mati_sowee 08.08.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Całe wieki juz nie strzelałem gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tak tylko wpadłam kontrolnie Miłego popołudnia Wam życzyć , albo wieczoru , bo nie wiadomo kiedy to pójdzie Tu się pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.08.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tak tylko wpadłam kontrolnie Miłego popołudnia Wam życzyć , albo wieczoru , bo nie wiadomo kiedy to pójdzie Tu się pracuje A ja podpisałam listę obecnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słabiutkie cześć! Bo u mnie tak gorąco, że lepiej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słabiutkie cześć! Bo u mnie tak gorąco, że lepiej być nie może cześć Aniu u mnie tez gorąco, ale siedzę w domku bo chłodniej wspomóż sie napojem z pianka albo basenikiem z wodą albo lodzikiem z algidy (mozna wygrać następnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 cześć dziewzyny. Ja tak przelotnie. Obiecałem wstawić zdjęcia, więc najpierw wkleję fotę dla Froschki, bo jeszcze na mnie focha złapie . Skoro lubi zachód słońca to może spodoba się Jej księżyc nad jeziorkiem http://images30.fotosik.pl/51/cb5ac7497e08ed1f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Śliczne Ale ja tam 3 księzyce widzę a jeszcze nic dziś nie piłam Jak to możliwe zeby były dwa odbicia w wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tak tylko wpadłam kontrolnie Miłego popołudnia Wam życzyć , albo wieczoru , bo nie wiadomo kiedy to pójdzie Tu się pracuje A ja podpisałam listę obecnosci Jesteś chwilowo usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Śliczne Ale ja tam 3 księzyce widzę a jeszcze nic dziś nie piłam Jak to możliwe zeby były dwa odbicia w wodzie ? Maxi, czas nadrobić straty w gospodarce wodnej organizmu http://www.drinkclub.pl/zdjecia/sex_on_the_beach.jpg tradycyjnie, sex na plaży ci zaserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słabiutkie cześć! Bo u mnie tak gorąco, że lepiej być nie może cześć Aniu u mnie tez gorąco, ale siedzę w domku bo chłodniej wspomóż sie napojem z pianka albo basenikiem z wodą albo lodzikiem z algidy (mozna wygrać następnego) No tak , dziewczynom tylko lodziki w głowie a wody mineralnej to nie łaska ? Może być z cytrynką i lodzikiem ..... w kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No tak , dziewczynom tylko lodziki w głowie a wody mineralnej to nie łaska ? Może być z cytrynką i lodzikiem ..... w kostce bezwstydnice jedne a ja sie wam pochwalę, dziś pierwszy raz piłam kawę na naszej Ponderozie warunki spartańskie, ale co tam póżniej wklęję zdjęcie musiałam sobie zrobić, musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Śliczne Ale ja tam 3 księzyce widzę a jeszcze nic dziś nie piłam Jak to możliwe zeby były dwa odbicia w wodzie ? Maxi, czas nadrobić straty w gospodarce wodnej organizmu http://www.drinkclub.pl/zdjecia/sex_on_the_beach.jpg tradycyjnie, sex na plaży ci zaserwuję Oooo uderz w stół i Kasienka sie znajdzie Dzięki za sex , ogórki muszę zaprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Oooo uderz w stół i Kasienka sie znajdzie Dzięki za sex , ogórki muszę zaprawiać sex, ogórki Maxi, uważaj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No tak , dziewczynom tylko lodziki w głowie a wody mineralnej to nie łaska ? Może być z cytrynką i lodzikiem ..... w kostce bezwstydnice jedne a ja sie wam pochwalę, dziś pierwszy raz piłam kawę na naszej Ponderozie warunki spartańskie, ale co tam póżniej wklęję zdjęcie musiałam sobie zrobić, musiałam Po co później , wklejaj teraz , dopóki jeszcze widzę A ja dziś miałam alarm w domu Siedzę w pracy i dostaję powiadomienie na komórkę - Dzień dobry , alarm w domu państwa B Poprosiliśmy sąsiadów żeby sprawdzili i zewnętrzenie było ok , ale niepokoj pozostał Poprzekładałam więc pacjentów i pojechałam w te pędy a tu nic się nie dzieje , chałupa stoi , okna i drzwi całe , całe "bogactwo inwentarza" na miejscu . Nawet się zdenerwować i przestraszyć nie zdązyłam Za to wcześniej w domu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Oooo uderz w stół i Kasienka sie znajdzie Dzięki za sex , ogórki muszę zaprawiać sex, ogórki Maxi, uważaj proszę Na wszelki wypadek od razu je pokroję Robię te po meksykańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No tak , dziewczynom tylko lodziki w głowie a wody mineralnej to nie łaska ? Może być z cytrynką i lodzikiem ..... w kostce bezwstydnice jedne a ja sie wam pochwalę, dziś pierwszy raz piłam kawę na naszej Ponderozie warunki spartańskie, ale co tam póżniej wklęję zdjęcie musiałam sobie zrobić, musiałam Po co później , wklejaj teraz , dopóki jeszcze widzę A ja dziś miałam alarm w domu Siedzę w pracy i dostaję powiadomienie na komórkę - Dzień dobry , alarm w domu państwa B Poprosiliśmy sąsiadów żeby sprawdzili i zewnętrzenie było ok , ale niepokoj pozostał Poprzekładałam więc pacjentów i pojechałam w te pędy a tu nic się nie dzieje , chałupa stoi , okna i drzwi całe , całe "bogactwo inwentarza" na miejscu . Nawet się zdenerwować i przestraszyć nie zdązyłam Za to wcześniej w domu jestem uff, to dobrze, że fałszywy alarm a zdjęcie zaraz będzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [a zdjęcie zaraz będzie w dzienniku Byłam , kawkę wypiłam , chwilkę posiedziałam i do ogórków odleciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 musiałam sobie zrobić, musiałam tez tak miałam ze jezdziłam do nas na budowe chociaz sie kawy napic no i pracowników do pionu postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 fajny parasol ja stolik pod jabłonka montowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts