mirek_gdynia 08.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć dziewczyny Widzę że w kurniku szum ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A z Gdańska do Torunia to przez Bydgoszcz raczej sie ne jeździ , tylko przez Grudziądz albo w Świeciu odbija się na Toruń No chyba, że ktoś ma takie życzenie, to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam i miłego dnia życzę !Jest jakaś diabelnie mocna kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No wiesz, Olkę znam dłużej Tobie już też poświęciłem kilka zdjęć, nie pamiętasz? Nie , no nie dość że przejechał koło mnie i mnie nie zauważyl to jszcze to z Olką A taki fajny dzień się zapowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiesz co , no wiesz co , w ogóle mi nie mów bo juz sie wkurzyłam Miałeś do mnie rzut beretem , przejeżdżałeś przez moje Osielsko . I nawet nie dałeś znaku Niestety, nie ja kierowałem i nie bardzo był czas, ale naprawdę żałuję. Następnym razem dam znać A obiad jadłem w Jasminie. Znasz? No ja myślę A Jaśmin to w samej Bydgoszczy ? Bo u mnie w Osielsku i okolicy jest kilka fajnych miejsc , karczmy , chaty góralskie , nawet tawerna Od głównej drogi do mnie jest dosłownie 5 minut Jaśmin jest za Bydgoszczą. Można dużo i naprawdę dobrze zjeść. Jest przy głownej drodze, mniej więcej na wysokości masztu a'la Chwaszcvzyno . Kolega teraz często jeździ do Torunia, to może się jeszcze z Nim zabiorę Ale za jak sie jedzie do Gdańska czy w drugą stronę ? Kojarzy mi się taki lokal po prawej stronie za B. w kierunku na Gdańsk . Po lewej stronie jest maszt RTV w Trzeciewcu . Nigdy tam nie jadłam ale spróbuję A z Gdańska do Torunia to przez Bydgoszcz raczej sie ne jeździ , tylko przez Grudziądz albo w Świeciu odbija się na Toruń Za B. w stronę Gdańska. Dokładnie o ten maszt chodzi. Co do Torunia, to dla mnie się jeździ przez Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć dziewczyny Widzę że w kurniku szum ..... Jak są koguciki to i kurki piórka muszą nastroszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 cześć dziewczyny widzę że w kurniku szum ..... ooooo, kogucik nam się znalazł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć dziewczyny Widzę że w kurniku szum ..... Ja Ci dam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [Za B. w stronę Gdańska. Dokładnie o ten maszt chodzi. Co do Torunia, to dla mnie się jeździ przez Bydgoszcz I tego będziemy się trzymać No wiaaaaadomo że ta droga najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No wiesz, Olkę znam dłużej Tobie już też poświęciłem kilka zdjęć, nie pamiętasz? Nie , no nie dość że przejechał koło mnie i mnie nie zauważyl to jszcze to z Olką A taki fajny dzień się zapowiadał Ja tylko tak, Froschce na złość Też zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No wiesz, Olkę znam dłużej Tobie już też poświęciłem kilka zdjęć, nie pamiętasz? Nie , no nie dość że przejechał koło mnie i mnie nie zauważyl to jszcze to z Olką A taki fajny dzień się zapowiadał Ja tylko tak, Froschce na złość Też zobaczysz Ale jak wkleisz to zostaw na dłużej bo nie wiem czy dziś wieczorkiem wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć dziewczyny Widzę że w kurniku szum ..... Ja Ci dam dziewczyny Zmień avatarka bo ja juz ślepy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WITAM I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ ! JEST JAKAŚ DIABELNIE MOCNA KAWA? Hejka A co Ty tak oficjalnie drukowanymi i na czerwono ? Święto jakieś cy cóś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No wiesz, Olkę znam dłużej Tobie już też poświęciłem kilka zdjęć, nie pamiętasz? Nie , no nie dość że przejechał koło mnie i mnie nie zauważyl to jszcze to z Olką A taki fajny dzień się zapowiadał Ja tylko tak, Froschce na złość Też zobaczysz ciesze sie , ze masz mnie na uwadze a teraz ide sie zrelaxowac jakies pranko, sprzatanko, gotowanko moze nawet zaszaleje i doloze jakies prasowanko eeeeech ... a potem do pracy zyc i nie umierac wpadne do was w przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a teraz ide sie zrelaxowac jakies pranko, sprzatanko, gotowanko moze nawet zaszaleje i doloze jakies prasowanko eeeeech ... a potem do pracy zyc i nie umierac wpadne do was w przerwie koszary masz na utrzymaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WITAM I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ ! JEST JAKAŚ DIABELNIE MOCNA KAWA? Hejka A co Ty tak oficjalnie drukowanymi i na czerwono ? Święto jakieś cy cóś ? Na czerwono - bo Wszyscy na czarno . Diabelnie mocnej kawy nie dostalam ,to może 5 gram szczęścia lub pistolet z kulką .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WITAM I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ ! JEST JAKAŚ DIABELNIE MOCNA KAWA? Ty też nie możesz sie rozbudzić ja też poproszę Żaba wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć dziewczyny Widzę że w kurniku szum ..... Ja Ci dam dziewczyny Zmień avatarka bo ja juz ślepy jestem Albo zetnę włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 To ja pójdę tropem Froschki(może gdzieś jeszcze zobaczę ten Jej śluz) i też spadam popracować. Wieczorkiem Was nawiedzę Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WITAM I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ ! JEST JAKAŚ DIABELNIE MOCNA KAWA? Ty też nie możesz sie rozbudzić ja też poproszę Żaba wita Żabicu kawa dla nas ... http://www.willem.neostrada.pl/allegro/kawa/kawa2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts