znaku Niestety, nie ja kierowałem i nie bardzo był czas, ale naprawdę żałuję. Następnym razem dam znać A obiad jadłem w Jasminie. Znasz? No ja myślę A Jaśmin to w samej Bydgoszczy ? Bo u mnie w Osielsku i okolicy jest kilka fajnych miejsc , karczmy , chaty góralskie , nawet tawerna Od głównej drogi do mnie jest dosłownie 5 minut Jaśmin jest za Bydgoszczą. Można dużo i naprawdę dobrze zjeść. Jest przy głownej drodze, mniej więcej na wysokości masztu a'la Chwaszcvzyno . Kolega teraz często jeździ do Torunia, to może się jeszcze z Nim zabiorę Ale za jak sie jedzie do Gdańska czy w drugą stronę ? Kojarzy mi się taki lokal po prawej stronie za B. w kierunku na Gdańsk . Po lewej stronie jest maszt RTV w Trzeciewcu . Nigdy tam nie jadłam ale spróbuję A z Gdańska do Torunia to przez Bydgoszcz raczej sie ne jeździ , tylko przez Grudziądz albo w Świeciu odbija się na Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts